Mamici de iulie-august 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 14
emaaimee spune:
Mersi Katink!Mai ai asa putin si tu!
AM mai pus acum 10 poze si le-am aranjat in ordine cronologica!Ma intorc!
frumoasei BIBI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
mamini spune:
Emaaimee, sa stii ca si eu m-am gindit ca s-ar putea sa fiu tentata sa pun mina pe biberon, daca nu merge faza cu alaptatul...sper sa ma tin tare, dar o sa vedem. e dulcica tare Bibi, cred ca esti topita dupa ea, mie mi se pare ca are ceva si din tati...dar parca seamana si cu tine. e prea devreme, e greu de spus. dar familiile voastre care v-au vazut cind erati mici pot spune mai bine. conteaza? nu cred...oricum, e o dulceatza. asteptam sa ne povestesti, ca pe Aidan, Andrei , Eva, Mihnea si Luca ii urmarim cu sufletul la gura ce progrese au mai facut...abia astept si eu mitzulica mea.
si spune-ne cu oboseala cum te descurci,te-ai mai obisnuit sau te lasa ea sa dormi mai mult?
M
KULTA spune:
Emaaimee, nu se compara cu nimic sentimentul alaptarii si momentul cind puiul tau e la sin. Parca are o expresie a fetei pe care n-o vezi decit tu. Eu oricum, n-am s-o uit niciodata.
K35+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
KULTA spune:
N-are nimeni nici un Ilie prin casa?
Inca o data La multi ani. Azi e sfintul Ilie. Nu faceti treaba. E sarbaoare mare.
K35+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
corbioana spune:
Salutare fetele. Eu am "
Ïlie" e ziua de nastere a mamei, o sa mergem in vizita la bunica azi pt prima data sa "bem" 
Ema super pozele cu Bibi printesa
Un pupic de la Andrei.!!
Am pus si eu poze noi cu Andrei de la 3 saptamani!
Va pup, o zi buna fara dureri si bebici cumintei in burtici si in patuturi!
Si aveti grija cu plile astea si cu luna plina si alte alea ![]()
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
emaaimee spune:
KULTA-e nemaipomenit,chiar acu'suntem la aparat![]()

O,ce s-a mai zgariat pe fatzuca!
mamini-vorbeati de
Vrem si noi cand ne-o veni vremea,adica la 6 sapt dupa nastere daca totul e ok!
Cat despre Bibi o cam strang pampers newborn de sapt trecuta deja,dr le consumam pe astea ca nu mai avem multe!La dr ,luni,am intrebat daca le arunc si dr mi-a zis ca le putem termina-doar daca aveam in cantit comerciale trebuia sa le vindem
Luni la dr ne-a cantarit-avea 3,590gr.am fost la control pt sold-pare normala,dar pt ca am avut suspect
in familie(sora mea) ne-a facut programare pt raze la 4 luni!
Tot luni ne-au dat si niste picaturi pt ochisori-ca tot are urdori galbui la ochiul drept!Si a spus o tanti dr ca pata din parutz pare sa fie psoriazis( nu stiu daca am scris bine)-ce e asta e grav?Ca avem programare in 10 zile iar sa ne vada pata!
Ieri am fost si am facut si vaccinul BCG impotriva tuberculozei.
Isi ridica capusorul,vrea sa fie bagata in seama nonstop!
Cu oboseala din pacate a trebuit sa ma obisnuiesc,imi mai cade capul intr-o parte cand alaptez sau stau de vorba,dar asta e-nu se poate fara sacrificii!Seara trecuta s-a trezit de la 2 pana la 6 in fiecare ora si a vrut papa,ce foame ii era!ca deja se trezea la 3 ore noaptea-probabil ca am laudat-o prea mult!Glumesc-am citit ca cresc mai mult(growth spurts)la 3 sap,6sapt,etc si au nevioe de mai multa papa!
Nu stiam ce are de e maraita acu'-avea program de basinutze si apoi kaki-va lasam mergem sa schimbam bucutze cacacioase
![]()
!
frumoasei BIBI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
Katink spune:
Anis, ce-i cu tine, azi nu ai intrat deloc!!! Sper ca durerile de ieri nu au fost ceva serios....
Hai ca vrem capitol nou... as deschide eu, dar mai stau poate apari
...
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 38+
Fotografii
Katink spune:
Ioana, scump Andreiutul tau! In ultima poza parca zice "ce vreti de la mine, i-a mai lasati aparatul ala deoparte" Sa va traiasca!
La multi ani si mamei tale, sa fie sanatoasa si petrecere frumoasa astazi!
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 38+
Fotografii
mamini spune:
Ioana, ce baiat mare ai, iar ultima poza e mortala! sa stii ca ma uitam la poze, are dreptate Irina, iti atirna blugii si in poza in pantaloni scurti, nici nu se vede ca ai avut vreodata burta. superb arati. pe bune.nu stiu ce ai facut, sper sa impartasesti cu noi secretul...sa iti traiasca mama si sa fie sanatoasa, sa se bucure de nepotel!
Emaaimee, nu stiu ce sa zic de psoriazis la bebelusi...sa o intrebi pe Dede, ea precis stie mai multe. si cu treaba aceea cu leganatul patului va urez succes, cind o veni vremea.![]()
M
mamini spune:
ce faza! am postat in acelasi minut cu Katink, 20 de sec diferenta si ne-a placut aceeasi poza! chiar e haioasa, nu mi s-a parut doar mie...
M