Mamici de iulie-august (73)
Raspunsuri - Pagina 9
MONAI spune:
Salutare, burticile si mamicile mele dragi!
Am ajuns si noi ieri acasa. Acum suntem in perioada de acomodare, dar acumulam repede. Sara a scazut din cauza icterului la 2.650 kg, iar ieri avea 2.690 kg, astfel incat se considera ca incepe sa ia in greutate si ne-a dat drumul acasa.
Imi suge tare bine, multumesc lui Dumnezeu pentru asta, a fost un adevarat act de vointa sa o invat cu tzatza in gura. Sper sa continui sa o alaptez exclusiv.
Sunt o mamica tare fericita, Sara e asa de frumoasa, seamana leit cu sotul meu. E o dulceata, lumina ochilor nostri, nu pot sa va descriu sentimentele. Ar fi o incercare prea marunta pe langa ce simtim.
Am atatea sa va impartasesc, dar sunt cu urechile mereu ciulite, desi mama sta cu ea. Am avut o nastere atat de frumoasa incat merita o poveste mai lunga. Cu epidurala, complet fara dureri, am fost taiata, dar am ate resorbabile si ma simt excelent, multumesc lui Dumnezeu si doctorului meu. Recomand din suflet tuturor fetelor care nu au contraindicatie sa nasca natural, pe bune ca nu-ti trebuie nici curaj in conditiile din ziua de azi.
Vreau sa va dau si eu niste sfaturi, stiu ca nu s-a vorbit prea mult despre unele chestii, cel putin pana am plecat eu.
Colacul nu trebuie sa lipseasca din bagaj, te ajuta sa ai o pozitie comoda la alaptat, e tare important.
Pentru fetele care au sanii mici si sfarcuri neformate, in primele zile nu trebuie baute multe lichide pentru ca laptele vine cu furie si copilul nu stie prea mult sa suga. Daca nu sunt bine desfundate canalele se poate pati rau de tot, am vazut la o doamna cu ochii mei.
Garmastanul e sfant, eu m-am dat cu el din luna a 8-a, mie mi s-au iritat putin sfarcurile, pentru ca bebeii au saliva tare acida, dar am vazut tot cu ochii mei ce inseamna ragade.
Sa aveti servetele umede si pentru toaleta voastra personala, mai ales pentru primele scaune. Eu si sunt cusuta cu ate cu care am voie sa folosesc sapun.
Daca mai vreti sa ma intrebati cate ceva scrieti-mi pe PM, nu cred ca voi apuca prea curand sa citesc.
Va multumim din suflet pentru mesaje. Sper ca sunteti toate bine, ma voi uita cine a mai nascut si voi felicita.
Va pup.
Sa auzim numai de bine.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
emaaimee spune:
Irina-cat am asteptat netul asta.Am fost cu mainile legate,eu si sun de pe skype si ma mesagesc cu familia si ne vedem cu camera si e super imp netul pt noi!Eu pusesem 13kg,dar Ioana cred ca pusese numai vreo 9kg!Nu iti face tu probleme vei da jos oricum!Vei vedea-nopti nedormite,plimbari cu carutul!Nu ma plang,oboseala me mine ma ajuta sa slabesc-deci e si ea buna la ceva![]()
Ioana-am uitat sa te felicit pt carucior,va sta tare bine in el!
Simona-multumesc,sper sa fie saantoasa!Azi mergem la dispensar sa o cantareasca!Povestea cu placenta v-o scriu cand va povestesc despre nastere!Iti doresc si tie sa slabesti usor!Nu am avut inca nevoie de pompita!DA acum imi vine sa ii iau o groaza de chestii-i-am luat un ruscacel mic cu gargaritza,e asa ducle-roz cu bulinele bleo si are si antene!A costat numai 3.5-afost la jum de pret!Sunt atatea aici la reducere,nu poti sa nu iei ceva dragutz pt fetite daca iesi in oras!
Eu am pierdut din dop cu 2 sapt inainte si Adriana la fel parca!Acum vezi si tu sa ai totul pregatit ca poti naste anytime now
!
Katink -poate sa mearga,ajuta la travaliul si nastere!Scurteaza durata lor chiar!
Dede-prin ce ati trecut,bine ca nu s-a intamplat nimic!Ingerasii vostrii au fost pe faza!
Medeea o sa iasa cand vrea ea-stie ca e asteptata ca toate fetitele!Imi poti spune si mie despre psoriazis la bebelusi?S-ar putea ca pata de pe capusor sa fie psoriazis,merg iar la cotrol cu Oana sapt viit!
Scuze pt greseli-sunt cu Oana in brate!
frumoasei Bibi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
mamini spune:
Tocmai ce ziceam de MonaI si a postat la 2 min, probabil scriam cam in acelasi timp! bine ati venit acasa sanatoase! asteptam poze cu printesa cind va asezati si voi mai bine.felicitari pt ca papati laptic si merge bine treaba, va dorim sa cresteti repede si frumos!
pupici
M 36s
corbioana spune:
Ema multumim frumos, tocmai m-am imbracat sa conduc vehiculul cu Junior afara si hop se innoureaza
ce enervanta vreme...
