Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (88)
Raspunsuri - Pagina 9
carmenp spune:
Cum sa fie, sunt mai libera intr-un fel, pentru ca-mi pot vedea de treaba (io imi fac acasa treaba de la servici) dar este urit fara el, pina si Ilinca se uita inspre usa dupa el... Daca te referi la Ilinca daca am intarcat-o sau nu, apoi afla draga mea ca n-am facut-o, chiar sunt in impas. In continuare dupa ce adoarme nu vrea in gura biberon, cauta tita si daca nu-i place se pune pe-un urlat, da` ce urlat, ca are o voce cred c-o fac soprana, de te-nebuneste si renunti imediat si nu stii ce sa-i faci sa taca. Si uite-asa tita mea in gura ei... in fiecare zi imi spun ca gata, apuc taurul de coarne, dar cind se pune pe urlat o iau de la capat... La inceput am crezut ca-s io cu nervii si mi se pare ca are vocea asa, dar dupa aia mi-au confirmat-o si altii. Daca as putea s-o inregistrez s-o auziti si voi, mi-ati da dreptate... nici io nu mai stiu, astept o minune da` vaz ca nu se produce... Tot nu vrea sa manince bucatele din minuta, isi face greata cind le vede, desi noi mincam in fata ei. Pufuletii, atit ii duce la gura, in rest nici sa nu vada. Cu lingurita mai maninca dar nu exceleaza.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
philip spune:
imi pare rau, oana. hei, dar parca te pregateai e petrecere. pai, asa tonus ai tu cu fetita de un an??/
philip&andreea
carmenp spune:
Oana, felicitari!
Andreea, nu stiu ce sa-ti raspund, cert este ca de cind Ilinca maninca numai pe muzica, prefer linistea
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
kim222 spune:
Oana...imi pare tare rau..viata este nedreapta..in cele mai multe dintre cazuri...La multi ani si la mai multi! Aveti ceva motive de sarbatoare...
Carmen ..ce sa-ti spun eu am o prietena care a alaptat pina la 2 ani...eu una nu credeam ca se poate:) si s-ar mai fii putut...dar era penibil in locurile publice ..hi,hi:)....
Andreea la ce fel de muzica te referi? Pentru bb??
ANDREEABANICA spune:
Buna seara!v-a fost dor de mine,hehe,credeati ca ati scapat,depoate,da de mine nu,io's mai rau ca el
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
philip spune:
of, ce va mai coditi...nu pt bebeii, muzic pt voi
andreea, da' unde-ai umblat mama toata ziua si intri acu in miez de noapte???
philip&andreea
ANDREEABANICA spune:
n-am umblat nicaieri,am fost acasa si am plans pe langa calculator,care n-a avut nica,doar stapana tembela.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
kim222 spune:
Chiar asa Andreea B..unde ai umblat toata ziua?
Imi place foarteeee multeeee, de la soft rock la rap( vezi Eminem) si muzica de opera mai putin hard rock-ul si jazz-ul...Tie?
philip spune:
mai eu-s in faza cu hip-hop si-l disper pe andrei care zice ca am fost neagra intr-o viata anterioara
philip&andreea