epilare cu ceara de unica folosinta
Raspunsuri - Pagina 3
ankak spune:
Silvia are dreptate! Cam asa arata tubul cu ceara de unica folosinta. Sa stii ca ceara aia nu cred ca o gasesti pe piata, se foloseste numai in cabinetele de cosmetica. Si , mai apoi nu cred ca acasa ai aceleasi rezultate. Eu una , am incercat cu ceara pe aragaz si eram sa ramin cu ceara pusa inghinal, cu 2 zile inainte de nunta! Am tras de ceara si am taiat cu forfecutul de la radacina si am jurat ca nu ma mai epilez acasa!
Plus ca , ceara asta e igienica. Nu cred in ceara care se refoloseste! Dar, ideea e ca trebuie sa ai o cosmeticiana foarte buna care sa stie sa te epileze corect! Eu am una de care nu m-as lasa pentru nimic in lume! Dilema mea este ca m-as epila acum dupa 8 luni, sint
in 35s+ si mi-e frica sa nu ma doara asa de tare incit sa mi se rupa apa pe acolo!
Cred ca am sa ma duc cu o zi ininte de a ma programa la cezariana. Asa voi fi "acoperita"
Anca si
Matei 35s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
herra spune:
si pe mine ma doare mult mai putin cu ceara de unica folosinta; pe care initial am ales-o din motive de igiena.
si cosmeticiana mea o incalzeste putin - are un aparat special unde pune recipientele.
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
nicolle27 spune:
Buna ziua dragele mele Doamne,am citit tot ce a-ti scris pana acum si daca-mi permiteti o sa va spun ce folosesc eu.Aici in Germania nu am avut curajul sa merg la cosmetica ptr ca preturile sunt ridicate.Dar am avut ceara din Ro,din magazin care era foarte proasta desii dadusem multi bani pe ea,asa ca am renuntat si am incercat ce era pe aici.Am folosit si spuma epilatoare din tub de la Veet,destul de buna,insa de o vreme folosesc ceara calda de la Veet.Nu stiu daca este si in Ro,insa este foarte buna.Butoiasul e de 250 ml si se incalzeste la microvela sau pe aburi.Miroase foarte frumos si se spala,adica nu risti sa patesti cum spunea una din fete ca a fost nevoie de forfecuta.Cu o carpa umeda poti sterge usor ce deranjeaza.Eu sunt foarte multumita.Se intinde la fel ca ceara pe care o cunoastem numai ca deasupra se aplica benzi de hartie si se trage.Benzile le poti taia cum vrei si ca romanul din economie eu am spalat benzile dupa folosire si le-am uscat.Deci se pot refolosi,ptr ca ceara este mai multa decat benzile si risti sa ramai cu ea iar benzi separat de cumparat nu gasesti.
Dragele mere ma scuzati ca m-am intins atat cu povestitul.Va pup si va doresc numai bine.
M
10+
lgireada spune:
Eu raman adepta cerii fierbinti. Ma fac cu asta de cand ma stiu si n-am avut nici o pb. Apropo, ma fac singura, nu-mi trebe cosmeticiana
Liliana
Roxana_G spune:
Exista epilarea cu ceara de unica folosinta fara strips- ceara elastica sau film. Imbina avantajele cerii traditionale (smulge bine firele de par) si ale cerii de unica folosinta (este igienica, nu se refoloseste).
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]www.salon-bellissima.ro" target="_blank">Salon"
cici spune:
Am gasit subiectul tocmai cand incercam sa aflu denumirea aparatului cu ceara de unica folosinta.
Poate din 2005 de cand e deschis topicul ,ati mai incercat ceara de care vorbea SilviaPop ,adica cea din recipient care se aplica asemeni unui roll-on,sau de ceara elastica de care vorbea alta fata pe aici.
M-ar interesa din nou impresii, dar si denumirea si costul acestui produs ,iar daca cineva poate sa-mi spuna si unde-l gasesc ar fi super!!
Va multumesc anticipat!
klato spune:
Eu am asa ceva, dar l-am cumparat din strainatate. A costat echivalentul a 200 RON. Cam scumpisor, dar eram disperata ca nu gaseam "acolo" cabinete cosmetice ca in Romania.
E foarte bun si usor de folosit, contine o rezerva de ceara care se introduce in aparat, se baga in priza si se tine vreo 1-2 ore pana se incalzeste ceara apoi se foloseste. Smulge bine, ba chiar prea bine
. Nu stiu daca am ce face cu el in Ro, pentru ca nu mi-am mai luat rezerve de ceara (cam 50 RON o rezerva) si nu stiu nici eu unde pot gasi in Romania.
Dupa cum vezi, nu te pot ajuta prea mult in ceea ce priveste locul de achizitionare, dar confirm ca este foarte util, igienic, usor de folosit, etc...
XIO spune:
Se gaseste ceara aia si pe piata. Mama-mea si-a cumparat "n' tuburi cu "n" arome dintr-un catalog, va scriu eu care.
Prefer de la distanta ceara traditionala , nu o suport pe aia de unica folosinta.
AnaBella spune:
Salut,
Eu mi-am luat aparatul de epilat cu ceara de unica folosinta din Carefour Orhidea. A fost sub 1 milion lei vechi, cu tot cu o rezerva de ceara, un set de benzi si un tub de ulei de dat dupa epilare. Tot acolo puteti lua si rezerve si hartie.
Pentru mine functioneaza foarte bine, sunt multumita de cum smulge. Ca pret e super rentabil, o rezerva se gaseste si la 50.000 lei vechi si mie imi ajunge ptr epilat lung, inghinal si brate. Dar cel mai mare avantaj dupa mine e ca te faci cand vrei tu, fara programari, telefoane, drum la cosmetica. Daca am timp duminica la amiazi sau miercuri noaptea nu ma opreste nimeni sa ma fac, si intr-o ora sunt gata !
In Bucuresti, in afara de Carefour, puteti gasi rezerve si la Kontrast, in spate la magazinul Unirea, cum mergi spre parcarea noua. In Cluj, pe Eroilor nr 9, intr-o curte, e un magazin cu produse cosmetice profesionale (more or less :-)).
AnaBella
dana n. spune:
quote:
Originally posted by cici
Am gasit subiectul tocmai cand incercam sa aflu denumirea aparatului cu ceara de unica folosinta.
Poate din 2005 de cand e deschis topicul ,ati mai incercat ceara de care vorbea SilviaPop ,adica cea din recipient care se aplica asemeni unui roll-on,sau de ceara elastica de care vorbea alta fata pe aici.
M-ar interesa din nou impresii, dar si denumirea si costul acestui produs ,iar daca cineva poate sa-mi spuna si unde-l gasesc ar fi super!!
Va multumesc anticipat!
casuta cu pitici
Eu am un asemenea aparat(cu recipientul care are roll-on).L-am comandat din Olanda.Se numeste "Gb turbo roller click system".A costat 61€ fara rezerve.
Sunt extrem de multumita ma fac singura fara probleme.Doar la axile nu ma prea descurc si ma ajuta sotul.A devenit profi.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba