Mamici de septembrie-octombrie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 11
mysweetest spune:
Tonnia nu ma pricep de ce ai glicemia mica..eu am avut-o 70 si cineva de prin spital spunea ca ar fi mica si ca sunt suspecta de diabet gestational dar nu a fost asa iar valoarea era normala.
Nu stiu ...intreaba si tu un medic sau refa doar glicemia sa vezi ..poate e o greseala.
Eu am fost pe la niste magazine si am mers cam 2 ore si ma dor ingrozitor picioarele asa ca ma duc sa stau in pat cu ele asezate mai sus.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 34 a
poze.
miflore spune:
Fetelor, nu mai spune nimeni nimic de intalnire?
Ramane joi 28 iulie; ora 17 e bine? (sau chiar 16.30 - deci ca data trecuta)? Asteptam inscrieri si propuneri de loc! Va incanta un loc in parc, cum ar fi Cismigiu sau Herastrau?
LISTUTZA INTALNEALA GRAVIDUTZE 28 IULIE 2005:
1. Ioana
2. Cristina - Cge
3. Mihaela - Miflore
4. Mary Ilie
5. Moki
6. Jadi
Mihaela 29++
miflore spune:
Kid, spor la treaba! Ne facem cuiburile, ce sa mai!
MySweetest cum de ti-a zis tie ca esti suspecta de diabet gestational daca aveai glicemia 70? Asta-i la limita inferioara!
Mihaela 29++
moki spune:
E ok si in parc,ma gandeam insa poate avem mai mult noroc cu La Mama din spate de la Eva,sa mai papam si ceva bunatati...
Cum vreti voi!
Eu tot statul meu la orizontala,bine nu tot timpul ca as capia de cap,mai ies cate putin si astept poate se mai ridica un pic bebe..poate gaseste ceva de joaca mai sus ,spre stomac..Vedem saptamana viitoare ce zice 
Oare colul se mai si lungeste sau ramane asa scurt pana la nastere?..
Pup,
Moki,30
miflore spune:
CIne-mi da idei de cadou pentru nepotelul meu care va face 7 ani peste cateva zile? EL e acum cu Spider Man, sor-mea i-a luat un costum intreg acum vreo luna si se imbraca non stop cu el, ba vrea sa plece asa imbracat si prin oras!
Dar n-are accesorii la costum si tare si-ar dori o funie din aia sa arunce cu ea si sa se-agate de pereti; stiti cumva pe unde se gasesc accesorii de genul asta? legate de spider? Si alte idei? Ceva interesant de pus pe apa, sor-mea si-a terminat piscina si nepotul meu ar sta numai in ea; are o barcuta cu telecomanda, altceva care sa se miste pe apa mai stie cineva? Poate vreun submarin?
Sau alte idei!
Mersic!
Mihaela 29++
miflore spune:
Moki, e OK la La Mama din spatele Evei; spuneti fetelor, sunteti de acord? C-ar trebui sa fac rezervarea mai din timp, sa n-o ratam!Parca vad...

Mihaela 29++
miflore spune:
Ioana, ce faci? Ti-ai facut analiza? Speram sa fie OK!
Mi-au iesit si mie analizele si in general sunt bune; sunt depasite doar leucocitele -am 11 in loc de 10 maxim, glicemia e un pic sub minim - si eu am 70, MySweetest! si VSH-ul un pic marit - la o ora 26, la 2 ore, 46; dar stiu ca unele valori e normal sa fie marite la gravidutze; stie cineva care anume?
Aaa, si la urina mi-au iesit toate bine cu exceptia rubricii cristalurie unde am frecvente cristale de oxalat de calciu; stie cineva ce-i asta?
Mihaela 29++
Hildegard spune:
CARMI
Bafta la eko 3D. Sa povestesti cum a fost!
Si eu m-as duce la intalneala dar nu pot...din Arad.daca as avea elicopter as ateriza langa reastaurant![]()
![]()
![]()
vero
27
http://community.webshots.com/user/hildegard122
RalucaN spune:
Buna fetelor!
Sa nu dati cu roshii, nu v-am parasit, v-am citit cat de des am putut, insa nu am mai scris din lipsa de timp si de noutati.
Eu sunt bine, bebelina e bine, chiar nu am a ma plange de nimic. Nu ma doare spatele, nu mi s-au umflat picioarele, nu am nimic din ce ma asteptam sa am. Sa dea Dumnezeu sa-mi fie la fel de bine pana la sfarsit. Tuturor sa ne fie bine!
Mifloricico, ce mai faci dragutza mea? Vad ca esti cu santierul in casa. Ce-ti face sotul?
Fetelor, ce-o face Codrutza? De ce nu o fi dat nici un semn? Sa sparga ea gheata oare?
Va pup si revin!
Raluca,
28 saptamani si
din burtik
poze
Ioana75 spune:
Salutare fetelor
!
Testul de toleranta la glucoza dupa o ora mi-a iesit 78, asa ca tanti aia a zis sa-mi intreb din nou dr daca sa mai fac testul complet (ce inseamna sa nu maninci dulciuri o zi jumate
). Pentru linitsea mea miine ma duc sa-mi fac si sumarul de urina din nou, sa vad cum stau cu glicemia si acolo, si apoi ma duc la dr.
Nicole, am fost si mi-a recoltat la Sanador si pentru culturi din col (sau cum se cheama). E destul de scirbos
, dar dureaza mai putin de un minut!!! Iar pe bb l-a apucat sughitul dupa ce m-am dat jos de pe masa (l-o fi deranjat asistenta
).
miflore, sa verifici la La Mama ca au inghetata inainte de a rezerva
.
Ioana