Mamici de martie-aprilie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cody spune:

Buna fetelor! Va felicit pe toate si va doresc o sarcina cat mai usoara si bebe sanatosi si frumosi !

Nu sunt inclusa in lista, insa ma alatur si eu voua.
Sunt tare nelinistita astazi si ma gandesc ca poate ati trecut prin asta, si ma linistiti voi cu raspunsuri...
Sunt in 5+ si de 3 zile am diaree, temperatura la mine nu a trecut de 37.1 C, iar in dimineata aceasta sanii nu mai sunt asa tensionati la atingere + temperatura 36.9C.
Mi-am cumparat un test de sarcina, again - sa vad, pana ajung la dr., daca mai sunt insarcinata. Liniutele sunt acolo, insa tot nelinistita sunt. Stiti cumva daca este normal sa ai scaunul moale in sarcina?
Nu am greturi sau alte dureri. Iau, 1/zi acid folic, 1/zi aspenter, 2/zi Magne B6, 4/tb utrogestan intravaginal 2 diminetaa/2 seara.

Am mai avut o sarcina, oprita in evolutie la 9 saptamani, insa atunci am sangerat.
Acum nici urma de pete maronii sau altceva.
O fi bine? Sunt tare nelinistita . Iar, la dr. ajung abia joi .

Miriam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

of,of zumy,azi numai vesti proaste,mai intai catalina,acum tu!,lasa,ca o sa fie bine ai sa vezi!poate ai mai putin de 7saptamani?e posibil?cum eu am aflat ca am mai mult cu doua saptamani?!?
sa ne tii si pe noi la curent ,cu ultimile vesti,dupa ce te duci la echo!multa bafta si sanatate!
pupici cris 11+

T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Cody, bine ai venit printre noi. Si eu as putea spune ca sunt un pic deranjata la stomac; nu stiu daca este normal in sarcina, dar eu am avut intotdeauna o sensibilitate mai accentuata, mai ales in anumite momente cum ar fi CM.

Zumy, nu dispera. Am inteles ca este posibil sa nu se vada chiar din prima(poate depinde si de priceperea medicului de la ecograf). Acum chiar ca m-ai speriat si pe mine; eu am programare vineri, la aproape 7 saptamani. La recomandarea medicului am asteptat pana acum, in ideea ca se va vedea mai mult decat saptamana trecuta, de aceea am banuit ca ar trebui sa se vada si embrionul. sa speram ca totul va fi bine.

Adriana6+

Bebe strumf
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Hop si eu! Nu am fost la doctor dar mi-am facut un test acum 2 zile si a iesit pozitiv.UM-17 iunie.Am sanii umflati si cam sensibili si sint cam balonata..in rest nu prea am simptome.Am ceva dureri ca inainte de ciclu,dar nu f suparatoare.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Ma rog pentru ca Dumnezeu sa-i dea putere Catalinei sa treaca peste acest moment nefericit si pentru ca sa aiba putere sa o ia de la capat cat de curand. Catalina, suntem alaturi de tine!

Zumy, nu-ti face bine agitatia. E posibil sa nu se vada! Eu am fost la echo in saptamana a 6 a (martea trecuta) si am vazut doar sacul si corpul galben!! Doctorul (care imi este si ruda si in mod sigur e sincer cu mine) a zis ca totul este in regula si vom repeta echo peste 3-4 saptamani! Daca tu ai 7 saptamani acum BB are in jur de 5 si e posibil ca inca sa nu se vada activitatea cardiaca. Incearca sa te calmezi ca nu-i faci bine lui BB. mai ales ca doctorul ti-a spus ca nu e o sarcina molara!!

SANATATE!

Danutza Bananutza dutza
I'm coming!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare din nou fetelor si merci de urari. Am fost ieri la walk-in clinic sa-mi faca trimitere la ginecolog si mi-a zis ca ei aici in canada nu dau nimic pentru sustinerea sarcinii, dar ca lasa natura sa-si faca treabe si daca se face avort spontan, so be it! Acum astept programarea la ginecolog. Ma mai doare burta si sinii, dar nu mai singerez. Cu Dumnezeu inainte - si m-am lasat de fumat
Andreea 5 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Zumy, am facut ceva "cercetari" pe net(pe vremea cand colegele de ian-febr2006 erau de "varsta" noastra). In principiu, in jur de 7 saptamani se vede embrionul(de ex,la Cata, la 5sapt+4 zile i-a zis ca embrionul a inceput sa se contureze); totusi in discutia de atunci a intrat si o mamica care isi amintea ca la ea, datorita ovulatiei tarzii, nu s-a vazut embrionul decat in saptamana9.

Sa speram ca totul va fi bien.

Adriana 6+

Bebe strumf
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Imi pare tare rau pentru povestea nefericita a Catalinei. Multa putere sa treaca cu bine peste asta...e tare dureros. Stiu din propria experienta, mie mi s-a intamplat ca in saptamana 17 sa se constate ca puiul murise pur si simplu in burta. Eu n-am observat nimic, nu aveam sangerari, ma dusesem la un control normal, superfericita ca trecusera greturile si in sfarsit ma puteam bucura de sarcina. Dar a trecut...

La situatia de acum. Am fost azi la doctor si am vazut in sfarsit bataile inimii. Si ca marime corespunde exact saptamanii 9, are 18mm. Data pentru nastere ar fi 9 martie, zice doctorul.

Putin ingrijorator e ca doctorul a vazut un chist ovarian destul de mare, diametru 5cm. El zicea ca majoritatea chisturilor se sparg de la sine, dar ca oricum trebuie tinut sub observatie. Sper sa fie bine.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Azi am facut 6 saptamani si dimineata aveam o pata maronie pe chilot. Nu era mare dar m-am speriat foarte tare. Ce sa fac? i s-a mai intamplat cuiva? Acum trebuie sa plec la serviciu..... am inima stransa si mi-e frica....

rocsana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Eu am avut acum citeva zile si nu stiu nimic inca. Am mai auzit cazuri unde nu a fost nici o problema. Data trecuta cind mi s-a imtimplat, a rezultat in pierdere de sarcina, dar pata a fost mai mult spre rosu, nu maron. Du-te la doctor daca poti cit de curand. Trebuie investigat! Bafta multa si sa auzim de bine!
Andreea % sapt. +

Mergi la inceput