Mamici de septembrie-octombrie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Moki mie mi-a spus sa repet toate analizele din trimestrul 1: HLG, HMT, VSH, TGO, TGP, glicemie, cholesterol, trigliceride, bilirubina, VDRL, calcemie, Fe, urocultura, sumar urina si imai sunt cateva, darn u mi le mai amintesc.
Mi-a spus sa astet pana prin saptamana 32. Urmatoarele analize se vor mai face in spital.

Flavia 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Buna fetele!Mi se pare mie sau in ultima vreme ne-am cam lenevit la scris?! Intr-un fel e bine, inseamna ca nu sunt probleme la gravidutze si asa sa fie si de acum incolo.Ioana si eu am probleme cu analizele- mi-au iesit super proaste si dr m-a trimis sa le fac din nou ca nu-i vine sa creada ce valori mi-au iesit (zice ca poate s-a gresit la laborator)- tare mi-as dori sa fi gresit aia...VSH 50mm /1h, hemoglobina 9,93 (desi iau fier din prima luna), din urina reiese ca nu-mi mai functioneaza un rinichi ...sunt tare suparata.(asta mai imi lipsea, dupa ce ca am probleme cu contractiile Maine ma duc din nou la vampir (la altul) poate imi iese altceva, ce bine ar fi...Norina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mysweetest

Si eu aleg nasterea naturala fara epidurala...ca anestezia este cam riscanta.
Asa a zis medicul meu.
Mi-e groaza, sincer, dar asta e.
In legatura cu CIC-ul - Eu cum lucrez la institutie bugetara pe mine ma favorizeaza cele 8 mil pe luna. Si nu ma de gand sa ma intorc mai repede de 2 ani.
In concediul de maternitate, hartia de concediu se duce la sf. lunii sau cum. mie mi-a da medicul giencolog si nu medicul de familie.
De cand se face dosarul pentru CIC?

Vero
27

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Moki greutatea bebelului se calculeaza in functie de lungimea femurului sau de BPD. Poate or mai fi si alte organe in functie de care se mai calculeaza, dar eu le stiu doar pe astea.

Flavia 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neatza burtici

Bafta la analiza, Ioana!
Mai, eu tot cu durerile mele ma laud, am stat foarte mult in pat zilele astea si tot nasol e. De fiecare data cand ma intorc de pe o parte pe alta incep sa urlu. Am tot gugalit azi, cand am net la ai mei, dupa simptome si cica ar fi o disfunctie a simfizei pubiene din cauza de prea multi hormoni sau asa ceva. Oricum e cah rau si nu va doresc sa aveti parte. Deja ma gandesc cu groaza la nastere, ultima data a fost naspa rau pana m-am urcat pe masa de tortura.
Vestea buna e ca m-am apucat de bagaj , vestea proasta e ca va mai dura cu renovarile la noi in casa. Tare mi-e teama ca o sa ma apuce nascutul la ai mei si n-am nici un chef.

ruxandra (33+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc fetelor de incurajari! Imi iau liber miine, ca de la 10 m-am programat la testul de glicemie, si nu stiu cit de bine o sa ma simt dupa (cik e gretos de dulce substanta aia pe care trebuie sa o beau). Asa ca miine va pot povesti ce s-a mai intimplat in 'Tinar si nelinistit'.

Tonnia, glicemia in singe mi-a iesit 126, si conform cu valorile de pe foaia mea trebuia sa-mi iasa maxim 115. In urina insa a iesit prea mult, 100 si trebuia maxim 50. Cu o zi inainte sigur am mincat miere. Mi-au zis ca imi fac din nou testul si obtin rezultatul pe loc, apoi daca am peste nu-stiu-cit intru in procedura aia cu luat singe din juma' in juma' de ora. Vampiri, nu gluma.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ioana, succes la test !
Moki, si eu stiu - ca si Flavia - ca greutatea bebeului
se calculeaza in functie de lungimea femurului. Sunt 3 moduri
de calcul in functie de femur (3 dr. cu 3 variante), le-am gasit odata pe net si acum le tot caut si nu mai dau de ele...le stie cineva?
Pupici la mamici.

Carmi 26+ si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

norina, mafta si tie la analize!
Ruxandra, imi pare rau ca suferi asa tare. Lasa ca mai e un pic si trece.
Moki, mie dr imi masoara: BPD, femurul, diametrul anteroposterior si transversal al burtii lui bb. Apoi are un program care ii da greutatea, dar nu stiu formula de calcul.

Fetelor, stiind ca miine stau acasa imi fac planuri, cum o sa-mi calc camasile de noapte, si o sa-mi pun in valiza de spital tot ce-am cumparat.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Buna dimineatza mamici,

Dar ce rapide sunteti la scris. Ma bucur sa pot sa va cunosc prin acest intermediu. PEntru mine e un adevarat suport, fiind si la prima sarcina si chiar nu stiu prea multe. Chiar daca am citit, nimic nu se compara cu experienta.

Ioana, sa dea Domnul sa fie totul bine. Dar cred ca mult face si starea pe care ne-o cream noi cu privire la o boala sau alta. Asa ca, te rog, gindeste pozitiv si ca totul este OK . Ai ajuns pina aici, dar si de aici in colo o sa fie foarte bine. Ai sa vezi.

Fetelor, cit despre epidurala.... sincer nici nu stiu ce sa spun. mie mi se pare o idee buna, dar nici efectele nu trebuie uitate. Asa ca ma mai gindesc.

Celor care s-au hotarit, bravo lor, celor care nu, spor la gindire [maria]

O intrebare: ce greutate ar trebui sa am daca sunt in saptamina 29, inalta de 1.77 si inainte de a ramine insarcinata greutatea mea a fost de 60 de kg. Greutatea asta am avut-o mai bine de 5 ani. Deci sunt destul de constanta in greutate. Acum nu mai stiu. Pina acum am luat in greutate 10 kg, dar parca simt ca nu mai iau in greutate. Dar Maia se misca, ma lasa cite o data fara respiratie, asa de tare loveste.

Multumesc tuturor celor care-mi vor raspunde.

Eu va doresc o zi foarte frumoasa.

Simona si Maia 29 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata gravidute!

Ioana, iti tin pumnii cu analizele !
In ce priveste legea discutata ieri, pe noi nu ne avantajeaza nici una din propunerile lor. Asa ca o sa ne descurcam cum o vrea Dumnezeu.

Sa stai sa faci copii in functie de legile lor, iar nu este nici o solutie. Ar insemna sa astepti mult si bine

Moki, ai grija, incearca sa stai cat mai linistita.
Nu fii trista de sapt. viitoare, s-ar putea sa raman si eu acasa, si sa lucrez de aici.
Avem internet acasa, si sefului i s-a facut mila de mine cand a vazut ce greu imi este sa car burta pana la serviciu si inapoi.

In plus, schimba sediul firmei de la 1 Mai pe la Otopeni, si le e tare frica sa nu trebuiasca sa ma duca la spital tocmai din Otopeni.

PS: Am mai adaugat cateva poze noi in album.
http://community.webshots.com/user/cristina_g101

O zi buna la toata lumea,
Cristina 30+

Mergi la inceput