Mamici de septembrie-octombrie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 13
mysweetest spune:
Ioana inceputul e mai greu cu statul acasa ca dupa aceea te obisnuiesti si nu stii cand trece ziua..eu acum de ex. nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa ma duc la serviciu pe caldura asta.
Valoarea de 78 la glicemie e ok ..dar mai stii cu dr. astia...mie imi spusese initial ca 70 e la limita de jos si inseamna ca fac hipoglicemie si de aici diabet gestational...nu am inteles cum poti fi suspect de asa ceva si cu valoare mica si cu valoare mare a glicemiei
.
Carmi felicitari!
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 34 a
poze.
Ioana75 spune:
Marlena, pai asta e cel mai mare inconvenient acasa: ca mi-e cald (nu ne-am pus inca aer conditionat). La servici bate Crivatzul la mine in birou
. De-abia astept sa fac miine o cura de frig. Eu cred ca s-a fisticit dr tau, de-aia a zis kestia aia cu diabetul
.
Ioana
sofia_misicu spune:
BUNA ZIUA FETELOR SI BINE V-AM REGASIT!!!!
Eu am ajuns sambata insa de atunci vreau sa zic ca recuperez ce ati scris. Nu am ratat nimica!Am avut o nunta ca in povesti: cu ploaie torentiala si preoti fonfaniti. Cu luna de miere am avut mai mult noroc: am fost o saptamana la Balcik si o saptamana la Budapesta. Anul asta le-am luat pe astea cu B. Am avut noroc de vreme frumoasa si de cazare placuta...In schimb am mers pana mi-au intrat picioarele in popo. O sa iasa Irinuca antrenata ca muntomanu de ta-su'. Ciudat insa ca de cand ne-am intors ma misc mult mai greu, parca as fii un melc. E destul de frustrant ca nu pot sa ma grabesc cand sunt in soare de 36 de grade...
Munca
e tot munca...nu se mai termina... Iar eu nu cred ca o sa intru prea curand in prenatal. Vorba unei colege "bine intentionate": "tu o sa nasti aici"..
In rest, eu inca ma bucur de placerile sarcinii (am doar 6 luni) si ma ingrozesc de ce ma asteapta.
Ca si multe dintre voi incep santierul si pe langa santier am zeci de acte legale de rezolvat care o sa imi scoata copilul stresat.
Camera copilului e momentan proaspat zugravita de catre fosta chiriasa in bleu. Iar eu o sa am fetita...Asa ca vreau nu vreau tre sa re-zugravesc. Plus centrala + daramat sobele + izolat + ++++++
macar nu tre sa stau acolo cat e santier; tot pe capul parintilor...Insa ma lupt pentru independenta mea.
CODRUTA iti tin pumnii sa iti inclestezi bine aparatul de facut copiii sa nu lasi fetita sa iasa...Ma amuza copios ideea de DOP. Parca am fi sticle...
Felele cu intalneala imi anunt si eu prezenta! Numai sa imi mai ziceti odata la ce ora si cand.
VA pup
Sofia 26
alinam spune:
MARLENA mamicile din galati (o parte macar) se intalnesc azi la un "suc" la pizzeria qutro amici (langa casa rosie, old timer) la ora 5.30-6 ... daca vrei te asteptam acolo, o sa ma recunosti pe mine ca sunt mare si roz.
sofia_misicu spune:
Scuze de ortografia deficitara! Se pare ca fericirea maritala mi-a afectat capacitatiile intelectuale.
PS: eu m-am ingrasat doar 5 kg si asta seara! Sper sa nu fie probleme.
cge spune:
Bine ai revenit Sofia!
Ma bucur ca tu si Irina sunteti bine pe deasupra si plimbate![]()
La fel m-am plimbat si eu cu Victor si acuma se plictiseste de moarte cand trebuie sa stea mai mult de o zi intr-un singur loc.
Parca e taica-sau.
Alina, sa ne zici si noua daca sunt ceva noutati in leg. cu legea ptr mamici.
Cristina 30+
Ioana75 spune:
sofia, bine ai venit din luna de miere!
Foarte faina emisiunea pe B1TV, o sa incerc miercurea viitoare sa vin mai repede acasa sa ma uit. Au vorbit o jumatate de ora despre cum se creste nou-nascutul, despre febra, alaptare ... Se vede ca trebuie sa studiez mai mult, ca nu stiam niste kestii
.
Ioana
anya spune:
Zicea cineva de termometru -suzeta. Si mie mi-a placut, dar bine ca nu am luat. Piciul meu a acceptat suzeta pana la 4 luni, dupa care eventual puteam sa folosec termometrul pt. tati
.
Ce bine de voi cu santierele voastre! Macar ati inceput. Noi vom demara luna asta cu termopane la balcon, calorifere, repartitoare, apometre, mobila in camera piticilor...Nici nu vreau sa ma gandesc!
Cat despre intalneala, puneti-ma pe lista cu probabilitate 50% - daca reusesc sa-mi fac schimb de tura. Anunt eu din timp.
Chiar, stiti vre-un restaurant bun (si nu exorbitant la cost) unde sa fac si eu o rezervare pt. un tete-a-tete cu sotul meu (facem 14 ani de la casatorie - putem sa ne luam buletin)?
pupici,
alinam spune:
noutatea e ca in sfarsit am net prin cablu ... acasa asa ca de acum nu mai scapati de mine ... doua saptamani de cand sunt in concediu si intram numai de pe romtelecom am zis ca mor ...