Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (88)
Raspunsuri - Pagina 10
kim222 spune:
hip-hop?...spune-i ca si noi am fost atunci...mai ca azi v-am omorit in .."emoticoane"
ANDREEABANICA spune:
andreea,nici chiar asa....placa de retea are doua slot-uri...binenteles ca era bagata in cel care nu trebuie....iar mie mi-a luat o zi intreaga sa descopar...
NO COMMENT
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
ANDREEABANICA spune:
da,da si mie-mi place hip-hop,dar cel de la mama lui de acolo de la voi,nu ce-i la noi,mai ascult si latino,iar daca vreau sa ma relaxez il ascult pe Eros.
poze Alexia
ANDREEABANICA spune:
Olivia,ai zis bine ,am descoperit comoara
poze Alexia
philip spune:
olivia, lui uka i-au testat nivelul de fier, ca zice laura ca asa se face normal la 9 luni la bebeii....
philip&andreea
kim222 spune:
Nu l-au testat pentru anemie...nu se face de rutina....poate pentru ca Lucasu este mai slabut si nu maninca...s-o fii plins la dr...zic si eu...Tot lui Lucasu i-au dat si vitamine prin luna-a ...nu mai stiu care...am intrebat si eu ..si mi-au spus ca aici se papa bine (de parca in rest ar fii lumea a treia...) si ca este si soare in CA.....eu nu-l prea vad.....dar ei stiu ca as ar trebui sa fie in insorita CA....
philip spune:
eu am atribuit pe seama faptului ca ea alapteaza...dar laura zice ca nu de asta. cica asa s-ar face in mod normal..
philip&andreea
philip spune:
aici sunt 36 C si nu mai stiu ce sa facem in casa...simt ca o iau razna. si mult mai e pana vine tati...
philip&andreea