Mamici de iulie-august 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Iar ati plecat toate?
Frate, cum intru, cum dispareti.. Cred ca nu placeti prea mult.
K35+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Neata mamici si gravidute!

Inteleg ca eu sunt dintre fericitele care pot dormi? Sau poate sarcina mea e prea mica? Voi la 34s puteati sa dormiti?

Cand vad cate hainute ati luat mai ca ma apuca invidia... Eu mi-am impus sa nu iau decat strictul necesar, pt ca mi s-a spus sa nu ma grabesc pt ca o sa creasca atat de repede ca n-am sa am timp sa folosesc toate hainutele. Apropos, pt fetele din zona Dristor, Titan, vizitati cu incredere mag titan. Au hainute dragute si muuuult mai ieftine decat in alte parti. Asta daca nu vreti pt bebeii vostri "ultima fita"
Finetul e bumbac(scuzati ignoranta)? Il folositi si pe post de lenjerie pt patut?

Inca o intrebare: voi faceti exercitii pregatitoare? Eu am stat linistita pana acum, din cauza ca eram sigura ca fac cezariana si acum m-a apucat nascutul normal numai ca sunt ca un butoias(1.64/83kg) si nu prea mai pot face nimic. Mai ales ca durerile ca la menstruatie mai apar din cand in cand, exact atat cat sa bage stresu' in mine. Stiti vreun link, ceva, cu modele de exercitii gen lamaze?
Am gasit cursuri in Bucuresti, dar eu nu prea mai ies din casa si nu m-as risca sa nasc live in timpul cursului.

Offf, abia astept sa-mi cunosc printesa!!! Azi vine tata cu cativa muncitori sa aranjeze camera si nu mai pot de nerabdare....

Pupici si o zi minunata

PS: Voi iesiti zilnic la plimbare? Ma cam trage piciorul spre usa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Irinabungau, pe noi ne-ai uitat?("Constanta la apel" te asteapta)...chiar nu mai avem bebici mici-mici...

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Fetele azi va fi luna plina......oare cine va urma....

Deny si David

Mergi la inceput

Ia, mai inveseliti-va:
Un nebun in pielea goala se uita in oglinda si odata zice:
-Trebuie sa-mi schimb curu! Asta s-a crapat!

Un nebun se prezinta la farmacie cu o punga ne naftalina si reclama :
- Doamna cu bilutele astea ne naftalina nu am putut sa nimeresc nici o molie...!

Cica unu scapat de la nebuni pune ochii pe una pe strada. Aia o ia la fuga, el dupa ea, ea fuge, el dupa ea, ea fuge, el dupa ea, ea se-mpiedica, el o ajunge:
-Femeie, esti vie ?
Ea cu o ultima rasuflare:
-Da...
-Si de ce nu faci struguri?

K35+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Mada, nu v-am uitat, insa mi-au acaparat fetele astea de aici tot timpul ... Vin si eu din urma, stai sa nasc si ma bag in seama cu voi din nou!!! Pup toate constantencele!!! De-abea astept sa ne intalnim in parc cu carucioarele!! he he!!!!

Kulta, iar esti pusa pe shotii!!! Foarte bine, mai inveselesti atmosfera!!! Eu zic ca treci si de 38, deja nu mai ai de ce sa-ti faci probleme, o vei avea si pe mami a ta care te va ajuta, deci nu mai ai motive sa te agiti!!!

Vaz ca iar este liniste pe aici, ies si eu la Irish sa beau un Ice Tea... Antonio, fa caldo!!!!

Pup fetele, aveti grija cat scrieti!!!!

Irina si bebe 36 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

N-avem reactii? Mai tineti!

Culmea inotului: sa dai dintr-o mana bras si din cealalta din picioare...

Culmea gandirii: sa cazi pe ganduri si sa-ti rupi blugii in fund..

Culmea Cutremurului :
Sa urci cu liftul si sa cobori cu apartamentul!

Culmea fotbalului: sa dai gol pe bune si sa ratezi la reluare...

Culmea inghesuielii: sa circule soferul de autobuz pe scara...
K35+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Irina,Katink-ma bucur mult ca totul este bine,acum trebuie sa stati linistite in asteptarea marelui moment!!

Adriana,Oana-sunt deosebit de dragalasi bebeii vostrii,chiar se vede ca au crescut,pe zi ce trece sunt tot mai frumosi!! Tineti-o tot asa!

Andre_ea-lasa ca e bine ca bebe vrea sa stea cat mai mult...stie el ce stie!!

Kulta-ma bucur ca ai inceput sa recuperezi cu somul!! E groaznic sa nu poti dormi,eu inca nu ma pot odihni toata noaptea.
Ba chiar azi noapte m-a durut toata noaptea burtica ,am avut dureri ca de menstruatie iar cand ma intorc de pe o parte pe alta simt o durere groaznica,imi simt burtica prea mare si prea grea!!
Sper sa nu-mi faca Bubu vreo surpriza inainte de vreme.
Eu azi plec la pimbare,ma duc la o prietena in vizita,iar apoi merg cu mama sa mai luam niste haine pt. BB mic si scumpic.
A,mi-a venit si noua lenjerie de la bebelusul tau-mi-au schimbat-o,au fost fff cooperanti si draguti nu ma asteptam!!Asta noua este super fruomasa!!

Anda si buburuzu' din burtica 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

Mergi la inceput

Irina, incerc si eu sa mai destind atmosfera.
Sa-ti priasca Icetea-ul. Citeodata imi doresc asa mult sa am si eu timp pentru mine dar asta e acum.Sunt fericita ca am o minune de fetita si o minune de burtika.
K35+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Anda, imi pare rau sa aud ce te doare burtica. Incearca sa mai iei nospa iar daca bb decide sa vina, n-ai cum sa-l opresti. Tu stai doar cumintica atit cit poti.
Sa ai distractie la cumparaturi.
K35+

Poze cu noi

Mergi la inceput