Mamici de iulie-august 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Gata,mi-au bagat netul rapid
Uitati-ma iar full time pe forum!ce greu a fost fara!Nu mai scapati de mine
Repede ma duc sa fac un dus ca a adormit Bibi!
Dar va las niste poze cu ea sa le vedeti!

frumoasei BIBI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Andre_ea, nici noi nu suntem cine stie ce activi (si acum iar se da exemplul Adriana+ sotul), dar asa...din cind in cind...macar sa nu uitam cum e. si chiar la gindul ca dupa e o pauza pina prin octombrie si daca n-am chef, imi fac! plus ca am fost cuminti o vreme, cu concediul, sa nu facem vreo boacana in deplasare, inainte de control...dar daca dr nu zice ca nu-i voie, de ce nu? cind e restrictie de la dr sau e sotul in deplasare, am inteles, dar la restul...n-are de ce sa va fie frica. mie nu mi-e, am vazut atitia care au insistat doar-doar sa il grabeasca pe bebe, daca nu-i e lui sa vina, nu vine, si oricum nu cred ca il deranjeaza cu nimic, vorba sotului " o leganam putin"- cred ca ii place si ei.si prostaglandinele alea din sperma cre deschid colul sunt in cantitate f mica, ar trebui super activitate ca sa faca ceva...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Wow, ce Bibi scump ai.Zimbeste ca un ingeras, draguta de ea.
Abia astept sa nasc si sa trec iar prin momentele alaptatului. Pentru mine a fost ceva ce nu voi mai simti niciodata.
K35+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Doamne ce frumoasa e Bibi! Si zambeste! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si mancacioasa!

Andy si 38+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Emaaimee sa-ti traiasca printesa!!!Ai o dulceatza de fetita...

Vreau si eu...Vreau sa va spun ca deja m-am pus pe facut poze....ma gandesc ca acum zic eu ca abia astept sa nasc dar sunt mai mult ca sigura ca o sa-mi lipseasca burtica....asa ca imi umplu albumul de poze sa am amintire
Deny si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emaaimee, wellcome back! abia te asteptam cu sfaturi si povestiri, esti datoare o istorie cu placenta si sotul. e o scumpa si o frumoasa Bibi, vreau si eu bebita sanatoasa si frumusica...cred ca o sa stau si o sa ma uit ca toanta la ea...sunt draguti rau, cred ca nici nu o sa imi vina sa cred ca e a mea...cum e? ia zi! si povesteste-ne de Oana.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Adriana, Oana C, Emaaimee, am vazut si eu acuma fotografiile puilor vostri! Sunt superbi toti trei! Doamne dar ce repede cresc, implinesc 3 saptamani.... Sa va traiasca!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 38+

Fotografii

Mergi la inceput

Emaaimee, ma bucur mult ca ai rezolvat cu internetul si ca o sa ne "vedem" mai des!
Cand ai timp poate ne povestesti patania cu placenta si cu sotul, ca ne-ai facut curioase

Pupici,

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Fiti pe faza ca mai proceseaza calculiciu niste poze!Ca mai pun!Multumesc mult de complimente,Deny,Andreea,Kulta dar acum ca orice mama spun ca a mea e cea mai frumoasa din lume
KULTA-nu-i asa ca minunat sa alaptezi,cand vezi mutrita aia care are absoluta nevoie si incredere in tine!e de nedescris sentimentul!M-am chinuit tare in spital sa alaptez,ea nu vroia sa suga,m-au invatat asistentele s-o ciupesc sa nu adoarma,sa ii scot manusitele si sa o las cu capul gol!Ce greu a fost-mai ales ca le vedeam pe alea care dadeau sticla si de oboseala parca necuratul isi baga coditza si imi spunea -e mai usor!Dar am trecut peste-fetelor rezistati chiar daca picati de oboseala!
Exact asa cum zici-mamini-nu pot sa cred inca ca o avem si nu imi imginez viata de dinainte ca ea sa se nasca!Stau ca toanta si ma uit la ea si imi dau lacrimile de fericire!
Toate rudele ne zic ca seamana cu mine-asa vi se pare?
Am mai pus 10 poze acum!

frumoasei BIBI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Andre_ea, si acuma ce faci cand mai ai control? Te-ai reprogramat?

Deny, si tu ramai fara doctor... poate daca suni la telefon raspunde un robot care sa te indrume catre alt cabinet medical... cel putin aici asa este... Imi pare rau de tine... neserioasa doctorita ta... macar te putea anunta ca intra in concediu..

Si doctorita mea de sapt. viitoare are 3 sapt concediu, dar mi-a dat deja un numar de telefon si ieri mi-am facut programare pentru saptamana viitoare... asta daca nu nasc pana atunci ... ca oricum la spital sunt alti medici...

Pupici,

Fotografii

Mergi la inceput