Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Uite o idee ..pe care eu nu pot s-o aplic (din lipsa de vreme frumoasa si spatiu)...cumpar-i o piscinuta din aia mica...de curte...sint super!
Ai incercat sa vezi daca-l intereseaza desenele animate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Fetelor m-am intristat teribil,am fost la "ajutor umanitar" si am citit povestea Sabinei...o fetita de numai 6luni,care sufera de cancer....cata suferinta...

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Ma duc la nani.

Pupici si o zi racoroasa in continuare.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hei fetele, un raspuns repede inainte de a intinde-o la scoala.
Si aici la 9 luni se testeaza fierul si alte cele. Si nu ptr ca Adeluta era grisinuta, dar asa se face aici.
Dar cate bordee atatea obiceie. Caci Laura spunea ca la ea nu se face vaccinul de un an, nici macar control de rutina la un an. Si ca urmatorul vaccin e la 15 luni. Asa ca si pe aici difera de la stat la stat si de la doctor la doctor.

Gata fug sa nu pierd autobuzul.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

He,he...uite ca difera de la stat la stat...atunci ce sa ne mai miram..Noi avem controlul de rutina la 1 an si facem si vaccinul MMR atunci. Acest vaccin se poate face oricind intre 12 si 15 luni..poate de aceea au chemat-o la 15 luni.....Adevarul este ca as vrea niste analize...poate ar trebui sa mint ceva..Si este si bine ca in jurul virstei de 1 an sa se faca teste de singe. Voi mamicile din Ro...ati fost sfatuite sa faceti ?
Plec si eu...v-am salutat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai n-am deloc umbra in curte...de-aia cumparasem corul...cum sa-l tin la 36 de grade afara???in soare

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Noi testul de sange l-am facut la 9 luni. Si ia luat tanti vampirita 2 eprubete din cele mari de sange. Ce sa spun ca nici nu-i gasea vana.Sau asa credeam eu, ca nu vedeam nimic, dar nu am avut probleme.

Gata acum chiar intru in clasa, caci va scriu de la scoala.

"Somn usor Romania, oriunde te-ai afla", parafrazarea dintr-un film.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza!
wow ce buna e cafeauaaaa...mai ales cind iepurele de treaz de la 5.40. de ce....habar n-am. cred ca avea ceva treaba si io vroiam sa dorm, auzi ce pretentii!! acu cinta in pat si se maimutzareste, ca logic e mort de somn!
Oliv mama super faza cu mereleeee!!!! marmota descurcareata, ce, sa sufere de foame?
Andreea misto link, sar'na, mi-ai adus aminte de asta cu pasta de zahar....cred ca o pun si eu in aplicare!
Adina suc de prune, da. si pulpa de prune, vezi ca au iesit deja in piata.
eu cred ca am scapat de diaree, acu doar face dupa fiecare masa...dar e relativ legat. asa ca traiasca smecta. oricum il mai tin pe regim pina pe duminica....saracu' copil!
pupi ca incerc sa il adorm, daca nu...afara cu noi!
va urma o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Asa n-as mai fi plecat la servici de dimineata.... Stefan s-a trezit la 7 ca de obicei, a mincat si s-a culcat la loc pina la 8 ca mai mult nu doarme.
Nu stiu daca v-am spus ca am inceput sa-i introduc treptat Parmalat Prima Crestere - in vreo doua saptamini o sa-i inlocuiesc Milumilul de tot ca vad ca l-a acceptat foarte bine - imi maninca mult mai bine decit inainte - 250ml seara, 250 ml dimineata! A, si ieri i-am taiat piinea cu brinza in bucatele si i-am pus-o pe masuta lui. Ei bine, s-a uitat la ele si si-a luat cite una, si-a bagat-o in gurita, a mestecat-o si tot asa! Tata-sau a fost total uimit! Am baiat mare, ce sa va spun!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Buna Fetele,

Va mai aduceti aminte de noi? Sper ca da, eu am mai intrat pe aici si v-am mai citit dar timp de scris n-am avut deloc... mai nou pe langa servici si copil am mai avut si un curs de 2 ori pe sapt...

La Multi Ani tuturor copilasilor si bebelusilor care au implinit anisorul sau sunt pe aproape!

Pe 19 iulie a fost si ziua Biancai... multumim mult pentru urari celor care si-au aminte de noi.. nu am sarbatorit decat in mediu restrans, noi si cu ea... a primit o jucarie si am papat tort impreuna... a fost foarte emotionant mai ales pentru mine care nu am putut dormi vreo 2 zile gandindu-ma ce s-a intamplat anul trecut pe vremea asta. Daca e sa facem si un bilant acum la sfarsitul primului anisor din viata ei, pot spune ca sunt foarte multumita (deh...cioara..), este foarte bine dezvoltata, nu ar sta locului nici o clipa, merge in ham destul de binisor (mai isi pierde echilibrul din cand in cand si nu stie sa cada... de aceea nu o las fara ham inca) stie care sunt animalele de la ea din camera, stie ce inseamna papa, lapte, desi nu zice..

Duminica vrem sa ii taiem motul (de fapt sa ii rupem turta, dar mie imi place mai mult cum suna varianta masculina... si o sa invitam nasii si ceva prieteni.

Acu va las si sper sa mai scriu curand.

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput