Mamici de septembrie-octombrie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 3
mysweetest spune:
Felicitari Ioana pentru dimensiunile bb-linei
.
In legatura cu cel diabet si eu am fost suspecta dar era din cauza fierului luat in exces si nu mai aveam nevoie. Oricum stiu ca nu e bine sa mananci alimente dulci concentrate: ciocolata, dulceata, gem, miere , sa reduci fainoasele, si sa iti iei "zaharul" din fructe . Si mie mi se spusese ca bb-ii ce se nasc din mame cu diabet gestational sunt in jur de 4 kg sau mai mari si sunt supusi riscului de a face diabet.
Mi s-a mai spus ca manifestarile ar fi dureri de cap dupa consumarea de dulciuri si foamea exagerata la scurt timp dupa ce mananci.
Oricum eu iti doresc sa nu se confirme acest diabet fiindca exista riscul de a aparea si la alta sarcina sau sa ramana si dupa nastere ..ceea ce nu e prea convenabil.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 34 a
poze.
Ioana75 spune:
Mersic Marlena
. Gata, am taiat mierea si dulceata de pe lista de bucate pina ma lamuresc. Dar la inghetata nu renunt, ca ma apuca depresia, si nu e bine nici asa
.
Ce propuneri au facut
. Sa vedem ce o sa voteze.
Ioana
Carmi spune:
Fetele, eu am venit de la spital acum, adica a fost zi
de intalnire a gravidutelor care vor sa nasca la spitalul
cu pricina. Ni s-au aratat toae camerele, salile de nastere,
etc. si ni s-a spus ca se poate interna si taticul cu noi
(ahahahaha, toti tatii au facut niste mutreeee, nu se asteptau !)
Ne-au vorbit si despre epidurala, numai cuvinte de lauda din
gura lor, ei socotesc ca riscurile-s minime si zic ca se bazeaza pe
oarece experienta. Eu sunt bucuroasa ca am intrebat si se face cezariana la cerere, asa cum m-am hotarat eu.
Pupici la toate,
Carmi si bebe Fabiano
oana0204 spune:
Ioana felicitari pentru o bebelusa atat de voinca. Ma mir ca medicul tau a sarit peste testul de glicemie provocata cel simplu de 1 ora-eu stiu ca se face cel de 3 ore daca cel de 1 ora nu iese bine..cine stie..
Oana D - saptamana 33
Foto
samila spune:
Buna fetelor,
nu am mai postat demult, ma bucur sa va stiu bine si deja foarte interesate de momentul cel mai fericit din viata unei mame.Eu sunt bine cu exceptia unei migrene nenorocite. Daca mai are cineva probleme de genul acesta si nu vrea medicamente este indicat ceaiul de menta, suc de portacale fara pulpa, mar razuit ca la bebici, paine prajita.Lichidele trebuie baute cate putin odata, cum ar fi o inghititura, cum se zice putin si des. Pe mine m-a ajutat foarte mult, dupa o mica dieta ca aceasta ma simt mult mai bine.
De epidurala eu numai cuvinte bune am auzit de la doctorita mea, care mi-a recomdat acest tip de anestezie. Si merg pe mana ei, ca pana acum numai sfaturi bune mi-a dat.
Mergeti cu incredere pe mana doctorilor vostri care v-au supravegheat sarcina atata vreme.
va imbratisez pe toate si sa auzim numai de bine
Tonnia spune:
Bafta, Ioana, la test! Eu nu cred ca ai nimic. Te-ai fi simtit prost!Te-ai fi ingrasat tare, or tu de saptamani bune stai pe aceeasi greutate. Iar cu greutatea Mirunei, n-ai vazut cati se nasc acum de 4 Kg?
Tonnia spune:
Ioana, cat ti-a iesit glicemia? Stii ca mai conteaza si ce-ai mancat/baut cu o seara inainte.
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Mie stelutele mi le-a adus din Bucuresti o prietena, dar am fost ieri la Selgros si acolo am vazut o cutie intreaga cu multe stelute si luni. Codta in jur de 200.000 lei (dar sunt multe).
DA Ioana si eu votez un loc in state!!!!!
Ieri am pus perdelutele in camera la bebe ........... dar am uitat sa le spal, asa ca azi le dam jos si le trec printr-un program scurt la masina.
Am vazut si eu cele 3 variante ale lui Barbu. Oricum, nu e o asa mare aberatie ca cea de din-ainte.
Eu sper sa nasc repede...... sa nu mai apuce sa imi faca epidurala. Dar.....as vrea cu epidurala!
Codruta &
34 saptamani
poze
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata
!
Ioana iti tin pumnii la testul pentru glicemie. Si felicitari pentru Miruna!
Referitor la epidurala, sunt total in ceata. Si noua ne-a spus doamna de la Scoala mamamei, ca daca ar fi sa nasca fiica ei, ar sfatui-o sa faca epidurala. Cred ca decizia definitiva o voi lua dupa ce voi vorbi cu dr.
Flavia 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
moki spune:
Ioana,cum iti stabilesc dr.greutatea bebelusei? Oricum,felicitari,ai deja o mica uriasa,sper totusi sa nu fie complicatii cu diabetul gestational sau alte minuni..eu cred ca e ea doar foarte mancacioasa si-atat!Macar a stiut cum sa te hotarasca asupra nasterii..e mare lucru!;)
Voua ce analize vi s-au recomandat de ultim trimestru si in ce saptamana?
Pup,
Moki 30