Mamici de martie-aprilie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
onsami spune:
Tcelen, multumesc pentru urari.
ce bine iti sta la numarul 1 din lista asta draguta.si mie mi s/a recomandat utrogestan si acid folic inca din saptamana 3/4 de la ovulatie. spre sfarsitul sapt. 4 am fost la control si s-a vazut bobita la colposcop cum se prinde. continui tratamentul cu 3 comprimate de utrogestan si sper sa nu mai am acele mici pete cafenii deschis care ma cam sperie, tinand cont de antecedentele mele.
Zumy, numai ganduri bune si sanatate!
te rog, poti sa-mi spui din ce saptamana ti s-a recomandat gravibinom, pentru ca mie nu mi s/a dat si vad ca multe dintre voi il luati asociat cu utrogestan.
FlorentinaE, doctorul meu mi-a dat urmatoarea lista de analize pentru gravidutele de noi, de facut in primul trimestru> hemograma, coagulograma completa, grup sangvin si rh si eu si sotul, uree, creatinina, transaminaze, glicemie, calcemie, proteinemie, test TPHA, sumar urina, urocultura, secretie vaginala si culturi din col.
si mie mi se par cam multe. a insistat pe ultimele 3.
va urez la toate sanatate cu carul si sa ne scriem numei vesti bune.
onsami
dea0277 spune:
Salutare ... pe voi va doare burta? Cum se calculeaza corect saptamanile? UM pe 13 iunie 2005, dar nu am ciclu de 28 de zile ci de 32-33 zile.
Andreea
5 sapt. +
zumy spune:
FETELOR SUNT FOARTE FERICITAAA!!!!!!!!

Am fost la echo.nu am mai avut rabdare pana vineri.am fost la o ginecoloaga cu echo si am vazut embrionol si manute si genunci si corp si tot!!!
.nici vorba de molara.ea ma vazuse si cand am avut probleme si aveam pete maronii.a spus ca nici nu se astepta la o evolutie atat de buna.asa ca imi vine sa va pup pe toate.va multumesc ca ati fost alaturi de mine!!!![]()

onsami mi-a i9ndicat gravibinon pe 16.07.o fiola la 3 zile.
va pupa
si va imbratiseaza pe toate zumy
7+
Laura Ioana spune:
Bravo, Zumy!
Ai vazut ca ti-ai facut griji pentru nimic? Si cum deja se vedeau manute si toate alea?
Laura
6+
Puiutul meu
zumy spune:
in ansamblu era ca un fel de mormoloc.mi-a explicat
la ce sa ma uit ca nu-mi dadeam seama singura.genunchii erau ca o simulita indoita iar manutele ca niste cregute sau betisoare corpul ca un oval mic...cam asa ceva.totul era alb,pe un fond ichis care era sacul.mi-a spus ca am avut noroc ca nu am pierdut sarcina datorita sacului care are peretii foarte grosi.poate din cauza asta(zic eu)nu s-a vazut embrionul pana acum.imi pare rau ca am fost atat de zapacita cand am vazut incat nu mi-am dat seama sa cer dimensiunile pe o hartie sa stiu si eu.acum am uitat ce mi-a spus.mi-a scris doar sarcina7-8 saptamani in evolutie si sa revin peste o luna.in continuare sa iau gravibinon acid folic utrogestan.
nshiro spune:
Fetelor ca multumesc din suflet pentru incurajari. Ieri toata ziua la servici nu mi-a mai curs nimic in schimb seara pana a ma culca am mai avut mici pete. Sa vedem ce va fi azi....
Din pacate nici azi nici maine nu am cum sa-mi iau liber sub nici o forma ca sa ajung la doctor. Nu-mi ramane decat sa-mi doresc din toata inima ca totul sa fie bine....
Bun venit noilor mamici si sanatate maxima!
6 saptamani si 1 zi
rocsana
utocatalina spune:
Rocsana eu am avut mucus maron in sapt. 6 si singerare putina, dar rosie in sapt. a10-a...eu si Bianca din burtica suntem bine mercic acum...fetelor ieri am primit primele lovituri de picior de la ea...2 la numar! Ura!Florentina primele analize se fac undeva in luna a2-a...eu le-am facut cam la 9 sapt...sunt gratuite analizele de rutina, inclusiv HIV, intreaba la doctorul de familie ce trebuie sa faci sau intra pe siteul lui T: reclama la sarcina si vezi ce recomanda el ca analize!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
tcelen spune:
BRAVOOOOOOOO ZUMY

,ai vazut ca te-ai speriat dejeaba!
felicitari , sarcina usoara in continuare si bebel f. sanatos!
utocatalina cred ca esti asa de fericita sa simti fetita cum misca,deabea astept sa se intample si la mine minunea asta!
pupici la toate fetele cris
11+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Loo spune:
In primul rand felicitari ZUMY!!!!!!!!
Fetelor ...cum ati formulat voi instiintarea catre angajator(sef) ca sunteti insarcinate?Stiati ca daca faceti aces anunt in scris nu au voie sa va dea afara, aveti dreptul la 2 zile pe luna platite pt controale medicale, aveti protectie privind felul muncii etc?
Eu am anuntat la servici, dar mi-a spus o proaspata mamica ca in orice moment sepot descotorosi de mine odata ce nu am facut-o in scris. Sa nu-i lasam sa ne ia drepturile!
Loo 9+