Mamici de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini mai e un picut dar nu prea mult!!! Abia astept sa nasteti si voi fetelor! Ei lasa ca nu trebuie sa programam noi chiar tot asa. si la mine era pe 1 iulie si cu dilatatia mea de col s-a hoatarat 27 iunie na si ce mai conteaza acum data, sa mai aleaga si cel de sus ceva chiar daca facem noi cezariene numai sanatate sa avem!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Corect, Ioana! asa e. atita doar ca eu nu mai am programare la dr pina atunci, deci trebuie sa fie chestii "dramatice" rupt de apa, contractii...si asta imi da asa un discomfort...dar oricum nu am ce face, incerc sa fiu putin optimista.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Dede-poate echo arata varsta reala de sarcina:38 s de la fecundare si 40 de la UM? Nu asa ai calculat tu ca ai 40 de sapt,de la UM? Oricum, iti tin pumnii sa vina Medeea marti!!
Bine ca ati scapat teferi din cumpana aia,si bine ca nu ai fost prea atenta ,ca puteai sa ai un soc!!

Kulta-insanatosire grabnica Danutzei.Un sa-i treaca!

Albinutzza-este fff bine ca bondarelul Luca doarme noapte.Lasa ca o sa manance mai mult cand o sa-i treaca icterul-dupa cum spun fetele!

Irina--minunat visul!! Cred ca o sa te tina euforia visului toata ziua.Vezi,ce bine daca esti optimista ,visezi frumos!!

Simona-maine in vremea asta poate BB mario vede deja lumea!!! Hai ,curaj,ca acum mai ai de asteptat doar cateva ore!!! Nastere usoara de pe acum si sa fiti sanatosi amandoi!!

Anda si buburuzu' din burtica36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Albinutzza - Ma bucur ca te lasa bondarelul sa dormi noaptea. Poate e obosit si el! De-aia adoarme. Iti doresc mult succes maine la dr si sa ia bebe repede in greutate!

Irda- mult succes, refacere rapida, bebita sa se faca grasuta si sa fiti bine! Eu te pup de pe acum pt ca maine cand vii tu acasa eu voifi la spital!

Katink, da, nu ma internez de azi, m-a chemat maine la 7.30. Asta daca mai sta bebe pana maine, ceea ce-mi doresc! Chiar vorbeam cu sotul meu ca a nimerit-o dl dr la marele fix cu data! Cred ca si daca nu ma chema maine dimineata pana sambata nasteam sigur!! Imi curge din ce in ce mai mult dop, sper sa nu se rupa si apa pana maine! Sa mai ramana ceva acolo din dop, de control! E tranparent-transparent, dar gelatinos, se intinde pe hartie!

Anis - ma bucur ca sunteti mai bine! Eu am niste emotii- am adormit abia pe la 5.30 si m-am trezit la 10.00. Pai zile nu mai am de numarat asa ca numar ore! Maine la ora asta cred ca bebe o sa fie in verva afara din burtica lui! Abia astept!

Irina- multumesc mult! Dl dr a zis ca daca e totul bine (si nu are de ce sa nu fie) luni suntem acasa! Ce vis frums ai avut! Bravo! Eu iar am visat ca nasc si nu are cine sa ma duca la spital!

Kulta- da sunt f aproape! Este f bun grisul crud pt ca se umfla in burtica si absoarbe multa apa, si atunci nu mai face moale. Este buna si cafeaua la fel dar nu e cazul sau o lingura de otet intr-un paharel mic de apa. Dar cred ca grisul e cel mai bun pt ea ca e micuta. Dar poate nu mai e nevoie! Iti tin pumnii!

Monica_Elena- eu am trecut deja de o zi, am doua zile de cand tot elimin, dar cate putin, nu tot. Sper sa mai stea pana maine. Eu intrebam de cum ii imbracati. Multumesc pt raspunsuri! Ma gandeam la ce tb sa mai cumpar urgent, ca am body-uri fara maneca si cu maneca scurta cu panatloni scurti dar am si cu maneca lunga si pat lungi cu botosei. Deci 2-3 zile e asigurat. Sa-l vedem intai cat e de mare!

Mamini- ti-as ura sa stea cuminte inca 3 sapt, dar stiu ca tu-ti doreai sa fie mai devreme. Sa dea Dumnezeu sa se nasca sanatoasa cand va vrea ea, in mom cel mai potrivit pt amandoua! Trece repede oricum timpul! Gandeste-te ca parca mai ieri abia aflasem ca vom avea bebei! Va fi sigur bine!

Zina- da, maine e vineri! Abia astept! Am atatea de facut: sa-mi sterilizez pompa, sa ma pregatesc eu...offf trece greu timpul acum! Dar si repede pe de alta parte! Eu nu am fost la biserica desi mi-as fi dorit, asa macar pt bebe, dar nu vreau sa merg pe jos si sotu' nu are cum sa ma duca cand e preotul acolo. O sa-l chem sa-i faca molifta lu' bebe si mie dupa ce venim acasa.

Ioana- da,asa e! Si eu programasem initial pe 25 si apoi ne-a chemat dl dr pe 22 si acum ne rugam sa mai stea pana maine cu dopul asta care tot iese! Cum o vrea Dumnezeu si bebe! Sa fie bine pt toata lumea!

Simona si Mario 38+ (ultima zi de pt mine si burtica pt bebe!)

AMR aprox 22 ore!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Anda- multumesc mult de tot! Si eu sunt sigura ca pe la ora asta maine deja s-a vazut cu tasu' ca eu ...mai tarziu, nu stiu!

Simona si Mario 38s+5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Katink, te rog sa ma crezi ca m-as baga ... dar nu pare sa vrea bebitzu. Ignora cu desavarsire luna plina de care tot zice ma-sa. Ei, vine el cand o vrea. Poate luni, de ziua Evei Sau nu

Adriana, arati chiar foarte, foarte bine! Nu ai nici un fel de motiv sa te simti complexata; esti supla si frumusica si ai un bebe duuuulce de tot . Tati cred ca e cel mai mandru barbat din lume.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mamini-da,un kg mai am de dat1Succes cu dra Duracell,sa fie cum va doriti totul!
Adriana-multumesc de aprecieri la adresa Oanei,a pandit-o Tavi pana a prins-o zambind!Nici cu Aidan nu mie rusine e un dulce,daca nu era"promis",ti-l luam noi-mai ales ca veniti aproape de noi!Eu am luat doar 13kg ca am fost barosana inainte(si ce as vrea sa am 65kg-I am working on it),tu ai fost subtirica rau si oricum arati super(un pic mai bine decat slabuta rau) si acum!Nu te lasa doborata de tristete o sa se mai duca din kg!La noi tampoaneel sunt 7e-100buc si eu consum nu gluma-dar tot de astea mi-am luat ieri!
Ioana-sa iti traiasca mama si distractie placuta!Nu are nasul infundat inca!Perie de par natural nu am gasit aici,poate iau din Ro!Eu pofta de mancare nu am voie sa am ca sunt destula si asa si mananc sanatos ca vreau sa mai dau jos!
KULTA-nu am gasit aici perie de par natural si doar au firma NUK si aici!Tampoane am luat tot disposable pt ca nu amtimp de spalat!Succes alor tai sa poata veni sa te ajute!

frumoasei BIBI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Neatza fetele !
Vad ca n-a mai nascut nimeni - se pare ca bebeii asteapta ori weekendul,ori zodia Leu (maine e ultima zi de rac).
Simona , bafta maine si nastere usoara ! Sa vii acasa cu un bebe sanatos si frumos !
Oriadam,eu o sa nasc la Polizu cu dr.Rotaru Octavian.Tu cu cine vei naste ?
Fetelor,am discutat cu o prietena care a nascut natural (la CFR2) si mi-a spus sa imi fac neaparat epidurala,pentru ca este ca si cum ti-ai scoate o masea cu anestezie - esti acolo,participi,dar nu simti nimic .
Pentru cine naste natural : SA NU UITATI SA VA LUATI COLAC!

Va pup,
Cocoloasha,mamica de cocolosh 37+ ,Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Simona bafta multa maine tinem pumnii sa fiti bine si tu si bebe
Ema nici eu nu trebuie sa mai am pofta de mancare ca acum imediat pun pe mine si cine le mai da jos...pana la sala cred ca mai am drum lung de batut..ufff o sa incep peste putin timp sper sa merg macar la cate un masaj la o sapt sper sa vedem. Macar sa-mi refac spatele putin ca e varza.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Gabi, ar fi una sa vina Lucas de ziua Evei, si mama mea a primit cadou la 4 ani pe fratele ei si i-as fi facut si eu cadou o nepotica anul asta, dar sa vedem...
ieri sau azi ar fi trebuit sa vina si MonaI cu Sara acasa, sper ca sunt sanatoase.
Emaaimee, asa ma gindeam si eu ieri cind plingea Adriana ca are 65...ce mi-ar place si mie!
Simona, nu mai zic nimic, cind o fi sa fie, sa fie bine. tie iti tinem pumnii miine, anyway.
M36s

Mergi la inceput