Mamici de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
irinel2005 spune:
Alinutza, felicitari pentru puiul băiețel
, mă bucur că nu sunteți dezamăgiți (se mai întâmplă când îți dorești prea mult altceva).
Fetelor, am niște emoții!!! Azi mi-au recoltat probe pentru alfa fetoproteina, asta parcă e parte din triplul test.
Mi-am făcut, absolut neprogramat, și un examen oftalmologic și bine am făcut. Se pare că am o zonă degenerativă unde retina este mai subțire și asta ar putea să excludă nașterea naturală (există pericolul dezlipirii de retină la efort); combinată și cu o miopie, cred că mă paște cezariana. Dar, BB să fie bine!
Nici mie nu mi-a măsurat încă pliul nucal; merg doar luni, când voi avea 14 săptămâni (fără o zi). Citind ce-ați scris, m-am cam impacientat că ar fi prea târziu!
De mâncat, ieri am mâncat o supă de fasole verde absolut grozavă. Apoi vinete, pepene verde și porumb fiert. Acum mi-e o poftă de niște tăiței cu lapte!!! 
13+
dana_ene spune:
Burtici frumoase sa nu ma uitati!
Maine dimineata plec iarasi la Predeal, pana lunea viitoare.
Imi las iar copil, barbat si plec doar eu si burtica sa ne cursam.
Tocmai ce-am stat la masa cu tati si-am facut o mica "sedintza" de alegere a numelui pentru puiutul mic.
Dupa discutii lungi, abia am reusit sa ne gandim la un nume pentru cazul in care va fi fetitza: Roxana Elena. Cum va place ? Mie mi-ar fi placut mai mult Bianca, dar cica nu suna bine cu numele de familie...
Daniela
(10+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
lacramioara t spune:
Salutare la toate mamicile
Alina felicitari pt.bb baietel si sa fie asa pana la final.
Fetelor v-am citit toata dimineta ca am ramas tare rau in urma cu stirile.
Maraki ma bucur ca acum de cand iei pastilutele te simti mai bine si sper sa nu ai prea mult timp nevoie de ele ca mai este putin si misca bb.
Catalina nu-ti fa probleme cu cele 6 kg de pana acum,eu la prima sarcina aveam luate 8kg la 3 luni.Acum stau mai bine dar la cum am inceput sa mananc presimt ca voi recupera foarte repede si am doar 1.64 inaltime.
Tatiana super eco si ce culoare faina.Sa-ti traiasca bebelusii si sa fie sanatosi.Pt.mine este prima data cand vad o sarcina gemelara.
Mai fetelor ce vad eu este ca Teolinda nu a mai scris de mult.Sper ca este bine.
Mamici va las un pic,ca merg sa mananc( a 3-a oara pe ziua de azi).
Pupici pe burtici,Lacra
15+
iuliiuli spune:
Buna sa va fie ziua la burtici!
Tatiana, impresionante pozele cu bebeii tai!
, sa ai parte de 2 mogaldete sanatoase si frumoase!
Daniela, nu te uitam stai fara grija, mergi si informeaza-te ...am vazut ca esti tot in saptamana 10+ ca si mine
! Apropo, fetita ta ce zice de noua sarcina? Baietelul meu , care e un pic mai marisor (are 5 ani si 2 luni), zice ca ar vrea un fratior sau o surioara,ca sa se joace cu el/ea, dar sa nu stea cu noi, sa-l creasca o mamaie , iar noi sa mergem doar in vizita pe la el/ea!!!
...Cam asta a fost prima lui reactie cand am incercat sa-i povestim cum ar fi daca...![]()
Pe mine nu ma mai incap hainele, trebuie sa-mi innoiesc cumva garderoba!
Pupici,
iulia 10+
utocatalina spune:
Irinel sa ai rezultate bune la analiza..pliul nucal se masoara pina la 18 sapt..eu o sa-l masor la 14 sapt. si 2 zile la Iosup sapt. viitoare!
Vinete si porumb copt (chiar si fiert)as papa si eu!
Daniela mie imi place Roxana Elena
si imi place si Bianca..mi-ai dat o idee noua..Bianca ce bine suna
..si daca tu zici ca nu-l pui ca nu merge bine cu numele de familie...mie imi pica la tanc!![]()
Lacramioara nu-mi fac probleme cu kg...oi vedea mai incolo, dar acum este super ok
..ma bucur ca si tu ai pofta de mincare
...si eu ma pregatesc sa maninca a3-a oara!![]()
Cafeluta draguta
Simburica mititica
13+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
dana_ene spune:
Catalina, uraaa
pentru Bianca ! Mie-mi place mult numele, dar la noi pica, nu suna bine...asta e.
Ramanem cu Roxana.
Iuliiuli, dragalas tare pustiul tau. Adica sa fie pe post de jucarie bebele
, nu sa-i uzurpe lui locsorul in familie.
Oana mea nu realizeaza ca urmeaza o surioara sau un fratior.
Daca o intrebam unde este bebele mic, atunci pune manutza pe burta mea.
Altminteri e topita dupa copilasi. Cum vede carucioare afara striga sa-l aducem pe bebe la ea.![]()
Daniela
ALBUMUL OANEI MARIA
J G spune:
Buna fetelor,
Abia acum am reusit ca citesc ce ati mai scris.
Mirela, in weekendul trecut am fost la mare, am facut vreo 2 bai in fiecare zi si am stat la soare in limite cu crema SPF 50, asa ca nu m-am prajit deloc. Si vad ca nici nu am racit. Eu cred ca BB e super-protejat si nu cred ca-l afecteaza o baie in piscina sau mare!
Monica, am si eu o problema cu mersul la toaleta, indiferent daca pap pepene sau nu! In timpul zilei- de nenumarate ori, iar noaptea de 2-3 ori cel putin, si asta ma oboseste. Nu inteleg de unde am atata lichid in corp.
Alina, felicitari pentru baietel, si eu imi doresc foarte mult sa am un baietel!! Poate am si eu noroc!
Cata, si mie mi-ar placea sa ne intalnim, e o idee super!
Nu in ultimul rand vreau sa multumesc fetelor care mi-au povestit prin ce trec ele cu nervii ... m-am mai linistit. Astept sa-mi treaca.
Tocmai ce mi-am dat seama.. azi implinesc 11 saptamani!!!! URAAA!!!
la 3:15 am programare la medic, va spun mai tarziu ce imi spune.
Va 
Janina 11 fix
iuliiuli spune:
burtici!
Ca tot am un pic de timp, am pus o adresa cu cateva poze de-ale mele si ale baietelului meu...sper ca se pot vedea...
Cum faceti sa puneti burticile la semnatura? M-am tot uitat cum, dar n-am gasit procedeul!
Eu intram la Editeaza profil personal, dar mai departe...nu mai stiu ce sa-i fac!
Pupici,
iulia 10+
http://community.webshots.com/scripts/controlPanel.fcgi
dana_ene spune:
Iuliiuli, nu este bun linkul dat de tine
si n-am putut sa va vad pozele.
In privinta semnaturii, trebuie sa procedezi asa:
Intra la Profil personal si in coloana a 2-a ai o rubrica numita Semnatura. Acolo in caseta introduci semnatura pe care o doresti si poti folosi si emoticoane. Pentru gravidutza trebuie sa scrii cuvantul "gravi" intre paranteze patrate.
Daniela
ALBUMUL OANEI MARIA
utocatalina spune:
Iuli la linkul dat de tine am vazut pozele mele..vezi ca nu-i bun linkul!![]()
Cafeluta draguta
Simburica mititica
13+
Sa nu depunem armele si vom reusi!