epilare cu ceara de unica folosinta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Exista astfel de tuburi cu rol-on cu care se aplica ceara , costa 200.000 un tub. Fasiile sunt mai ieftine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klato spune:

De fapt, sunt mai multe sisteme:

- exista niste tuburi cu ceara prinse intr-un dispozitiv tip roll-on, am avut asa ceva de la blondepil, pe baza de zahar, parca. Nu am reusit sa il folosesc eficient, pentru ca trebuia sa-l incalzesc la bain-marie (pe atunci nu aveam microunde) si nu reuseam nicidecum sa ajung la temperatura optima si cand ajungeam nu apucam sa ma fac macar pe juma de picior ca trebuia sa fug imediat la bucatarie sa-l mai incalzesc odata ca intre timp se racea . Nici ceara nu era prea buna in sensul ca nu prea lipea, cand trageam de benzile alea iesea...banda. Ceara ramanea toata pe piele. Iesea cu apa, ce-i drept. Asta a fost singurul avantaj.

- cel de care spuneam ca l-am luat din strainatate se baga in priza si pastra apoi ceara calda mult timp (aveam timp berechet sa ma fac, fara sa fiu nevoita sa reincalzesc). Dar si rezervele aveau o forma mai speciala, in sensul ca aveau niste fante de-a lungul lor care ajutau probabil la incalzirea mai buna a cerii. Iar ceara...excelenta. In momentul in care puneai banda deasupra alta sansa nu mai era sa o scoti decat odata cu toate firisoarele de par de pe piele. Asta e genul de aparat pe care il recomand din toata inima. Celalalt (desi tot tip roll-on)...vax albina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Klato te rog spune-mi si denumirea acestui tip de ceara si aparat,asa am vazut ca foloseste si la salon si e super bine,nedureros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Aparatul de incalzit costa 1 milion , tuburile 150-200.000 bucata , fasiile in jur de 150.000 vreo 100-200 de bucati.

Mergi la inceput