Mamici de iulie-august 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Katink, ai moralul bun, bravo! Copilul e la termen, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Pate e, poate nu e lichid....
Te lamuresti tu imediat cand mergi la doctor. E iti tin pumnii sa fie totul bine.

dede, Adi 4ani si Medeea (40 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Katink, cred ca numai dr. te poate linisti. Mergi si vezi despre ce e vorba. Sa ne dai de stire!
Anca si Matei 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Ioana, asta vreau sa stiu si eu, cat mai sta fata...
Maine ma duc la dr. sa ii stabilesc termenul limita. Ca sta ea cat vrea, dar nici chiar cat Adi 42 de saptamani, ca o sa nasc si merg direct la balamuc.

dede, Adi 4ani si Medeea (40 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Katink, asa e, leu sau rac totuna, sa fiti sanatoase.asta e important. noi iti facem galerie sa fie bine, cind o fi sa fie.
Dede, la fel si la voi, cind s-o indura fata si de nervii tai, dar poate asteapta sa termini tot ce mai ai de facut in casa noua-poate se gindeste sa nu te deranjeze.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Lory, bine ai venit acasa!
Deny, urata faza, si mie mi-era frica de situatia asta, dar am scapat. Dr. mea a fost in concediu.
Katink, sunt curioasa ce-ti zice la spital.
Dede, felicitari pentru cele 40 de saptamani. Mai ai rabdare? 42 de saptamani a stat Adi? Oau! Mi-e mi se pare o vesnicie pana la 40 si sunt in 37, daca ma tine pana la 42... ma duc cu capul.

Zina si bb Matei 36 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu iar am fugit sa stau in pat..am luat 2 No spa deja.E a 3-a zi consecutiv cand ma plesnesc durerile ca de menstruatie, si ma doare in partea de jos a abdomenului, o durere sacaietoare.Vad ca ,acum a trecut de abia la al doilea no spa..n-a disparut inca senzatia...si de 2 ori m-a sagetat asa la burtica..nu stiu cum sa descriu.
Si voi aveti la fel? Ca eu nu stiu ce sa mai cred? Nasc acum..nu nasc? Se scurteaza colul? Nici nu stiu ce sa mai cred....

Iar m-a luat mijlocul si senzatia de menstruatie...asa e si al voi???

AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

De misca bebe misca..sa i-au un gynypral..sau sa mai astept?

AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Anis mie dr. mi-a recomandat sa nu mai iau no-spa....ci supozitor cu scobutil....

Deny si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Anis si eu am contractii si dureri de burtica si de spate de 2-3 zile, dar nu am luat nimic, stau cuminte in pat si astept. se aseaza capsorul lui bebe, se deschide bazinul, "repetitii". cel putin eu asa sper,nu am nici 36 de sapt.si daca ma panichez mai rau fac, asa ca stau cuminte. oricum daca e sa fie ceva, nu-ti trece cu no-spa.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Buna fetelor!
Vad ca fiecare se plange de cate ceva. Eu ma plang doar de faptul ca de-abia ma misc. Dupa ce ca sunt grasa cat casa mai e si bebe in burta. E groaznic mai ales in pat.

Katink, poate scurgerea este de la control. Si eu am patit acelasi lucru saptamana trecuta. Mie mi-a trecut tocmai seara. Mai erau ceva firicele de sange care se amestecau cu secretia si am asteptat dimineata sa vad daca totul e in regula. Mai lasa sa treaca putin timp.

Irina, asteptam vesti de la control!

Zena, ce bine ca dr. a fost in concediu. Am intrebat-o si eu acum o luna daca in iulie sau august e in concediu ce ma fac? M-a asigurat ca e pe baricade in perioada asta. Ai aflat rezultatul de la cultura de col? Eu trebuie sa dau telefon maine. Tot maine repet si eu urocultura. Deja m-am plictisit de chestia asta. Sotul meu se amuza. Zice ca nasc si eu tot fac uroculturi. De data asta ma duc la Sanador ca zice dr. ca sunt mai buni decat Puls-ul.

Anis, nu vreau sa te sperii dar cand am intrebat-o pe mama ce dureri ai la nastere mi-a descris exact simptomele tale: dureri de mijloc si dureri ca la menstruatie. Eu zic sa stai linistita si sa iei no-spa.

Pupici
acusor 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput