Mamici de martie-aprilie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
dianaforisch spune:
Buna fetelor!
Eu sunt din Oradea si de catva timp citesc cu drag povestioarele voastre,parca v-as cunoaste
,sper sa ma primiti in clubul vostru.
Am 33 de ani,casatorita si un baiat maaaaare de 10 ani,dar mereu am vrut un al-2-lea copil si cam de 7 ani tot asteptam dar.... stiti voi "cum vrea Dumnezeu" .
Va felicit pe toate mamicutele proaspete si gravidute proaspete si ma bucur pt. voi din suflet!
Va spuneam sa ma primiti in clubul vostru pt.ca azi dimineata am indraznit sa-mi fac testul si mi-a iesit 2 liniute rosii

sunt f. fericita si az vrea sa impart cu voi aceasta fericire !
multumesc DC ca exista si citesc atatea povesti care mi-au dar speranta si sfaturi (mai ales tratamentul Liviei!
Va pup! cu drag Dia!
ceela spune:
Buna , colegutelor,
zumy, incearca sa stai linistita, daca dr. ginecolog a zis ca nu e molara, asa e. Sarcina molara este mai mare(ca dimensiune) decat sarcina normala, deci ginecologu o recunostea. Mai gandeste-te ca unele dintre noi, cu care te compari tu, am avut ovulatia in ziua 12-13, poate la tine a fost cu cateva zile mai tarziu. Si eu am stat ca pe ace pana am vazut inimioara, dar gandeste pozitiv.
nshiro, exact la 6 saptamani am avut si eu pete maronii, m-am speriat ceva, dar totul a fost bine. Cat timp nu e sange, stai linistita.
Despre mine, ce sa zic: mi-au iesit niste analize cam rau si le refac la un laborator mai bun. Sa nu iau medicamente degeaba.
Sa auzim numai de bine,
ceela, 8+
onsami spune:
buna gravidutelor! Treceti-ma si pe mine
pe lista, ca poate e cu noroc. UM - 15 iunie si data nasterii 18 martie 1977. eu am pierdut 2 sarcini in sapt. 5 anul trecut, dar acum am inceput un tratament cu utrogestan si chiar daca mai am mici pete maronii deschis pe tampon, sunt tare optimista. M/a incurajat si sfatul vostru pentru noi toate care am patit astfel si sper sa nu am evenimente nedorite. petele sunt maronii deschis deoarece sangerarea este relativ veche.
Zumy,(sper ca am retinut bine numele) te rog spune-mi daca m-ai ai pete si daca ai urmat vreun tratament.
daca dintre voi mai sunt fete care urmeaza tratament pentru pastrarea sarcinii, ne sunt bine-venite niste schimburi de experiente.
sa ne dea D
umnezeu sanatate la toate!
Loo spune:
Zumy stai linistita!
Eu la 6 saptamani implinite adica 42 zile amenoree am facut ecografie la cel mai bun ecografist din oras si s-a vazut decat saculetul. Eram la fel de disperata ca tine. Mi-a recomandat sa revin peste 14 zile. Asa am facut. Atunci am vazut si samburelul cum ii batea inimioara ba chiar i-am si ascultat-o (159 batai/minut). Incearca sa te calmezi ca stresul nu-i face bine. Al meu bebit avea 159b/m pt ca eram eu strasata, asa mi-a zis doctorul.
Te pup si-ti doresc multa putere...
Era sa uit ...celelalte simptome de sarcina le ai?
Loo 9+
tcelen spune:
bine ai venit printre noi DIANA,sa-ti traiasca si baiatul mare si bebelul din burtica,sarcina usoara!
nshiro,am citit ca deobicei in saptaminile6-7 apar unele sangerari sau pete maronii,insotite sau nu de crampe,ptr. ca atunci se fixeaza embrionul de peretele uterin,asa ca nu te speria!
pupici cris
11+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
tcelen spune:
onsami bine ai venit si tu printre noi,sarcina f. usoara,pe care sa o duci pana la capat si bebel sanatos!
si eu iau medicamente de pastrare a sarcinii,dar nu pentru ca acum as fi avut prb. ci preventiv,ptr ca anul trecut am pierdut si eu o sarcina!
pupici cris
11+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
FlorentinaE spune:
La cate saptamani de sarcina faceti primele analize si ce analize?
Analizele sunt gratuite?
FlorentinaE
zumy spune:
LOO,stiu ca nici tu nu ai vazut embrionul la 6 saptamani.si eu tot la un echo super am fost. celelalte semne le am,dar nu am greturi insuportabile ci moderate.mulumesc pt incurajari.
ONSAMI am avut pete maronii,dar am facut tratamrnt cu utrogestan si gravibinon.acum nu mai am absolut nimic dar continui tratamentul.
pupici pt toate gravidutele!!!
zumy

.