Bun venit acasa Mona si Sara!!!!!
Crestere usoara si mult laptic!!!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
oriadam spune:
Monai - bine ai ajuns acasa Incurajator mesajul tau. Eu "am nascut cu cezariana" de cand ma stiu si acum brusc m-am gandit sa incerc normal cu epidurala. Asa ca iti dai seama ca nu-s prea curajoasa dar cand citesc despre nasteri usoare imi creste curajul.
Cocoloasha - Eu nasc cu Virginia Tarlea. Sunt f incantata de colaborarea cu ea. Te-ai gandit la rezerva? Eu am incercat sa rezerv dar mi s-a spus ca depinde daca-i libera cand ma internez.
cocoloasha spune:
MonaI,bine ai venit acasa !
Oriadam,n-am vorbit de rezerva,ai idee cat costa? Si daca au aer conditionat ? Si eventual,cat te costa nasterea?
Cocoloasha,mamica de cocolosh 37+
,Victorash
Albinutzza spune:
Monica, merci pt sfaturi...ieri la dispensar am facut proba suptului, si intr-adevar intr-un sfert de ora a papat 40gr, ceea ce e foarte bine, s-ar putea sa fie icter, dar nu mi se pare ca are icter...trebe sa fie mai galben, nu???
Azi am fost la plimbare in parc, si ne place, am dormit
...si a fost tare bine
Am zis ca-i cumpar de la sexy shop o tzatza artificiala..d.eja stie el ce stie...pui de smecher![]()
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
ankak spune:
Salutare!
Am lipsit si eu o zi si ati si inceput alt capitol 
Andy, si eu m-am odihnit tare rau acu' 2 nopti. M-am trezit pe la 4 dim. uda toata si cu o senzatie de sufocare...Am stat treaza pina pe la 5, intre timp am deschis toate usile si geamurile din casa ca sa se faca macar putin curent. Am adormit pe la vreo 5 jumate' iar la 6 jumate' a sunat telefonul sotului. Trezirea!
Dar tot nu cred ca iarna ar fi fost mai bine. Iti dai seama ce de timp ne-ar trebui pina ne imbracam, o groaza de haine, cizme noi si cu 2 nr. mai mari ca nu ne mai incap, plus riscul racelilor, ca sa nu mai spun ca tre' sa ai grija, daca ingheata si aluneci...Doamne fereste!!
Tot mai bine vara!
Am auzit la tv ca luna august va fi mai racoroasa, tot alterneaza zilele calde cu cele racoroase. Iti dai seama ce faceam daca aveam un an ca cel de anul trecut cu temn de 40 grade...Nici nu vreau sa ma gindesc!!! 
Mamini, eu nu mai stiu ce-i ala sex
ca nu mi-a dat voie dr. Ferice de tine ca tu ai avut voie! 
Nu-ti mai spun ce picioare umflate am... Mi-am cumparat saboti cu 2 nr mai mari ca nu-mi incapeau. Nu-i problema ca deja cumnata-mea asteapta sa nasc ca sa i le dau ei
Da' iti dai seama daca am fi avut sarcina de dus iarna?
Cred ca e mai bine ca bebitza ta sa aiba ziua ei, asa iti va fi ushor si pentru tine ca sa nu alergi la 2 onomastici intr-o zi ( asta cind va mai creste)
Deny, si eu ma gindeam ca imi vor lipsi loviturile din burtica, imi va lipsi sentimentul pe care il am acum ca e cu mine tot timpul, si il stiu in siguranta. Da' nu-i bai ca vor veni altele, si inca cite ( scuze de cacofonie)
Emaaimee, ai un ingerash de copil. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa ii fii aproape . De semanat mi se pare ca seamana cu amindoi, parca are nasucul lui tati, ochishorii si gurita ta, si se pare ca esti in avantaj ca de la tine mai are ceva 

Ioana, ce fericita esti... Pai eu pina oi ajunge la 55 kg
Ca m-am ingrasat ca...nu spun cine
Simona, sa-ti fie de bine petrecerea, vezi ca ti-ai facut griji degeaba?
Bebe e cu personalitate, vine cind vrea el nu cind vrei tu
Si se pare ca inca de pe acum stie ce-i mai bine pt. el . Instinctul de conservare, ce vrei?
Tamponul cred ca e umed si din cauza ca e tare cald afara. Azi e suportabil da' alaltaieri cind am intrat ultima oara pe forum era cumplit. Si eu , subtirica tare 
Parca's ursul din Brasov!
Din cite stiu ( din auzite) chiar daca pierzi dopul nu nasti imediat. Si stiu ei cum sa te tempereze ca sa treaca 4-5 ore de cind ai mincat ca sa poata sa-ti faca anestezie generala, sau macar rahi. Ai incredere! ![]()
![]()
Si fiindca miine e ziua cea mare : sa fii curajoasa, sa te refaci repede si bb sa ia in greutate bine. Te asteptam sa ne scrii cum a fost 

Anis, incearca si tu sa dormi cind ti-e somn nu numai daca e noapte. Parca s-au inversat ziua cu noaptea. Si eu patesc la fel . De aia ieri nu am mai reusit sa intru pe forum . Cind nu dormeam a trebuit sa merg la mama, iar aseara am avut "musafira" pe cumnata-mea. Nu-i musafir la mine, da' asa o alint eu. E tare bine sa ai pe cineva care sa te poata ajuta.
