Mamici de martie-aprilie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
Adriana mica spune:
Buna dimineata, fetelor
Salut si eu pe gravidutele noi sosite in formatie.
Zumy, felicitari pentru punctulet. Of, multe emotii de acest gen ne mai asteapta de acum incolo! Spunea cineva pe forum, ca Dumnezeu a lasat cele 9 luni de sarcina ca sa intelegem maternitatea si responsabilitatea de a deveni parinte.
Rocsana, pe site la dr.T scrie ca pot aparea pete maronii, fara ca acestea sa indice ceva in neregula; problematic ar fi fost daca erau rosu aprins. Oricum, cand ajungi la medic, este mai bine sa intrebi.
Florentina, Cata ti-a indicat foarte bine site dr.T unde sunt precizate toate analizele recomandate a se face in sarcina, in fiecare luna. Pentru inceput ar fi cele 1.uzuale(biochimie - colesterol,glucoza serica; electroliti - calciu si magneziu; enzime hepatice; cele de hematologie - leucocite, hemoglobina, trombocite), 2.sumar de urina, 3.secretie, 4.cele pentru depistarea anticorpilor anti rubeola, toxoplasmoza, citomegalovirus si listeria. Eu cam asta am facut pana acum.
O zi buna la toata lumea,
ADriana
6+
Bebe strumf
Poze
Laura Ioana spune:
Dea si pe mine ma doare burtica, uneori (in fiecare zi, ptc sunt paranoica
), in partea de jos si iau repede No-spa (cam 2 pe zi)
Loo, pai nu mai astepta! Da-le instiintarea chiar azi, sub forma de declaratie scrisa. Nu prea stiu cum sa o formulezi, dar sa fie cat mai clara. (Subsemnata... angajata la..pe postul... instiintez prin prezenta ca sunt...) Nu mai sta, ca daca sunt oameni fara suflet, te pot da afara oricand. Sa fie scris acolo oricum, dar sa fie.
Laura
6+
Puiutul meu
dananita spune:
Dea, ca sa calculezi corect saptamana in care esti: numeri zilele incepand cu prima zi a ultimului ciclu si le imparti la 7. Ex meu: ultimul ciclu 12 iunie = 6 saptamani si 4 zile, deci sunt in sapatamana a 7 a.
Corect
?
Fetelor nu ma mai dor sanii,dar sunt inca inflamati. Durerile de burtica sunt din ce in ce mai rare si mai slabe in intensitate. In schimb m-am ales cu ceva greturi seara, dar fara sa
.
Voua vi se intampla sa aveti momente in care sa uitati ca sunteti insarcinate? Eu mai uit si incep sa visez la pesterile ce ar fi trebuit sa le explorez in concediul asta si brusc ma trezesc la realitate. Voi fi fericita daca o sa ma lase sotul sa intru macar intr-o singura pestera. Vineri noapte plecam la munte pt 3 saptamani. O sa-mi fie dor de voi!!!
7
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
utocatalina spune:
Dananita si eu plec luni la mare pentru vreo 12 zile..si am avut momente in care ma intrebam daca sunt insarcinata...chiar luna asta am avut cele mai multe semne de intrebare...e normal!Tcelen mai ai nitel si o sa simti si tu..sper sa simt si azi sau macar cit de curind!![]()
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
dananita spune:
sa ma ingrijoreze sau nu faptul ca mie nu mi-a prescris medicul nici un fel de medicament (utrogestan, gravibinon etc.)?? Iau NUMAI acid folic si ajung la urmatoarea echo abia la sfasitul lunii august.
Daca plec in concediu sa iau ceva medicamente "de urgenta"?? Acolo unde mergem o sa fim in inima muntelui(nici semnal n-avem la tel, decat la vreo 3 Km sub un pom mare
) si cel mai apropiat spital o sa fie cam la 100Km (la Tg Jiu). Sotul meu e medic, dar de alta gaura
si cand e vorba de mine si BB e mai paranoic decat mine![]()
Multam anticipat pt sfaturi!

6+
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
utocatalina spune:
Dananita nu stiu ce sa-ti zic...dar daca zici ca sunteti la cucu bau si nu aveti acces la farmacie, poate nu ar strica sa-ti iei de Doamne fereste o fiola de pregnyl de 5000 ui si seringa...altceva in caz de Doamne fereste nu stiu daca te-ar ajuta..nici macar utrogestanul..cum crezi tu!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
dananita spune:
Si sa fac o fiola intreaga numai in cazul in care, Doamne fereste!, sangerez? Multumesc pentru sfat! Pot sa iau Pregnyl fara reteta?
O sa o avem la noi.
Tu sa ai grija cu soarele la mare!!
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
dianaforisch spune:
tcelen ,zumy va multumesc pt. urari si va doresc deasemenea sper ca peste cateva luni sa ne povestim burticile si sa fim fericite.
Am inceput sa invat taj chi pt. viitoare mamici si e super linistitor,aproape ca si yoga ,eu am studiat asa ceva si acum pun in practica.Am discutat cu o proaspata mamica care a invatat toate tehnicile in ungaria si a nascut usor si are un bebe super fericit.M-am gandit sa invat si sa tin si cursuri pt. taj chi acasa la mine in camera mare, daca sunteti careva din Oradea va astept sa-mi spuneti parerea voastra.
puuup Dia
zumy spune:
HI tuturor gravidutelor!
concediu placut si vreme frumoasa.am vazut ca plecati la mare si la munte
...cred ca abia asteptati!Eu nu plec nicaieri,mi-e cam frica!
asta nu inseamna ca nu mi-as dori..
LOO grabeste-te cu insiintarea scrisa ca apoi seful sa nu mai aiba ce face,decat sa:
,
,
,
,
,
si apoi tu sa ii spui:
!!!sa ne spui ce a zis!!!succes!![]()
tcelen spune:
concedii frumoase fetelor(dananita si utocatalina),distractie placuta!dar aveti grija cu soarele si cu efortul prea mare si mai ales aveti grija de bebei!
pupici cris
11+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?