Mamici de septembrie-octombrie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 14
sofia_misicu spune:
Ziceati acum cateva capitole bune de ideea centralizarii nasterilor. Conform listei eu o sa fiu ultima care nasc si ma ofer sa primesc sms-uri. Nu stiu cum sa procedez. Scriu direct numarul de telefon? Sau trimit la adresa septotcombrie?
Cred ca asa e mai bine. Intai sa imi spuneti daca sunteti de accord. Sa stiti ca desi eu nu scriu des sunt in fiecare zi pe forum.
Somn usor si/ sau buna dimineata celor din america!
moki spune:
Fetele,desi nu prea sunt in ton cu subiectele,voiam sa nu uit sa va anunt ca pentru dintisori trebuie luat Zymaflor,unul pe zi,seara dupa ce ne spalam pe dinti.In felul asta,bebele nu o sa ne priveze de tot calciul,poate ne mai ramane si noua ceva pe-acolo..
Sofia,bine-ai revenit!
Pupici,
Moki,30
Tonnia spune:
Sofia, bine ai revenit! Este extraordinara ideea ta de a fi mesagerul nostru! Nu stiu cum e mai bine sa faci, unde sa lasi nr.
Ioana, bravo! Ai scapat, sunt sigura!!!
Fetelor, sunt neagra de suparare! Am o vergetura pe burta! Si n-am luat decat 5 Kg si m-am uns...degeaba! Sunt asa de trista...nu sunt deloc pregatita sa arat prost, sa-mi fie jena in costum de baie. Si cred ca e inceputul...Mi s-au inecat corabiile, nu credeam sa ma afecteze asa...
mysweetest spune:
Abia acum am reusit sa intru si eu pe forum si am vazut mesajul tau Alinam..nu am vazut nici emisiunea de pe B1TV din pacate. Ati fost multe mamici la intalnire?
Astazi nu am mai avut decat vreo 2 contractii dar nu am mai luat deloc calciu
.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 34 a
poze.
sofia_misicu spune:
Tonnia si mie mi-au aparut vergeturi, culmea, tot la 5 kg in plus! Mie mi-au aparut pe sani care intr-adevar s-au transformat in , scuzati expresia, bidoane.
Asta e viata! Asta sa fie de fapt cel mai groaznic lucru care ni se intampla.
Maelena sfatul meu pentru contractii este....nesimtirea...Stai intinsa in pat, uite-te la tv si geme cand se apropie cineva de tine ca nu cumva sa te puna sa faci ceva. Foarte folositor este un clopotel. Il folosesti de fiecare data cand ai nevoie de ceva...cu riscul de a ti se intoarce in cap in caz de folosire excesiva
Hai ca acum trimit mail cu pe adresa noastra si cine vrea imi scrie un pm. Sper sa nu aveti nevoie de acest numar prea curand.
Pup
codruta_grg spune:
Buna dimineata!!
As vrea eu sa stau toata ziua in pat cu telecomada in sus, dar:
1. nu prea pot pentru ca bebele ata se misca daca eu stau linistita
2. stam doar noi 2 (sotul meu si cu mine). Iar el are referat in august la doctorat si trebuie sa invete. Ma ajuta el o data, de 2 ori...dar nu poate sta toata ziua dupa fundul meu.
Azi imi da rezultatul la urocultura. Sa vedem..... de acolo o fi fost ceva?!
Am citit de zymaflor. Am inteles ca e cu 2 taisuri.
Codruta &
34 saptamani
poze
Flavia_Hurducas spune:
Bua dimineata
!
Miflore in mod normal la femei VSH la 1 ora ar trebui sa se inscrie intre 2-12, dar in timpul sarcinii este normal sa fie mai mare. Este considerata crestere fiziologica.
Liadi am comandat de la reclamamascata, unde se vand in general produse Chicco, Sanosan, Nuk, Farlin. Unele sunt mai ieftine decat in magazine, altele nu. Intri pe site-ul lor reclama , iti faci cont si apoi mergi la cumparaturi. Apoi astepti sa te sune un agent pentru confirmarea comenzii, culorilor etc si iti va trimite pachetul prin curier acasa sau prin posta cu plata la livrare. Transportul m-a costat 110.000 lei.
Anya multi inainte! 

Felicitari Ioana pentru analize! 
Sofia casa de piatra! Daca iti ploua la nunta inseamna ca veti fi bogati. Si la noi a plouat si la cununie si la nunta si trebuie sa recunosc ne merge tot mai bine!
Multumim ca te-ai oferit sa fi mesagerul mamicilor de sep-oct. 
Ieri mi-am luat si eu rezultatul de la urocultura. Infectia urinara nu a trecut cu totul, dar ESCH colli s-au imputinat mult. Sa vad ce va zice dr. saptamana viitoare: mai iau antibiotice sau se poate duce asa pana la nastere.
Saptamana viitoare imi fac restul analizelor.
Noi am tras destul anul trecut cu santierul in casa (3 luni). Eram hotarati sa nu ne gandim la copil pana nu ne terminam casa. Asa ca acum stam linistiti…pana la anul cand o vom mansarda. Dar atunci eu si bebe vom pleca de acasa. Va ramane doar sotul cu echipele de muncitori!!!
Voi cum mai stati cu cumparaturile pentru bebe? Eu iau aproape zilnic cate ceva. Dintre lucrurile mari mai am de cumparat doar cadita, dulapiorul si salteaua de infasat.
Flavia 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
alinam spune:
Neata burtici!
Antonia te plangi de o vergetura????? hehehehe, e naspa da m-am obisnuit deja cu ele , desi ma dau cu creme...
Marlena emisiunea a duram cred ca o ora, eu am vazut de pe la 4.30 pana la 5.25 cand am plekat la intalnire ...in prima jumatate de ora au discutat propunerile pt cic si in partea a doua de bebe, de alaptat ... nu am mai fost asa de atenta, orikum saptamana asta vor afisa cele 3 propuneri pe situl mmsf .... pt dezbatere....
la intalnire din pacate am fost doar 3 fete ...ca s-a hotarat lumea tarziu si mamicile cu bebei nu au avut rimp sa isi anunte "bonele", de fapt ce zis eu 3 ca am fost 5 , adika elena avenit cu fetita ei de 8 luni ... o minunatie de bebe si eu cu bebe din burta
, am papat pizza, am baut nectar si cele doua mamici m-au convins sa aleg cezariana ....
mai, eu de la 1 august vreaus a ma apuc de darmat in casa, adika, centrala , gresie faianta samd, ce ziceti, ma cam hazardez, da asta e , pana atunci nu am banii necesari .... partea proasta e ca eu trebuie sa stau cu muncitorii, sotul munceste de dimineata pana seara pe la 8-9 ...
Hildegard spune:
Pana cum pentru bebe am luat o paturica, 4 perchi de sosetute minuscule, un pieptaras,1 preche de pantalonasi, o salopetuta cu nasturi intre piciore cu maneca lunga, 2 caciulite de bumbac, un set de ratuste galbene pentru apa, pentru baie.....si cam atat. Nu stiu e mult e putin...?
Sa stiti c aintr-un fel e bine sa le ai din timp cele strict necesare. Nu?
Vero
27
http://community.webshots.com/user/hildegard122