Mamici de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Monai sa-ti traiasca Sara si sa luati in greutate cat ma repede!!!!

Mamini, o sa treaca timpul si o sa iti vezi comoara, ai sa vezi :)

Albinutzza multa sanatate la bondarel si sa pape bine in continuare sa se faca mare si puternic.

Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna ziua burtici, mamaici si bebici!
Monai bine ai revenit si felicitari pentru printesa Sara
Asteptam cu nerabdare sa vedem poze. sa aveti laptic si sa fiti cuminti. Multumim de sfaturi. Ce va invidiez pe cele care aveti acces la epidurala...Oricum totul e bine daca se termina cu bine, uiti repede orice durere.
Simona mult succes maine, sa se termine totul repede si bine si sa va vedeti cu ingerasul in brate.
Revin mai tarziu ca ma solicita baietii mei...

dede, Adi 4ani si Medeea (40 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Feteleeee.........am sosit acasa cu Daria acum vreo ora!!!!!!!!

Suntem ok si bebe e bine, dar are doar 2000gr.

Da las' ca crestem noi!
Acum sunt putin obosita, dar promit sa citesc ce s-a mai intamplat intre timp si sa va povestesc si eu cum a decurs odiseea noastra de aproape 3 saptamani in spital.

Pupicic

Irda
Nick si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

IRDA si DARIA bine ati venit acasa!!!! Mult laptic sa ai pentru puiuta ta, Irda si sa va traiasca papusica!!!
Sa te refaci repede!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 38+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Merci Katink!
Am laptic pentru tot blocul !
Daria mananca in disperare....a luat ieri si azi cate 50 gr/zi (stie ea biata ca mami nu mai rezista in spital daca ea nu crestea in greutate cum trebuie!)
E o mancacioasa si o cuminte....plange doar cand ii e foame si atunci e o finutza (incepe intai cu plescaieli si supt de manutze...doar daca n-o bag in seama vreo 10 min incepe sa planga propriu-zis)

Irda
Nick si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

O dulceata!
Bine ca ati venit acasa, o sa vezi ca va lua Daria in greutate mai repede decat la spital si mai ales tu te vei odihni cu siguranta mult mai bine acasa in patul tau.
Ma bucur mult ca ai laptic pentru papusica ta.

De abia astept sa nasc si eu!!!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 38+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Simona, maine vine Mario, intr-un fel mi-as dori sa fiu in locul tau sa-l vad pe bebe asa repede. Iti doresc sa te gaseasca piticul calma, zambareata si cu laptic.
Mona, bine ati venit acasa si multumim mult de sfaturi.
Credeam ca Boga a nascut deja.
Anca, acum am vazut ca si bebele tau e tot Matei ca si al meu, sa ne traiasca amandoi. Nu stiu cum de i-am ales numele da-mi place mult. Cu biserica...cred din traditie, ca daca nu era bunica sa ma duca la biserica cand eram mica, eram atee demult. Cum mai ai o luna pana
la termen? am vazut ca la semnatura ai 34 sapt, sau ai uitat sa schimbi semnatura?
Katink si tu mai ai un pic, un pic.
Irda si Daria, bine ati venit! Deja ai o dsoara bine-crescuta care stie frumos sa ceara papa.
Am luat azi lu' bebe 2 paturici, una albastra si una roz cu pisicuta aia mica si cocheta din Pisicile Aristocrate- era frumoasa rau! Sigur o sa comenteze ta-su ca roz nu e pt. baietei! ce vreau sa-i fac baiatul gay? De-abia astept sa-l vad cum face.

Zina si bb Matei 37 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare, m-am adunat si eu de pe drumuri, si ma pregatesc sa merg la o aniversare acum, asa ca ma scuzati, dar nu stau mult prin zona.

Irda, bine ai venit acasa, pupici multi Dariei cele scumpe!!!!!

Simona, inca o data pentru maine: nastere usoara si te asteptam acasa cat mai curand!!

Monai si Sara, bine ati revenit acasa, va asteptam cum povesti!! Ma bucur sa aud ca ai nascut usor, doresc tuturor fetelor sa nasca asa cum ai nascut tu!!

Boga, sper sa auzim numai de bine!!! Ne gandim la tine, sa nasti usor daca nu mai intri!!

Andre_ea, multumim pentru vesti, pupici din partea mea pentru Boga si Nicoll Mada!!!

Dede, ce zice Medeea?? Nu da nici un semn??

Anis, ce faci? Cum stai cu somnul?

Pup fetele, probabil voi intra f. tarziu in seara asta, daca nu pe maine dimineatza!!!

Irina si bebe 36 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Irda, Danuta mea a fost de 2295 si 45cm la nastere si cind am iesit din spital avea 2200 si acum la un an si 3 luni are 71cm si 10-11kilute asa ca nu-ti face probleme. Creste ea.
Pupici si sanatate.
k35+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Irda, bine ai revenit! Multi pupici Dariei mici si cumintele!

Simona, nastere usoara si multa sanatate pentru amandoi! Asteptam vestile cu sufletul la gura!

Eu ma cam plicti azi, sotul umbla cu treburi, iar eu nu imi mai gasesc locul prin casa singura. La televizor e program de kko, netul mi-a picat cateva ore iar de citit nu am avut rabdare ... In weekeend vine Eva si soacra de la Cluj. Abia astept sa-mi vad mandra

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE

Mergi la inceput