Mamici de iulie-august (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata fetele...
De fapt la mine e dimineata de la ora 6....aseara am reusit sa adorm la 12 si ceva...e ceva...dar tot obosita ma simt.Nu stiu de ce nu reusesc sa adorm.

Doamne Dede, bine ca ati scapat teferi! In privinta ecografului, mi se pare cam mare distanta intre cee ce stiai tu ca are Medeea ca sapt,...oricum fetita ta va stii ea cand sa iasa...

Simona..maine e ziua cea mare! Vad ca deja numeri orele...te cred si eu...de abia astepti ,nu?

Pentru toate fetele care au intrebat ieri de mine...mii de pupici.

Apropo azi e luna plina, CINE NASTE??

AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Doamne, ce frumos!!!!!Am visat foarte frumos azi noapte, eram cu bebelina la spital, nu-mi amintesc decat ca eram intr-o camera , am ridicat-o din patut, era tare micutza si fragila si am pus-o imediat la san. Ea draga, cum a simtit sfarcul la guritza a deschis o guritza mare si l-a prins imediat si a inceput sa suga... aveam lapte mult, se vedea cum ii curgea putin pe la colturile guritei, iar eu eram multumita, era o atmosfera de vis, pe geam intra o lumina de rasarit rosiatica, iar eu ma leganam cu ea in balansoar... m-am trezit cu un sentiment tare placut, si in acelasi timp de nerabdare s-o tin in brate... Asa ca toata dimineatza am stat cu mainile pe burtica si am alintat-o!!!!

, nu merge faza cu ciuptul, gadilatul, ca sa se trezeasca??? ce ti-e si cu astia mici, cred ca-i cel mai fain sentiment pentru ei sa adoarma cu tzitzi in guritza!!!

Anis, ma bucur ca te-ai odihnit azi noapte, starea asta de oboseala o am si eu daca stau mult in casa. Tu ai mai iesit din casa zilele astea??? Pentru ca eu mi-am facut de lucru prin oras si m-am simtit mai plina de energie, iar azi noapte am dormit ca un prunc!!!!

Simonaaaaa, numai maine nu-i poimaine!!!!! YUPPYYYY!!!!! Hai sa-ti urez de pe acum nastere usoara, sa fiti sanatosi si sa veniti acasa cu vesti bune!!!!

Vesti de la IRDA: Daria a implinit ieri o saptamana si 1950 gr!! A luat ieri 20 g si azi 50 g, e o scumpa si o cuminte , plange doar can ii este foame. Poate pe vineri-sambata venim acasa. Mi-e dor de voi si de DC!!!! Pupici

Irda, te asteptam acasa impreuna cu Daria cea cuminte!!!

Pup fetele,

Irina si bebe 36 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna dimineata.
Am dormit bine azi noapte.N-a fost cald si ne-am odihnit.

Mamini, esti asa sfatoasa si convingatoare. Adevarul e ca de cite ori am vre-o indoiala, vii cu raspunsul prompt care ma ajuta sa ies din starea nashpa in care sunt. Intr-adevar sunt norocoasa si recunoscatoare pentru tot ce mi-a dat Dumnezeu.Vin doar mama si tata si vin cu avionul via Praga. Sper sa nu aiba surprize neplacute.
Katink, chiar ieri iti scriam ca trebuie sa aiba doar un minim de vreo 500e.Cu siguranta ca se uita si la om.Mama a mai fost de 2 ori asa ca sper sa nu fie probleme.Lasa c-o fi bine si pentru noi, nu?
Dede, ce cumpana, Doamne. Bine ca e bine insa cred ca te-ai speriat cumplit. Cum te simti azi?
Vrei sa spui ca bebelina ta are 40 saptamini insa cei de la eco spun ca are 38 sapt???????????Curios. Nu se poate sa fie asa mare diferenta.
Multumesc pentru urare. Aseara i-am dat ceiut de menta. Voi vedea cum "iese" azi.
Irina, gindesc pozitiv ...atit cit pot
Simona, merge grisul crud? Daca nu se poate prin alte metode, voi incerca si grisul. Multumesc. Simona, esti foarte aproape...
Irina, draga de tine ce frumos visezi fata de visele horror pe care le am euLas' ca nu mai este cale lunga nici la tine.
K35+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Simona eu am eliminat dopul vineri dupa masa si sambata am nascut asa ca fi pregatita si curajoasa.
Anis ai grija de nora mea.

nu te speria acum are icter si nu i-a in greutate cum trebuie.si eu m-am speriat la mihnea la fel dar dupa ce ii trece o sa recupereze. fa proba suptului pune-l pe cantar inainte si dupa supt si vezi cat mananca.nu te ingrijora ca o sa fie bine.

irda te asteptam acasa.

scuze din nou ptr scris dar mihnea doarme pe pieptul meu si il tin cu o mana.
intreba cineva de cum imbracam copilul. eu il tin doar in body cu maneca scurta si fara maneca iar seara dupa baie ii pun body cu maneca lunga si sosete in picioare. caciula nici pomeneala. afara iesim in body cu maneca scurta si il mai acopar cu un scutecel subtire daca e cazul. ne place tare mult afara.
pupici la toate

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in
sticlute mici.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, ai sa vezi ca o sa fie bine! nu mai ai mult de asteptat!poate apuci si tu sa te odihnesti un pic apoi, ca vine Sebi si te ia de noua...
Irina, esti optimista si o sa ti se intimple lucruri minunate, asa cum visezi.
Simona, te cred ca ai emotii, am eu de pe acum si mai am 3 saptamini, macar teoretic, sau ma rog, pina la programare.
Irda, bine ca ia si mitititica ta in greutate, va dorim sa ajungeti acasa sanatoase si vesele!
M 36s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mamini, 36S???????Wow!!!!!!!!!Cum te simti?
k35+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Neata!
Adriana, arati foarte bine.
Dede, cum pe 22 aug? E absurd. Poate pana marti se hotaraste Medeea sa vina de buna voie. De faza cu betivul...ce sa zic, exista un Dzeu.
Apropos de Dzeu, marti am facut sfestanie in casa ca ne-am mutat aici de aproape 1 an. Vroiam de mult sa facem asa din traditie si mi-a zis popa sa ma duc la spovedit si impartasit inainte de a naste, dar nu stiu, nu e felul meu...Eu pacatoasa, uit sa ma rog pt. bebe cum imi propusesem, asta cu spovedidut e deja prea mult. Voi faceti chestiile astea bisericesti? De fapt, e o optiune personala, eu am zis ca decat sa ma duc si sa nu insemne nimic pt. mine, mai bine nu
ma duc.
Simona, maine e vineri!
Kulta si Katink, tinem pumnii sa ajunga ai vostrii cu bine.
Albinutza, e foarte bine ca doarme piticul noaptea, cu papa...vezi ce zice dr.
Anis, bine ca ti-ai revenit.
Irina, asa vis, mai da, nu ca al meu.

Zina si bb Matei 37 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Kulta, nici eu nu stiu...pe de o parte mi se pare ca...devine serioasa treaba, ca e aproape, mai ales cind ma uit la mine- sunt butuc umflata la miini si picioare si am o burta maaaaaaaaare de tot. pe de alta parte mi se pare ca mai am o vesnicie, 3 sapt...trece asa greu timpul. nici eu nu stiu cum sa ma simt.oricum, suna impresionant: 36s! dar cind te gindesti ca bebeii au deja 3 sapt- unii se apropie cu pasi repezi de o luna e...modest.lung drumul asta!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza fetele!!! Uite cum numaram invers deja mai la toate uraaa mai e putin!!! Abia astept sa deschidem subiectul copilasi/bebelusi de iulie-aug 2005 si sa vb despre bebei
Mamini cand ti-ai facut programare pt cezariana?
Irda sa vii repede cu Daria acasa si sa fiti sanatoase, crestere usoara!!!!!!!!!!
Albinutzza daca are icter Luca de aia nu ia in greutate dar nu-ti fa probleme o sa ia el dupa stai linistita!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Ioana, pe 10 ma internez si pe 11 ma taie- teoretic. practic...sa vedem daca e de acord fata mea cu aranjamentele ma-sii. deci la 39s. eu as fi vrut la 38s+1, adica pe 5 august, de ziua maica-mii dar nu m-a intrebat nimeni de vorba pe tema asta. cind o fi, sa fie bine, mi-e un pic frica de operatie si de anestezie, desi nu credeam ca o sa imi fie. cu Dumnezeu inainte, stiti cum se spune: ca inapoi e podul rupt! sa fie motzata mea sanatoasa si eu...vad cum ma descurc.
M36s

Mergi la inceput