epilare cu ceara de unica folosinta
Raspunsuri - Pagina 2
cornelianeli spune:
si eu sunt pentru ceara de unica folosinta, este in primul rand mai igienica decat ceara traditionala, apoi cel putin in cazul meu, epileaza perfect, cu cea traditionala mai ramaneau firicele
intr-adevar cosmeticiana trebuie sa stie sa lucreze cu ea
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
Alissaa spune:
BraveGirl, Corneliameli, spuneti-ne si noua unde va epilati cu ceara de unica folosinta si sunteti multumite.Si cat va costa. Si eu tot cu asta ma epilez, dar am impresia ca nu e asa grozava cosmeticiana sau salonul. Si mie mi se pare mai igienic. Nu m-am epilat niciodata cu ceara traditionala. Nu e periculos? Nu exista riscul de a lua ciuperci, microbi, chestii din astea? Daca e refolosita... si fata dinaintea ta avea vreo problema de piele...
Ma tenteaza, pt ca am auzit ca e mai eficienta dar mi-e frica.
clyo spune:
ce zice cosmeticiana mea:
- fierbe ceara
- o strecoara
- o schimba des
- aleage numai fete curate (are cabinet acasa)
adevarul ca in 15 ani nu am avut nici o problema gen ciuperci, microbi.
anda141 spune:
Alisa prin topire se distrug microbii, la temperatura aia...cel putin asa vreau eu sa cred. ![]()
Si eu m-am epilat o perioada buna cu ceara de unica folosinta, ins anu imi place, nu o suport, imi crestea repede parul plus ca ma ustura pana in creieri. Sunt de acord ca e mai igienica, dar eu nu o suport asa ca ma epilez la cosmetica cu ceara traditionala calda si mi s-a rarit mult parul.
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
anella spune:
Ceara de unica folosinta nu ma incanta deloc,mai mult rupe decat smulge.Parerea mea e ca nu se compara cu ceara traditionala.(ma incadrez in categoria bruneta si multiparoasa,poate merge la blonde ca au firul mai subtire de obicei)
energy spune:
quote:
Originally posted by anella
Ceara de unica folosinta nu ma incanta deloc,mai mult rupe decat smulge.Parerea mea e ca nu se compara cu ceara traditionala.(ma incadrez in categoria bruneta si multiparoasa,poate merge la blonde ca au firul mai subtire de obicei)
eu sunt blonda (cred ca se observa din postarile mele
se rupe imediat firul, radacina aia nu iese in veci din piele.
ca sa nu mai zic cum ustura.

SilviaPop spune:
Fetelor, m-am epilat cu ceara de unica folosinta, exact cum spunea mica si sunt foarte incantata. Era intr-un recipient, cam cat un sampon, asa, si avea la un capat, cred ca, un fel de bila ca la roll-on. Imi dadea cu ceara pe o potiune de picior si apoi presa o hartie si cand tragea abia daca simteam. Va spun sincer ca am un prag al durerii foarte jos, ma doare orice, si am fost impresionata ca am scapat dupa 15 min fara sa fac grimase aproape deloc. Ceara asta era caldutza, nu fierbinte, dar era calda. Firele mi-au crescut la fel..ca si dupa ceara traditionala, nici mai repede, nici mai incet. Acum vreau sa-mi iau si eu acasa si sa ma fac singura..ca sunt mai pudica si tare ma mai stressez cand e vb de linia bikinilor, oricat de dragutza ar fi cosmeticiana, dar nu stiu cum se numeste. Ca n-am observat ce scria pe tubul ala
si mi-a fost jena s-o intreb pe cosmeticiana...si-ar fi dat seama ca ma pierde si n-ar fi avut nici un interes sa-mi spuna
Daca stie vreuna ce marca e ceara aia, sa-mi spuna si mie ca fac cinste cu o
...dietetica
ninutza13 spune:
Eu am niste vinisoare sparte pe picioare,desi nu m-am epilat niciodata cu ceara.De curand am inceput sa ma gandesc,poate totusi nu se accentueaza daca folosesc bezile depilatoare(sa zicem veet).Voi din exeperienta ce ziceti...ajutati-ma sa iau o decizie.Multumesc
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by ninutza13
Eu am niste vinisoare sparte pe picioare,desi nu m-am epilat niciodata cu ceara.De curand am inceput sa ma gandesc,poate totusi nu se accentueaza daca folosesc bezile depilatoare(sa zicem veet).Voi din exeperienta ce ziceti...ajutati-ma sa iau o decizie.Multumesc
Ninutza si Erica(13oct.2003)
in cazul asta nu este recomandata ceara de unica folosinta, in nici un caz, se vor sparge mai mult
incearca ceara traditionala

http://community.webshots.com/user/cornelianeli
adda spune:
quote:
Originally posted by clyo
ce zice cosmeticiana mea:
- fierbe ceara
- o strecoara
- o schimba des
- aleage numai fete curate (are cabinet acasa)
adevarul ca in 15 ani nu am avut nici o problema gen ciuperci, microbi.
A doua si a patra nu constituie nici pe departe masuri de igiena sigure. La partea cu "alege numai fete curate" ma faci sa zambesc. De parca iti poti da seama ca o persoana este purtatoare de nu-stiu-ce virus.
Un soricel mic intr-o lume plina de ...