Mamici de septembrie-octombrie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna fetelor!!!
Inca nu am spart gheata!
Am intrat repede sa va salut, ca stau in pat.
Mi-a zis doctorul ca sa stau linistita, ca inca e inchis colul, desi s-a scurtat. Merg luni la control sa vedem atunci.
A zis asa: mergi acasa, dar cu tratament riguros, sau te internezi in spital.
Am ales sa vin acasa. Mi-a dat in plus de nospa si magne B6, indometacin supozitor. Mi-am pus aseara unul, a fost bine. Dar am cam citit de el si ma cam nelinisteste prospectul.
Daca mai am contractii pana luni, am sa i-au gynipral (de care am citit si de el o gramada de chestii negative, pe langa cele pozitive)
Va pup,
si sa stati linistite!!! Si eu incerc sa stau si sa ma gandesc ca si o zi in plus conteaza ..... ca sa fie cat mai mare bebelusha mea cand vine pe lume.

Codruta & 34 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Fetelor ma bucur ca sunteti toate bine, chiar daca sunt mici probleme. Sa speram ca o sa fie bine si ca mai mult ne streseaza medicii astia.
Bebelusa mea este tare bine si foarte sfioasa. am fost la eco 3D + Doppler cu CD sa pastram imadinile si nu a vrut nici cum sa stea. Si-a bagat capul in placenta de nu se vedeau decat niste imagini monstruoase. Asa ca ne-am intors cu mana goala. O sa mai incercam in august.
Vad ca majoritatea fetelor sunt in renovarea casei. Si noi am facut modificari majore. Am pus termopane si am izolat toti peretii exteriori cu polistiren. Normal acum se zigraveste totul. Camera bebelusei am facut-o in galben pai deschis iar pe tavan pictez norisori si pun stelutele colorate. Nu credeam ca se gasesc si la noi si i-am cerut prietenei mele din America sa-mi trimita. Am vazut ce ati scris ca se gasesc la Selgros asa ca de abia astept sa-mi cumpar. Apoi in dreptul patutului o sa desenez o luna si niste ursuleti care dorm in cosulete agatate de luna. Am gasit ceva inspiratii pe internet asa ca urmeaza sa fac pe pictorita. Sper sa iasa bine. O sa pun poze cand termin.
Vreau sa va intreb daca stiti de oferta de la farmaciile HelpNet? !5 % reducere la un carucior cu landou, scaun de masina (scoica) si caruciorul de stat in fundulet? Marca Chicco. Am vazut reclama in revista Mami.
Flaviaspune-mi si mie cum se procedeaza ca sa faci comanda pt. lucrusoarele de bebe? Este un site special? Sunt mai ieftine? Am inteles ca din punct de vedere al calitatii esti tare multumita. Mi-e mi-e frica sa nu comand ceva si sa fie proaste calitativ.
Codrutasper ca bebelusa ta nu vrea sa fie prima care vine pe lume si mai repede decat este cazul. Oricum daca ai trecut de 33 de saptamani nu exista nici un pericol si o sa fie totul ok.
Va pup, Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Feteleeeee, multumesc ca v-ati gandit la mine, s-a
intors bebeul si a stat la pozat. Seamana cu mineeee !!!
Mi-a dat dr. o poza si un filmulet mic cu el.
Daca reusesc, o sa pun poza si filmul aici.
Sunt happy, va pup !!!

Carmi 26+ si bebe Fabiano (cel dragutz!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Kidutz am vazut ca si tu esti pe santier Credeam ca numai noi stam in praf dar vad ca suntem ceva fete cu casa vraiste...ei, dar ia sa vedeti la iarna ce bine o sa le fie ingerasilor..Noi am pus in camera lui bb un calorifer mai mare ca sa fim siguri de caldurica ( ca eu sunt obsedata de frig iarna si nu-mi place sa tin bebelusa infofolita in 3 randuri de haine)Kid m-am distrat ceva cu lista ta pentru bebe - ce i-a trecut prin cap sotului, preturi CIP . Adevarul este ca toate sunt foarte scumpe si eu, cel putin am renuntat la multe chestii pe care le cumparam pentru mine in favoarea bebelusei Asta e.. trebuie sa ma obisnuiesc de acum inainte pupici Norina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ralucuto, bine-ai revenit! Ma bucur ca esti bine! Mai lasa treaba, mai bine sporovaieste aici! Te trec pe listutza? Hai! Sotul meu e mai bine dar tot mai are din cand in cand cate o ameteala.. deh..lucru temeinic... Multumesc de intrebare!
Ioana, e OK daca ti-a iesit 78! Bravo!
Si-o sa-i pun p-aia de la La Mama sa faca mai multe sortimente de inghetata ca s-avem din ce alege! Esti de acord cu La Mama? Cele care veniti, sunteti de acord? C-atunci fac rezervarea de maine -poimaine, dar sa stim cam cate suntem!

Mihaela 29++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Carmi, felicitari! Cred ca esti foarte fericita!
Codrutza, vezi ca suntem cu ochii pe tine! Sa fii cuminte, vezi ca n-ai voie si !
De azi am si musafiri, vine unchi-miu, o sa-i placa ce curatenie am in casa, hihihi!

Mihaela 29++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmi, felicitari pentru bebe care seamana cu tine!
miflore, eu zic sa faci o rezervare de 10 locuri, pe terasa neaparat.
Codruta, ia exemplu de la mine cu clocitul. Imagineaza-ti ca nu trebuie sa faci nimic (nici macar sa te apleci sa iei ceva de pe jos), doar sa stai pe canapea cu telecomanda in mina.

Fetelor, mi-a placut azi sa stau degeaba acasa. Mai ca mi-as lua concediu mai devreme ...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu sunt de acord cu "La Mama " !!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Miflore aici gasesti valorile normale ale analizelor si starile in care ele cresc http://www.ghidmedical.go.ro/pagini/valori%20norm.htm ..ex.sarcina...Oxalat de calciu in urina inseamna ca elimini calciu ...si eu am avut si nu e nika grav.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 34 a
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si mie mi-a iesit oxalat de calciu la analiza de urina.
Nici nu e de mirare ca avem lipsa de calciu, daca il si eliminam.

In afara de carcei si de faptul ca ne vor cadea dintii, nu e nimic grav. Glumesc !!!!

Bravo, CARMI. Baietii seamana cu mamele, este clar.

Cristina, 30+

Mergi la inceput