Mamici de iulie-august 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Dede, asa e si Eva. O iau in brate si ea isi intoarce capul peste tot; se uita pe pereti, pe tavan de jur-imprejur ... Nu stiu ce-o vedea ea asa de interesant ... Mama-mama, daca as fi in locul ei ce somn as baga ... Nici nu stie mititica ce o asteapta; scoala, teme, examene, activitati ... atunci o sa vrea ea sa doarma ...
Azi e la fel. Este treaza de la 8am; acum e 11am si nici gind sa doarma; chiar a inceput sa ma streseze, pt ca eu pic din picioare de somn si ea nu ma lasa deloc sa dorm ...

Simona, LA MULTI ANI!!!! Nastere usoara, sanatate si un bebe sanatos si dolofan!!!
Mie cind mi-a curs dopul s-a intimplat la fel; s-a umplut toata hirtia de ceva gelatinos, aproape transparent. Si chiar dupa ce am vb la dr mea sa ii spun asta si m-au asigurat ca mai dureaza 1-2 saptamini pina vine bebe, mi s-a rupt apa . Asa ca ai grija; se poate intimpla oricind. Si, ti-am spus, dopul, la mine, a fost aproape incolor, gelatinos (nu ca o gelatina tare, ci mai mult ca una apoasa) si nu a avut firicele de singe in el.

Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Si eu m-am luat cu scrisul si am uitat sa-mi schimb saptamana.
Am implinit si noi 35 de saptamani!

Pupici
acusor 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Katink, la mine apa a fost transparenta, ff putin gelatinoasa (nu apoasa, ci o chestie f putin mai grosuta si cu un fel de miros de sperma ... daca intelegi ceva din asta. Si a curs incontinuu, ca si cum as fi facut pipi pe mine incontinuu, dar mult. Eu nu am avut contractii sau altceva.

Mergi la inceput

Uraaaaaaaaaa !!! A adormit Eva!!! (dupa aproape 4 ore) ... dar tot se foieste, ca si cum ar spune "mi-e somn, dar nu vreau sa dorm"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Dede, daca vrei sa nasti natural sint citeva trucuri pe care le-am citit si eu. Nu le-am experimentat ca la mine e cam devreme. Cica ajuta daca faceti sex si la fel-stimularea sinilor! Daca vrei sa incerci , astept sa vad daca au dat rezultate.
Anca si Matei 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Am revenit si eu acasa, mi-a trebuit o gramada sa recuperez ce ati scris... asa faceti voi, cand plec eu de acasa va faceti de cap...

Asa... am intrat la control si m-a bombardat d-na doctora cu tot felul de intrebari de genul: exista malformatii la vreun membru al familiei, boli genetice, etc... m-am speriat!! OK, m-a bagat la echo, m-a masurat de cate 3 ori de fiecare data, era foarte serioasa si parea putin ingrijorata... intepenisem!!! Dupa ce a terminat echoul mi-a spus ca ea nu vede nici o problema, cu siguiranta ovulatia a avut loc mai tarziu la mine si de aceea bebelina este putin mai micutza... diferente mari intre cap si trup nu sunt, asa ca m-am linistit. Mi-a repetat ca nu am de ce sa-mi fac griji, asa ca sunt happy!!!! Mai rau este ca am de asteptat ceva mai mult pana o voi vedea pe bebelina... Sambata ma intalnesc cu doctorul meu sa punem tara la cale. Probabil in jur de 10 august o vom vedea...
A, si bebelina are 2,685 kg, cu marja de eroare +- 400 grame!!
Asadar suntem bine, doar ca mai stam ceva la mami in burtica.

Lory, bine ai revenit acasa!!!!!! Acomodare cat mai rapida va doresc la amandoi, sa i mult laptic si parte de somn bun!!!

Deny, auci ce urat!!!!! Chiar asa, sa plece si sa nu te lase pe mana nimanui, ce fel de doctor este asta???? Nu poti cauta un alt doctor intre timp????

Dede, esti inca acasa.... nu-mi vine sa cred...

Katink, Hopa.... ce faci, cum mai esti? Ai plecat la doctor sa vezi care-i treaba cu scurgerea???

Mamini, si eu am exemple bune de raci ambitiosi, este o zodie buna!!! Dar pnetru fii-mea tot leu mi se pare mai buna!!!!

la toate fetele care s-au gandit la mine, va multumesc mult ca-mi sunteti alaturi, surorile mele mai mici si mai mari!!!

Irina si bebe 36 sapt. sau... 35??? nici nu mai stiu cum sa semnez...???

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ce fac fetele?

Nu mai naste nimeni? Ce pacat ca din 90 de gravidute mai putin de jumate sunt active.Cele de la inceputul lui iulie nu au mai scris sa vedem ce au facut.

Noi suntem bine, avem peste 4 kg si ne facem tot mai mari pe zi ce trece.Nu pot sa cred ca in cateva zile va avea 1 luna...cum trece timpul.

Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Aici e unul mai nebun ca altul....Oricum ,din cate am auzit eu cam ce se intampla prin spitalul asta am inteles ca daca a fost o sarcina fara probleme ce nu implica complicatii la nastere te asista doar moasa.....si numai in cazul in care apare ceva intervine dr.....dar numai gandul ca dr. e in spital ma linistea ....Acu' ce ma fac..?..Sa ma duc la alt dr. deja e prea tarziu....o sa zica ca sunt nebuna ....Initial vroiam sa nasc in buc. dar imprejurarile nu au fost de partea mea...Ma complicam prea mult ....si numai de asta nu aveam eu nevoie acum ....In spitalul unde am sa nasc mai e un dr. de care am auzit numai cuvinte de laude si cum alta posibilitate nu am .....nu-mi ramane decat sa apelez la el....

Deny si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Irina, asa de mare e marja de eroare? Ti-au spus ei asa?

Tocmai mi-a luat sotul meu un pepene mare de vreo 8 kg si am dat iama in el. Cam asa arat Nu ca de altfel as fi vreo subtirica ...Bebe meu cind simte ca e rost de fructe, face cite o rotatie in burta, e superfericit. Cred ca voi avea probleme cu el daca nu am sa am pregatita mincarea si el va fi flamind . La voi ati sesizat lucruri de genul asta? Sau eu dau o prea mare importanta acestor lucruri?

Anca si Matei 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina, ma bucur ca te-ai linistit si beblina ta e bine.Sunt de acord cu tien, LEU e perfect pt orice baiat sau fata, iar rac e ok pt baietzi, si acolo is de 2 categorii, dine xperienta mea si ce am mai citit, nu da-ti cu rosiiAm fost si noi ieri la eco al 13 sapt, am fi mai mari cu 3 zilem ceea ce dupa cunostiintele mele e fata, sa vedem.. si dc vrei sa-ti aduci aminte uita-te la denisa la albumul 7 weeks.
Dede si Katink bafta multa si sa fie totul usor la nastere.
Nuami bine la toate fetele!

Denisa
13
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput