Mamici de iulie-august (73)
Raspunsuri - Pagina 10
Simonaci79 spune:
Irina- esti la plimbare sau dormi?
Anis- sper ca esti mai bine! Odihneste-te mult!
Va las si eu acum ca ma doare tare rau spatele si picioarele sunt butuci, trebe' sa ma duc sa stau cu ele in sus sa nu se sperie nenea dr de noi maine! Cred ca voi mai intra odata mai tarziu, dar nu bag mana in foc! Depinde cum ma simt! Va pup!
Simona si Mario 38+
andre_ea spune:
Fetelor, eu nu reusesc sa tin pasul deloc. S-a busit calc. aproape de tot.
Hai sa va spun repede ce stiu eu.
Am vorbit cu Boga. E bine, n-a nascut inca. Mai are un control maine. Cel mai probabil e ca va naste saptamana viitoare. Nu stia inca ziua exacta.
Nicoll-Mada a inceput sa piarda din dop de marti seara. Si ea merge maine la dr. si vede ce si cum. Ea de mult tot se plange ca vrea sa iasa bebita afara. Va tin la curent pe masura ce aflu detalii.
Ma inscriu si eu la grupul care a dormit bine azi-noapte. Dupa o noapte nedormita, cred si eu.
Sper ca bb sa mai stea acolo pana saptamana viitoare. Nu da el semne ca ar vrea sa iasa, dar stiu si eu cum se precipita lucrurile?
Andy si
38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
blackpanterro spune:
Simona, Emmaimee si Mamini

, va multumesc pt compliment.Stiu ca nu e atat de rau dar cand ma gandesc ca totdeauna am avut pana la 55kg, imi este greu sa ma vad acum la 65.
Oricum sper sa fie bine.
Ultimele 2 nopti au fost cam nasoale cu Aidan, se fataie atat de mult noaptea...Nu plange numai se screme sa se partzaie - hahaha, si ce parturi de om mare face ca ma imprastii de ras.
Ziua nu am treaba papa si doarme.
Am inceput sa fac exercitii de perceptie cu el.Are o jucarioara ce face mult zgomot si fac zgomot cu ea in stanga si dreapta lui sa o urmareasca cu privirea.Ii stimuleaza activitatea cerebrala.Merge de minune.
Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
andre_ea spune:
Dede a tinut Dzeu. cu Medeea. Ma bucur ca ati scapat cu bine. Cat despre ecograf, sigur are el ceva. Nu se poate sa nu fi crescut bblina.
Simona, bafta multa maine la marea intalnire!
Poate ar fi bine sa nu mai stai in fund pe scaun, ci doar lungita. Daca tot pierzi din dop, sa nu ajungi in seara asta la urgenta.
ce bine ca Luca doarme! Nu te ingrijora cu papa, o fi asa cum zic fetele de la icter. Mult succes in continuare!
Irda, felicitari pentru micuta Daria!
Sa fie papacioasa in continuare si sa ajunga cu bine acasa!
Kulta, iar te stresezi? Dam bataita! Multa sanatate Danutei! Cum ii mai e?
Katink, ma intrebai cand mai merg la dr. Pai, marti. Sper sa nu se intample nimic pana atunci. Tu nu mai ai nici un simptom?
Anis, poate nu dormi de la caldura. Ai grija de tine si de bblina. Trebuie sa nasti dupa mine.
Pupici!
Mai citesc si revin.
Andy si
38+
andre_ea spune:
Monai, bine ai venit acasa impreuna cu printesa Sara! Multa sanatate, refacere usoara, laptic mult si o Sara sanatoasa si norocoasa!
Multumim pentru sfaturi! 
Andy si
38+
gabirus spune:
Bine ai revenit MonaI! Sa-ti traiasca micutza Sara!
Kulta, nu te mai autotortura! Ai un stil sa te alimentezi cu ganduri negre
Cu asta nu contribui decat in mod negativ la nastere ... frica poate lungi travaliul cu ore bune ....! Tine minte asta! Fii aspra!
Pana acuma toate fetele au feedback mai mult decat pozitiv cu epidurala. Sunt sigura ca si la tine va fi la fel. ![]()
Gabi
, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE
mamini spune:
Andre_ea multumim de vesti si sper sa stea bebe la cutiuta cit vrea mami a lui.
Adriana, sunteti f evoluati deja...nu-mi vine sa cred, la mine nu se intimpla nimic...ma uit lung la burta asta...
M36s
caterina71 spune:
Buna dragutzelor
Simona, nastere usoara maine! Sa fiti sanatosi amandoi! Sa creasca mare si cu noroc!
Monai, bine ai revenit si sa fie cuminte si papacioasa fata!
Kulta, pupici multi Danutzei ca sa se faca bine cat mai repede.
Eu intru mai putin pe net. Cum ma ridic din pat se intareste burtica, asa ca la orizontala, ca sa mai stam in burtica, barem pana saptamana viitoare. Mai intru din cand in cand sa vsa citesc. Sanatate multa,, stati cumintele ca sa mai creasca puiutzii!
Pupici,
Cati si Alexia 37+
AMR 16 zile
Katink spune:
Monai, bun venit acasa cu micuta Sara, multa sanatate si laptic mult sa ai pentru puiuta ta scumpa!
SIMONA, succes maine, o sa ne gandim la tine sa ai o nastere usoara si fara problema si puiul sa fie sanatos si frumos! Asteptam sa ne dai de veste ca sunteti bine amandoi!
Andre_ea, multumim pentru vestile despre Bogdana. Chiar acuma vroiam sa intreb daca stie cineva de ea.
Si eu tot marti mai am control ![]()
In schimb simptome nu am, chestia rozalie nu mi-a mai curs de atunci marti seara - si a fost de la tuseu, dar la spital am mers mai mult sa stau eu cu sufletul impacat ca e totul in regula cu bebita mea.
Acuma asteptam.... Mai avem 13 zile pana la termen
...
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 38+
Fotografii