Mamici de iulie-august 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 11
Katink spune:
Buna fetele! 
Noi suntem bine, nu mi-a mai curs nimica, doar ca azi-noapte m-am cam uitat pe pereti de la 3 la 5
Nu am putut dormi, dar imi era un somn...
Am stat mai mult in pat acuma de dimineata sa recuperez somnul pierdut... Si acuma ma doare capul
...
Kulta, ma bucur ca esti mai bine si ai inceput sa si dormi mai mult. Mai este putintel si vine mamicul tau 
Irina, felicitari pentru control, ai vazut ca e bine puiuta ta 
Deny, maine e luna plina ![]()
Fiquelle, multumim pentru urari si sa iti traiasca si tie puiuta, ca tare dulcica este! Si eu sunt tot din Constanta 
Anis, si eu de o saptamana ma culc la 9.30 - 10.00 seara, si peste zi mai fur un pui de somn... De dureri stii ca si la mine au cam inceput de 2 saptamani, ba mijlocul, ba burta jos pe la ovare... coboara bebita, se scurteaza colul, se mai intind oasele... atata timp cat nu sunt dureri - contractii, care sa vina la interval regulat de timp nu ai de ce sa iti faci griji.
Cum te mai simti azi?
Simona, cum ati petrecut ieri? Ceva "cadou surpriza" ![]()
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 38+
Fotografii
Katink spune:
Anda, imi pare rau ca te doare burtica... dar sa stii ca si eu pe la 36sapt am avut asa dureri care au avut ca efect fixarea in pelvis a capului mandrei mele...
Burta grea o mai simt si eu din cand in cand - sunt nopti cand am senzatia ca trebuie sa imi iau burta in "brate" ca sa ma pun pe cealalta parte - si de acuma zic eu ca sunt normale durerile, mai ales cele de mijloc, pentru ca sunt maricei puii si ni se mai schimba centrul de greutate...
Ai grija sa nu umblii prea mult azi, si evita sa stai mult in picioare.
Ma bucur in schimb ca ti-ai schimbat lenjeria!
Sa o foloseasca sanatos bubu al tau.
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 38+
Fotografii
KULTA spune:
Katink, ma bucur ca nu ti-a mai curs nimic insa despre insomnii, stiu ca e cumplit. Am trecut prin asa ceva si probabil ca pina voi naste voi mai avea asemenea stari
.Cel putin ma voi putea odihni ziua dupa ce vine mamica mea.
Sanatate multa.
K25+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Katink spune:
Nu-i bai, Deny 
Kulta, ca tot am citit ziarele, si cum stiu ca vine curand si mama ta... m-am gandit sa iti spun si tie, poate nu ai aflat inca despre noile "Conditii suplimentare de intrare a cetatenilor romani in statele UE"
http://www.hotnews.ro/articol_27108-Conditii-suplimentare-de-intrare-a-cetatenilor-romani-in-statele-UE.htm
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 38+
Fotografii
KULTA spune:
Katink, am citit si eu despre asta. Le-am trimis invitatie care ar trebui sa ajunga pina vineri(Doamne ajuta) si vor avea si bani cu ei.
Sper din tot sufletul sa ne ajute Dumnezeu sa ii lase sa treaca.
Multumesc mult ca te-ai gindit la mine.
Pupici,
K35+
Poze cu noi
andre_ea spune:
Buna fetelor!
Irina , ai vazut ca n-aveai de ce sa-ti faci griji? Ma bucur ca sunteti bine si ca vine tati repede sa stea cu voi. 
Denisa, faptul ca e cu 3 zile mai mare nu inseamna ca ai descoperit data conceptiei. Bebelusii cresc in salturi si e normal sa difere DPN in functie de UM fata de DPN in functie de US. Oricum, sanatos sa fie, ca noi stim sigur ca va fi foarte iubit.
Katink ma bucur ca a fost doar de la control. Sa mai stea bebelusa putin la caldurica.
Adriana si Oana ce bebelusi dulci aveti! Sa va traiasca!
Doamne, cand ma gandesc ca voi faceti o luna si noi nici nu am nascut...
Anis si tu vrei sa mi-o iei inainte? Mai stai macar o saptamana sa se faca bebelina mai mare.
Kulta, bravo ca te poti odihni! Era si cazul.
Si eu am dormit ingrozitor de prost noaptea trecuta. Ziceai ca e sauna in dormitor. N-am transpirat in viata mea atat cat am transpirat azi-noapte.
Si dimineata am ratat mersul la analize. Off!
Pupici! Eu nu ma inscriu la luna plina!
Andy si
38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
Katink spune:
Poate nu ar fi rau sa sune mama ta la 959 - politia vamala - si sa intrebe detalii. Vine cu avionul banuiesc, nu?!
Ai nostri tot cu avionul vin si stau mai mult, sper sa nu le ceara si bani ca nu au de unde asa o suma mare....
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 38+
Fotografii
Katink spune:
Kulta, hai ca am scris in acelasi timp
Si la ai nostri le-am facut invitatie, dar pentru 6 sapt. si 3 persoane.... iti dai seama cati bani trebuie sa aiba la ei ( daca e cu 100E/zi)
Andre_ea,
eu o mai tin, ca imi e drag de ea
, dar si daca vrea sa iasa, nu pot sa nu o las
.
Glumesc si eu, sunt fericita ca am implinit azi 38sapt. si de acuma sa vina cand se simte ea pregatita, eu nu o grabesc.
Vad ca am pus de o gasca de somnambule
, probleme cu somnul
Sper sa nu ne tina prea multe nopti...
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 38+
Fotografii
KULTA spune:
Da, vin cu avionul si vor avea cam 2000e cu ei. Sper sa fie suficient. Ii spun mamei sa sune la 959.
K35+
Poze cu noi