Mamici de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
paula2003 spune:
Nu, nu m-ati suparat. Daca nu am ceva sa va anunt nu postez, nu stiu ce sa discut si vad ca deja s-a format un grup de discutii... Eu am si multe si nu pot sa va incarc pe voi cu problemele mele. Poate sunt si mamici care vor sa stie dar si multe care nu-si doresc pe timpul sarcinii sa afle de diverse boli, cazuri...
Rezultatul il primesc pe 21(joi)si va anunt atunci cum este, indiferent ce va fi eu fac copilul. Nu a miscat inca dar e cuminte foc. Alexa este bine si am poze noi(si cu mami) pe 18.07.2005 daca vreti sa ne vedeti. Port haine largi si nu prea se vede dar se cunoaste bine. Am mai avut greturi zilele astea...poate si de la oboseala. De amniocenteza nu stiu unde o fac si cand, pana in 19 saptamani trebuie. M-am programat la un eco. tridimensional, nu la POP, si sper sa fie bine(pe la 21 de saptamani). In rest am cam terminat cu analizele, sa vedem ce mai spune si dr. ginec.
Va pupic si ma bucur ca nu m-ati uitat si ma trageti la discutii.
Pupici tuturor.

Paula
15+
Alexandra 
iuliiuli spune:
Gata , cred ca am rezolvat problema!
Ia vedeti acuma!!!
pupici
iulia (gravi) 10+
http://community.webshots.com/user/iuliiuli
Giova spune:
gata am terminat si eu pauza de masa.in 31 iulie merg la o nunta si mi-am cautat o rochita (nu de gravidutze), in care sa intru si eu si burta.am gasit-o, dar sa vedem ce zice si Clau.e mult 2.500.000 lei?
Si am luat aspirator nazal de la Chicco (153.000 lei).Incetul cu incetul incep sa cumpar si eu cate ceva.
Janina, parerea mea ca bebele apasa inca pe vezica,si de aceea mergi asa de des.
eu am scapat de drumurile dus-intors la WC.
maxim de 4 ori pe zi, si o data pe noapte.
beau foarte multa apa, dar nu ma mai trece asa de des.Asta inseamna ca bebele s-a mai ridicat.
poze
gio
si bb 14+
J G spune:
Giova, multumesc pentru raspuns. Nu stiu ce sa zic de rochie - eu incerc, in general, sa-mi cumpar lucruri pe care le mai pot purta si in alta ocazie. Depinde si de starea ta de spirit, daca vrei sa te rasfeti un pic (meriti!!) atunci nu e mult 2,5 mil.
utocatalina spune:
Giova nu cred ca-i foarte mult, daca iti place rochia..si eu am luat una misto si am dat 1.700.000 lei pe ea..dar sper pina in sept. sa imi tot vina, ca am loc de burta in ea si este super..
Paula ma bucur ca mai scri si aici..sper sa iasa bune analizele! Janina multe sapt. inainte si usoare...si eu fac pp des..foarte des! Zi si noapte!
Cafeluta draguta
Simburica mititica
13+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
TatianaG spune:
Ma bucur ca va plac pozele si mersi pentru urari! Va doresc si voua s-aveti bebei sanatosi si frumosi!
Catalina si Daniela, imi plac numele alese de voi.
Si eu v-am vazut burticile si bb-ii, dar din cauza ca sunt tot pe fuga inca n-am reusit sa fac legaturile intre poze si nume
. Pe cat posibil, incerc sa ma uit la toate albumele.
Giova, si eu zic ca nu-i scumpa rochia. Ai noroc ca n-o sa ai burtica mare, dar eu am doua nunti, una in sept, alta in oct, si zau ca nu stiu cu ce-o sa ma imbrac. Cred ca o sa am un burtoooi!
Tatiana
15+ si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 Clara
Album grup 1 Album grup 2
Prichindeii din burtica
Giova spune:
Anul asta nu voi mai avea alta nunta.Cel putin asa sper.Ar mai fii una in sept. in Franta, dar nu mergem.vreau concediu, nu la nunta.
Si sper ca aceasta rochie sa-mi fie buna si vara urmatoare, ca sunt multe nunti atunci.
poze
gio
si bb 14+
dana_ene spune:
Iuliiuli, super pozele ! Alexandru e un frumos !
La semnatura, vezi sa pui intre paranteze patrate cuvantul gravi.
---------------------------
Paula
. Ma bucur pentru decizia luata de tine. Iti doresc sa obtii numai raspunsuri care sa te bucure.
Am vazut pozele Alexandrei. Este o frumoasa. Multumim pentru pupicul acesta extrem de dulce !
---------------------------
Si eu trebuie sa merg anul acesta la 2 nunti: una la sfarsitul lui august si una in octombrie. Cea din octombrie ma sperie si pe mine fiindca burtica va fi maricica, dar cred ca o sa ma descurc cumva fara sa-mi cumpar ceva, si daca e sa vreau sa ma simt bine, poate sa-mi admire toata lumea burta.
Daniela
(10+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
Denisam spune:
Netza fetele, Am pus si eu pozele de ieri la albumul meu sub denisa, le gasiti la 7 weeks, nu am mai creat altul ca am destule.
Bebe e mai mare cu 3 zile si mi s-a schimbat deja DPN, zice ca intre 19-22 ian.( am denimit pozele 13 weeks, sunt 3)
Giova, eram datoare cu niste marci de carucioare: Avalon, Evenflo-sunt si in europa, mai sunt cosco aici, dar nu stiu dc is acolo.
Tatiana numai bine cu cei 2 micutzi
O zi buna!
Denisa
13
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Mersi Denisa.Sincera sa fiu nu am auzit de marcile astea de carucioare.
O pun pe sora mea sa se intereseze.
Cum te simti?
acum ma uit la poziti.
si voi schimba si data nasterii.toti bebeii sunt mai mari decat ar trebui.Bravo lor!!!
Mare bebele tau si frumos!!!
sa creasca in continuare tot asa.
poze
gio
si bb 14+