Mamici de iulie-august (73)
Raspunsuri - Pagina 6
irinabungau spune:
Dede, ce faza!!!! Dar stii ca m-am gandit la chestia asta??? Oricum, la mine la masuratori in ultimele 2 luni a aratat tot timpul mai putin cu 2 sapt.... asa ca noi stam cumintele sa facem 38 de sapt. dupa noua calculatie, adica 40 sapt. dupa calendar. Doamne Ajuta, bine ca ati scapat cu bine de nebunul ala!!! Sper sa nu fi patit nimic nici el, sa se fi ales doar cu o sperietura zdravana si o lectie de viatza!!!
Kulta, nu fii suparata, o sa vezi ca mami a ta va ajunge fara probleme la tine, mai ales ca a mai fost, deci prezinta incredere la vama.
Anis, ce faci, ai reusit sa te odihnesti puiutz???? Somn usor in noaptea asta si maine te asteptam plina de energie!!!!
Simona, hopa ca ti-a sarit dopul!!!! Stai cuminte ca esti f. aproape!!! Poate totusi mai asteapta pana vineri!!!
Va doresc noapte buna fetele mele dragi,
Irina si bebe 36 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
deny_82 spune:
Simona....draga mea eu nu cobesc pe nimeni....in plus mai ai doar o zi la mijloc.......
Irina,nu-mi facea mare lucru....ma mai masura un pic ....Eu mergeam mai mult sa-mi iau fisha fiind ultimul control .....insa au ramas asistentele sa se ocupe de tot dar cum pisica nu e acasa joaca soarecii pe masa... cine le prinde la cabinet.....Deny si
David
Simonaci79 spune:
Kulta- sper sa fie mai bine Danuta! Daca tot nu ii trece incearca (daca si vrea) sa-i dai putin gris crud, face minuni!
Zina- sunt normale visele tale. Dar ai fost tare cu betele de chibrit!
Mamini- cam asa si stau! Mi-e frica sa ma mai si duc la pisu! Si mi-e destul de clar ca si el a vrut sa fie rac, nu e numai nimereala ca pleaca dl dr! Maine am pauza totala la mancare!
Sper sa rezist!
Anis- sper ca te simti mai bine!
Simona si Mario 38+
Simonaci79 spune:
Adriana- multumesc mult pt raspuns, tb sa cumpar si eu sosete ca nu am deloc! (am cumparat numai body-uri cu bototsei. Si nu te mai plange de grasime ca arati super! Fetelor sper din suflet sa slabesc si eu la fel de repede! Nici nu se vede ca ati nascut vreodata nu de mai putin de o luna!
Simona si Mario 38+
Simonaci79 spune:
Katink, da e pe vine rau de tot! (cam de 6 ori pe zi sa tot pierzi, o mai ramane ceva pana vineri?) Nu ma mai misc din casa, doar schimb patul cu scaunul de la calculator! Sper din suflet sa vina vineri, sa nu ne puna noaptea pe drum! 
Dede- chiar ati avut o aventura ingrozitoare! Ce nenorociti pot fi unii! (sau Doamne fereste o fi patit ceva si ala, cine stie, inima, ceva) Bine ca ati scapat cu bine! Iar despre ecograf, daca nu au date despre copilasi mai mari de 37 sapt si se blocheaza acolo ca nu au la ce sa se raporteze? Zic si eu asa! Sunt convinsa si eu ca nu au dreptate si ca fata e mare! Poate nastem in aceeasi zi amandoua! (dar vad ca tu vrei sa fie leoaica...) Iti doresc sa iei cea mai buna decizie pt tine si puiuta ta!
Irina- Stau cumint, sper si eu! Lasa ca baiatu' lu' mama e cuminte si asculta! Iese vineri cand trebuie si cum trebuie. Si o sa fie sanatos si frumos! (Curaj gaina, ca ma niste emotii de-mi vine sa plang!)
Deny- ziceam si eu asa! Nu te supara pe mine! Ca nu are nimeni cum sa-l influenteze pe bebe, numai el hotaraste daca se naste mai devreme decat vrem noi! Va fi bine, sunt sigura! Si va doresc si voua sa fie exact cum va doriti!
Kulta- chiar ca dai dintr-una in alta! Lasa ca va fi bine, o sa ajunga cu bine! Daca e ceva te suna cum zicea si Mamini si le explici tu de ce vin! Doar n-or fi nebuni sa nu ii lase sa vina la nepotel! Hai ca o sa-i ai repede la tine acolo si sa vezi ce bine va fi cu putin ajutor!
Vad ca acum sunt eu singura pe aici! E normal e ora 2! Numai eu pot fi in stare sa mai stau pe aici! (acu' 2 zile era ora trei cand tot scriam) Se pare ca eu sunt cea care intru numai in contratimp cu voi! Sa nu ma mai lasati asa in urma si maine
(de fapt azi) ca mi s-au umflat rau picioarele cat am citit tot!
Simona
(inca) si Mario 38+
AMR 30 aprox de ore!
Albinutzza spune:
Neaztaaaaaaaaa
Fetelor, Luca al nostru e fenomen pedriatic: adoarme la san...si de-asta suntem cam suparati ca de vineri de cand am iesit din spital pana ieri a luat doar 50gr. Si mi-a zis dr sa-l pun la san si apoi sa ma mulg sa-i dau cu lingurita, maine mergem iar sa vedem cat a luat. Si in timpul zilei de la 12 pana seara dupa baitza nu mai vrea sa doarma, poate o juma de ora-o ora max...noaptea doarme de rupe...aseara l-am culcat la 8.30 si s-a trezit la 3 noaptea...dar ziua e criminal...aseara ii dadeam cu linguritza si el dormea...efectiv dormea cu laptele in gura...ma chinuiam sa-l fac sa inghita...in rest e bine, foarte vioi, face gimnastica...da din manutze si piciorushe...si nu doarmee
DEDE ce faci???? Mai rezisti????
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
Albinutzza spune:
Doamneeee DEDE prin ce ai trecut...ala nu merita sa mai aiba carnet...chiar ca a fost mana lui Dumnezeu...in privinta lui Medeea eu zic sa mai stai pana marti, ca stii si tu ca e mai bine...la mine s-a rupt apa, asta a fost...
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
gabirus spune:
Doamne-ajuta, Dede, ca ati fost feriti! Ce bine! Hai ca iasa Medeea acusica! Poate te gandesti prea mult la asta. Incearca sa te relaxezi putin.
Noi am dormit mult mai bine azi noapte. Super![]()
Gabi
, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE
Katink spune:
Buna dimineata!
Si noi ne laudam ca am dormit mult mai bine azi-noapte, m-am trezit numai de 2 ori
pentru la baie.
Simona, azi mai stai acasa si maine la prima ora mergi la spital, da?! Deci nu te internezi de astazi... Stati cumintei pana maine, ce putin mai aveti!!!
Albinutzza, ce bine ca mai intri sa ne spui de micutul Luca. Cu laptele nu stiu sa dau sfaturi - deocamdata
. Iti doresc in schimb sa ai laptic mult si sa bea puiul sa se faca maaare!
Gabi, azi e 21
, ce zici?! Te bagi?! ![]()
Anis, sper ca ai avut si tu o noapte mai buna. Te asteptam cu forte proaspete!
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 38+
Fotografii