Mamici de martie-aprilie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Deci sint si eu in saptamina a 6 a si nu am timp sa merg la medic,deocamdata,oricum aici,in Canada,pina te programeaza mai trec citeva luni.Asa ca o sa-mi cumpar acid folic de la farmacie si o sa iau singura.Ce se mai ia in primele saptamani de sarcina?
Eu n-am greturi(nici la primul n-am avut),am sanii inflamati,sensibili,o durere de burta,mai mult ca o apasare,urinez des si ma scol in fiecare noapte la 4:30 fix,la toaleta.Ciudat,nu?
Pot sa beau cafea inca?Nu ma pot abtine!Azi a fost si pe stomacul gol,ca n-am chef sa maninc.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Dananita eu am facut pregnyl exact cind am singerat..asa mi-a dat T..dupa care la 4 zile urmatoarea injectie..si in total 6 fiole au fost..se face intramuscular, in fund...eu zic sa ai la tine de doamne fereste..din acela de 5000 ui..se da fara reteta! La mare o sa stau sub umbrela tot timpul..asa ca nici o sansa sa ma ard! Poate in alt fel ca am primit ok de la doctor ca pot presta!Mia poti o cafea pe zi, dar mai slaba!Zumy si Tcelen mercic de urari..o sa am grija la mare!

Cafeluta draguta
Bianca15+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Utocata, concediu placut! Vad ca se anunta o vara "fierbinte, fierbinte"

Laura 6+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54374" target="_blank">Mamici de martie-aprilie 2006 (4)

Oana_B

Mergi la inceput