Mada, nu te speria, si eu mai bine zis
Matei are zile cind e mai somnoros, am sesizat ca are mare legatura cu starea mea. Cind sint mai somnoroasa nici bb nu e mai breaz. Da' recupereaza el dupa aia.
Dede, a avut Dumnezeu grija de tine. Acum a trecut, nu te mai gindi ca se supara Medeea si nu-i faci bine. Gindeste-te ca are Dumnezeu grija de noi, cele cu bebei in burtik sintem cumva binecuvintate. Si eu tot marti tre' sa merg la dr. pt. control. De la 1 la 15 aug. pleaca in concediu.
Iti dai seama ca nici din pat nu ma mai ridic doua saptamini
Of, ce tie si cu concediile astea :))
Zina, eu ma duc la biserica
, am fost in postul sf Petru si Pavel si m-am spovedit ca in august preotul meu pleaca. Trebuie sa simti nevoia sa mergi, altfel ...Cred ca ar trebui sa iti gasesti un duhovnic cu care sa poti sa vorbesti si sa iti simti sufletul usurat dupa ce iesi de la spovedanie.
Mona, felicitari pentru reusita si pt bb. Lapte mult si odihna!! Asteptam relatari despre cum a fost!
Gata cu mesajele. Am ajuns si eu la zi cu raspunsurile. Tare greu a fost. Iertare pentru mesajul asta imens. Promit sa tin din scurt...
Anca si
Matei 34+s
KULTA spune:
Anda, multumesc mult.
Simona, cred ca dintre toate variantele, aleg grisul, prietenii stiu de ce
.
Emaaimee, multumesc, sper sa fie bine.
Cocoloasha, epidurala face numai cine n-are complicatii. Daca mergi la "Nasterea pe glob" la topicul "Ati nascut greu?", vei citi prin ce-am trecut la nastere si de ce spun ca poti avea epidural numai daca nu sunt complicatii.Colac am deja![]()
Mona, bun venit acasa, sa fiti sanatosi.Apucasei sa pleci inainte de a citi ca-i transmiteam toate cele bune Dlui Dr Smith(a fost medicul meu timp de 2,5ani cit am locuit in Deva),si ca ii astept in Finlanda. Dumnealui m-a ajutat sa ramin insarcinata, prin tratament.
K35+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Simonaci79 spune:
Gabi- sa-ti traiasca fetita! La multi anu si sa fie sanatoasa si fericita alaturi de parintii si fratiorul ei! Nu te supara ca-ti urez de acum dar eu luni abia ies din spital si nu cred ca voi intra pe aici!
Cocoloasha si Ioana- multumesc mult! Si voua va doresc acelasi lucru!
Mamini- multumesc, se pare ca e cuminte si asteapta, nu am mai avut nimic deocamdata! Sa nu cobesc!
Monai- bine ai revenit, sa fiti sanatoase si tu si fetita ta, sa ai laptic mult si sa se ingrase repede! Felicitari pt mica printesa frumoasa! Multumim mult pt sfaturi! (eu din pacate nu pot trimite PM din cauza problemei pe care o am cu DC (nu stiu de ce) Sper sa citesti mesajul, daca nu, eu oricum iti doresc numai bine!
Emaaimee- e adevarat ca pt fetite sunt atatea lucruri frumoase! E lasa ca sunt si pt baietei! Multumesc si pt raspuns cu dopul, am totul pregatit, si bagajul, si sufletul si sotul!
Abia asteptam amndoi sa simtim ce simtiti si voi! (i-am aratat ieri poze cu bebelusii de pe aici si nu va pot spune ce privire avea! Ii venea sa planga! Abia asteapta, cred ca e mai nerabdator decat mine, ca el nu a simtit nici sentimentele pe care la avem noi cand vb cu bebe in burta si ne raspunde!
Ioana- lasa nu fii suparata ca ai tu timp sa te plimbi! Poate e mai bine daca se racoreste un pic!
Albinutzza- deja smecher bondarelul, nu? Sa pape bine de acum incolo! Si multe plimbari la fel de reusite!
Anca multumesc mult! Promit ca imediat ce mai voi simti in stare voi fi aici sa va povestesc! Sper sa fie o peveste la fel de frumoasa ca cele pe care le-am mai auzit despre nasteri usoare si bebei sanatosi. Cred ca e mai bine ca a inceput sa iasa dopul, asta inseamna ca ma si dilat nu? Si ca se curata mai repede tot? Nu stiu ca, contractii nu am avut!
Kulta - mult succes, sper sa-i ajute! Un
sa se faca bine fata!
Simona si Mario 38+