Mamici de iulie-august 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 12
deny_82 spune:
Cum va spuneam ....numai mie mi se putea intampla...(asa sunt eu norocoasa de fel)...Ieri am dat tel. la cabinetul medicului de fam. cu gandul ca azi ma voi duce sa fac ultimul control.....dar nu a raspuns nimeni....Imediat m-am gandit ca poate a intrat si dansa in concediu....ca azi sa-mi dea mamica tel. sa-mi zica ca a trecut pe la cabinet si ca e in concediu incepand de azi....
Mai am sa aflu ca spitalul e in carantina.....Doamne fereste...
David
andre_ea spune:
Sa treaca caldurile astea infernale si ne putem odihni si noi. Oare luna august cum va fi? Ca mie mi-e mila de bb sa il tin in infernul asta.
Si vreau sa nasc intr-o zi racoroasa. Desi inca mai sper sa fie A/C in sala de nasteri.
Off, data viitoare nasc iarna!
Andy si
38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
Katink spune:
Bogdana, tu ce faci? Te-au oprit ieri la spital? Nasti azi?
Dede, vad ca tot aici pe pozitie esti
Felicitari, ati atins un nou record
40sapt. + 1zi ![]()
De acuma eu cred ca 17Lory (Lorena) a nascut... Nu poate nimeni sa ia legatura cu ea?!
Simonaaaa, ne tii in suspans
, esti bine? Ai nascut sau asteptati ziua de vineri?!![]()
Parca mi-a mai trecut capul de cand scriu aici ![]()
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 38+
Fotografii
mamini spune:
Buna dimineata...asa, la prinz!sunt total sucita, am dormit de la 3 la 10 cu multe pauze de uitat pe pereti, dar am dormit si incerc sa ma dezmeticesc dar nu ajuta nici baia nici cafeaua, nici mincarea, poate ma trezesc pe DC cu vreo veste buna.
Oana, bouncerele noastre sunt la fel si playmat-ul cred ca va fi bun mai incolo, am vazut ceva similar la prietenii nostri, fetita lor a invatat foarte devreme sa intinda mina,sa apuce, are dexteritate si se pare ca genul asta de jucarii ajuta. abia astept, ma uitam la poze la Ema cum da din degetele...cred ca aveti spectacol in fiecare zi, fetele cu bebei si macar si cele cu copilasi mai mari, Dede, Kulta,Delia, Ella, Boga, AC-dublu show... vreau si eu...
si la mine au inceput de o saptamina durerile de burtica si spate si ieri chiar m-am gindit ca se intimpla: dupa prostioare dupa-masa cu sotul
ma luase o durere pe seara...dar nu cred ca are legatura si nu am mai zis nimic, nu e cazul sa ii plantez frici inutile, mai avem si noi un pic de zbenguit pe-aici si apoi o lunga pauza...si dupa pauza, cine stie, cind doarme copilul, daca nu adormim in secunda unu.
pe voi va doare burtica dupa
?
M
andre_ea spune:
Nu avem nr. lui 17Lory. Nu apare pe listuta de la Boga. Asa ca trebuie sa o asteptam pe ea sa ne contacteze. Dar cu gemeni e mai greu.
Deny imi pare rau pentru ceea ce tu numesti ghinioane. Era normal ca toata lumea sa intre in concediu in perioada asta. Dar lasa ca dr. de fam. nu e asa important. Rezolva cumva cu gine. N-am inteles de unde esti. Cat de departe esti de Buc.? Poti sa iti schimbi gine. si acum. De ce nu?
Mamini de ce lovesti in noi? N-ai vazut ca mai toate fetele au restrictii la prostioare? Din motive intemeiate sau nu. Esti o fericita! Da' ai grija sa o ti pe dra. Duracell pana la termen in burtica.
Andy si
38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
KULTA spune:
Katink, nu e musai sa aiba 100e/zi ci trebuie sa aiba un minim de vreo 500e de persoana. Eu sper ca va fi bine.
Pupici
K35+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Katink spune:
Mamini, pe mine nu ma doare nimica
dar de saptamana trecuta cand am aflat ca am colul deschis am zis sa stam cumintei sa nu grabim bebica
... asa ca de o saptamana suntem sfintisori... ca pana atunci a fost super bine, nu ne-a interzis nimeni nimica si nici nu am avut dureri...
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 38+
Fotografii
andatudor spune:
Kulta,Katink-multi 
!!Stiu ca e normal sa ma doara,oricum asteptam durerile ,ca sa zic asa, ca stiam de la voi ca trebuie sa apara!!Ce bine ca suntem atat de multe si ne impartasim toate experientele,asa ne mai linistim!!
De ex. soutl meu este haios,daca ma doare ceva sau nu prea misca BB sau...mai stiu eu ce,ma intreaba:"Dar fetele tot asa simt? Ele au avut chestia asta?" Si daca eu zic ca da,atunci se linisteste!![]()
Gata,va pup,va urez o dupa amiaza linistita si ne intalnim diseara!!Promit sa nu ma obosesc prea tare!
Anda si
buburuzu' din burtica36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
deny_82 spune:
Andy nu stau chiar departe de buc.....fac 1h si jumatate -2h max. ....dar ma complic prea rau....Sunt ai mei care vor sa fie langa mine....E mama care e cu sufletul la gura si nu vreau sa o pun pe drumuri.......Imi e mila de ea....dar am sa trec si peste asta...ca sunt fetitza mare ![]()
Davidhttp://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph/denissa_82/my_photos
KULTA spune:
Deny, hai gindeste pozitiv, nenascuta nu ramii.![]()
Andre_ea, si la noi este cald dar nu chiar asa ca-n Romania. Las' ca bb va fi bine chiar pe caldura. Ai grija sa nu-l tii in curent.
Mamini, si pe mine ma doare burtika de cite ori fac
asa ca o fac mai rar.
K35+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"