epilare cu ceara de unica folosinta
de 15 ani ma epilez cu ceara la aceeasi cosmeticiana dar acum vreau sa incerc cu cea de unica folosinta.
stie cineva un salon bun in ploiesti?
nu am timp sa stau sa caut si nici chef sa experimentez, asa ca va rog sa ma ajutati cu o idee.
eu sunt bruneta si fff paroasa, ceara de unica folosinta e ok pentru mine?
multumesc pentru raspunsuri
Raspunsuri
ciupercar spune:
Buna
Am incercat si eu o data ceara de unica folosinta si am crezut ca ma urc pe pereti: ustura rau!
Si eu sunt bruneta si paroasa (hihihi).
Eu nu am mai incercat experienta asta, mi-a ajuns o data.
ankalaura spune:
Eu sunt cea mai bruneta si cea mai paroasa, va rog sa nu va bagati!
N-am avut nici o treaba cu ceara, fie ea de orice fel, rece, calda, unica sau eterna....
Problema o am cu firele incapatanate care cresc sub piele!
In rest, ma epilez cu tot ce s-a inventat, aparat cu arc, cu discuri, ceara, benzi de hartie.. lama... :))
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
Mica-mica spune:
Eu m-am epilat o singura data cu ceara de unica folosinta, plecam la mare si dupa 3 zile
am apelat la aparatul de ras al sotului...in loc sa fie smuls parul a fost doar rupt
si cand am venit acasa mi-am luat un aparat de epilat.
"Nimic nu costa mai mult decat nestiinta!"
riana spune:
Si eu am incercat ceara de unica folosinta pt ca "e la moda", dar am revenit dupa cateva luni la cea traditionala.
Cea de unica folosinta doare mai rau si rupe pt ca epilarea se face "la rece". Cea calda mai deschide porii si atunci firul e tras din radacina.
Eu in 3 luni cat am folosit ceara de unica folosinta am observat ca parul meu crestea mai mult, acum dupa 2 ani de ceara calda s-a rarit considerabil.
Cosmeticiana mea spune ca ceara de unica folosinta e recomandata de cosmeticiene pt ca e mai usor de lucrat cu ea.
ankalaura spune:
Aici trebuie sa subscriu - intr-adevar ceara traditionala este mult mai buna. Cu conditia sa fie curata si preparata corespunzator.
Cea din magazin nu e buna. Eu am cumparat din magazin, si am dus-o apoi la cosmeticiana sa mi-o "dreaga" cu diverse maglavaisuri naturale....
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
riana spune:
A nu, cea traditionala din magazine e o porcarie, exact cum zice ankalaura.
Iar la cea de unica folosinta cresc mai multe fire sub piele.
smillaraaq spune:
hai ca m-ati bagat in ceatza!
ce inseamna ceara de unica folosinta? e tot una cu ceara rece?
si ceara aia de o incalzesti pe aragaz :D nu e tot de unica folosinta?
Smilla
Mica-mica spune:
La salonul la care m-am epilat eu, cosmeticiana avea un tub -gen tub de lipici lichid mai gos , pe care il introducea intr-un aparat , statea 1-2 min.. si apoi il intindea pe picior, pe fasii , punea peste el o banda de hartie (cat e intinsa ceara ) , de care apoi tragea, gen benzile epilatoare.
"Nimic nu costa mai mult decat nestiinta!"
BraveGirl spune:
Vad ca parerile sunt impartite...eu optez clar pt ceara de unica folosinta. Si eu sunt brunete si paroasa...si sunt f multumita de ceara de unica folosinta care m-a ajutat sa-mi raresc fff mult parul, mai ales cel de pe picioare, ca inghinal am mai scapat lama. Ideea e ca cosmeticienele o ocolesc pt ca e mai greu de lucrat cu ea, pt ca poate produce f usor vanatai si vinisoare sparte, mai ales inghinal. Eu am folosit 8 ani ceara traditionala si de 2 ani de cand am descoperit o cosmeticiana buna care foloseste ceara de unica folosinta nu m-am mai facut niciodata cu ceara normala.
Corina
Albumul meu