Mamici de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Denisa, super ecografiile. Ce bine ca bebe e maricel, bravo. Tine-o tot asa !
-----------------
Gata ! Ma grabesc acum sa-mi fac bagajul si ultimele cumparaturi, iar maine dimineata iau drumul spre Predeal... Of ! Si iarasi se anunta ploi...

Va pup pe toate !

Daniela (10+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova mersi de aprecieri, cat avea al tau la 13 sapt, pe fisa mea zice 7.3-7.4 cm.
Si mai aveam vreo 2 dimensiuni, care nu stiu ce inseamna, cred ca una era pliul nucal de 1.8 mm ca altfel nu stiu ce poate fi atata de mic.
Poti sa dai un search pe google pt brandurile respective.
dana_ene mersi si numai bine si tie!

Denisa
13
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

DENISA, al meu la 12 sapt. si 6 zile avea 6,8 cm.
Dr. mi-a zis ca e mai mare cu 2 zile.
Link-ul de la mamici de nov-dec. trimis de INA e www.uc-baby.com
Nu mergea ca era un punct dupa com.
sper sa poti intra.

poze
gio si bb 14+

Mergi la inceput

Ok, mersi Giova, acuma merge, mi-a scapat pctul ca azi ma cam sacaie o durere de cap, sper sa treaca!

Denisa
13
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

pup toate -tzele!!va multumesc pt raspunsuri,dar observ ca majoritatea mergeti la mare.eu sunt un pic mai reticenta in legatura cu strandul pt ca stiu ca se pot lua anumite boli...cel putin asa era inainte,acum poate o fi lumea mai civilizata.nici eu nu cred ca e vreo problema sa te scalzi in apa atata timp cat nu e f rece si murdara.
in legatura cu jobul,adevarul e ca sunt cam frantasi nu neaparat de munca fizica ,cat de statul in picioare si de stres.cat despre mersul la wc cred ca i-am uimit pe toti azi ca am fost la pipi din ora in ora,iar noaptea de 2-3ori.aseara abea am putu adormi de durere de picioare si azi am observat ca am facut si ceva contracturi musculare paravertebrale si in concluzie ma doare spatele.
m-am bucurat azi dimineata ca am mancat doua piersici si nu prea mi-a fost rau,sper sa continui pe linia asta...dar5 vad ca abcesul pe care il am la dinte a inceput sa colecteze zilnic si eu il sparg,dar ma cam ingrijoreaza.finalul tot antibioticele si dentistul vor fi,dar pana imi fac curaj...
mirelutza13+

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

sa continui ca vad ca asta e ora mea!
PAULA te admir pt decizia de a tine bebele indiferent de rezultate,cred ca si eu as proceda la fel.dar sa dea Dumnezeu ca vestile sa fie superbune.
CATALINA pt greutate,dar nu uita ca si bebele creste impreuna cu tine si oricum esti inalta asa ca nu-ti face griji.
ANAM te invidiez ca stai asa de aproape de mare,sa te scalzi si pt mine.
as cam avea si eu nevoie de o vacanta intr-un loc linistit cateva zile,dar cum stam cam prost cu finantele...macar la strand sa ma duc,si apropo am crema cu factor de protectie total,asa ca nici macar nu o sa ma bronzez.
MARAKI,CE MAI SPUI,CUM TE MAI SIMTI?

Mergi la inceput

a,si am uitat sa va spun ca m-am cantarit azi pe mancate si aveam aproape 50kile.
mirelutza13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. Eu de citit citesc zilnbic, dar munca asta ma sleieshte de puteri. Alerg toata ziua si nu apuc sa pun fundul jos, asha ca bebica mea o sa aiba o mamica sportiva. Sunt foarte fericita ca reushesc sa fiu calma la volan in ciuda caldurii si a aglomeratziei. Si la munca sunt minunat de calma in ciuda mizeriior care mi se fac! Orice pentru aia mica!

Alina, felicitari pt bebe baiat. E bine ca avem deja 2 baietzei, ca eu sper ca a mea e fetitza si o sa echilibram balantza. I-am gasit shi nume, dupa nenumarate negocieri cu tati, am decis ANA TEODORA, daca se naste pe 27 Dec-Ana Stefania.

Monica, ma bucur ca eshti bine si ai recuperat cu greutatea. Dupa 14 saptamani am inceput si eu sa ma intremez (desi daca m-ati vedea arat suficient de bine hranita! singura mea problema e ca sunt ingrozitor de palida si cum imi place sa fiu naturala, nu ma prea machiez si......).

Mirela, parerea mea de patzita ar fi sa fugi la dentist cum treci de 14 saptamani!NU ashtepta sa ai necazuri mari, ca nu merita stressul! Si stai linishtita ca dupa 14 saptamani o sa pui pe tine mai bine!

Pisoi trebuie sa vad si eu cum e cu raiatzii aia! Sunt disperata cu pantalonii! Am primit din Germania o pereche de blugi de gravidutze dar sunt mari oricum! Si eu am plans aseara la 9 luni! Dar nu de frica durerii. Mie mi se pare ca nu mai trece odata vremea, sa ajung cu bebe in bratze!

La mine se vede cu prisosintza ca sunt in trimestrul 2! Am o energie mare de tot si ma batea gandul sa plec la munte in weekend! Cu cortul, ca am ramas in pana de bani! Si prietenul meu mi-a pomis ca urcam putzin, cat pot eu. Mie mi-e frica sa nu pot prea bine! Eeee, n-are ce sa fie rau. La WC merg mai mult noaptea, fiindca ziua nu apuc sa beau lichide si recuperez abia seara.

Gata fug sa pap nishte vinete. .

Bee16+
si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello fetele!
Am intrat iar daca tot am noutati: azi am fost la control din nou!Dar apropo de Catalinasi mancare...
M-am intors pe la 19 lihnita de foame, am atacat urgent 4 sarmale (din provizia lasata de mami pe aragaz), apoi m-am trantit in pat sa studiez analizele, sa ascult stirile si sa citesc presa (in acelasi timp evident, plus - am dat gata o ciocolata micuta - o "suhaida").Dupa vreo 15 minute pentru ca tot mai imi era foame am gustat si cateva bucati de bacon,cascaval si masline...asa ca sa le testez...Am mai citit 1/2 ora si hotarata sa ma apuc de hartoage m-am gandit ca trebuie sa am energie:in concluzie am mai mancat o farfurie cu ciorba de dovleac,asta in asteparea lubenitei pe care tocmai mi-a achizitionat-o sotul la cerere si din care am pus o parte in ...congeletor ca nu mai am rabdare...
SUNT NORMALA?
Si bineinteles, in loc de contabilitate, am intrat pe forum si am citit ce-ati mai scris de ieri.
Dar sa zicem ca am sarbatorit niste vesti bune: l-am vazut pe bebe super zburdalnic, abia a reusit sa-l masoare si cu ocazia asta l-am vazut din toate pozitiile.A numarat degetele, a masurat tot ce se putea masura si a zis ca e perfect, mi-a aratat incepand cu sira spinarii, manute,gura(cum o deschidea si o inchidea) frunte, fund...si m-am ales cu o poza facuta din fata!!!! Arata exact ca un extraterestru alb-negru cu fruntea inalta( a zis ca are osatura fruntii puternica), cu ochii mari...merita sa vedeti mutra sotului cand i-am aratat-o acasa!!!Pacat ca n-am aparatura s-o vedeti si voi, eu n-am mai vazut asa eco!Si a mai zis ca parca vede "un GHEORGHE"!!!dar el "nu se pronunta decat peste o luna, n-a zis nimic"...Asta e!!!Dar vestea mai buna e ca placenta nu mai e inserata jos, s-a ridicat, e in partea latero-posterior dreapata (oare de-aia ma mai impunge pe-acolo cand stau in curent?).
Si in plus a zis ca pot merge linistita la mare, doar sa nu stau la soare cand nu e indicat(oricum n-o fac niciodata).Acum ramane sa vedem cum rezolvam cu finantele si daca se indreapta vremea.
Analizele au iesit bine,doar CA e scazut si mi-a dat sa iau CA+VIT D 1/zi si TRIOVIT 1/zi.Nici n-a mai pomenit de utrogestan ,No-spa etc.Bine ca am scapat de ele!In schimb n-a mai zis nimic nici de acidul folic pe care l-am terminat si am uitat sa-l intreb.Voi mai luati?
Oare chiar o fi baiat??? Eu voiam fetita, dar ca si ALINA80am iesit vesela foc!Ce ne facem, numai baieti stim sa facem?
BEE sa stii ca si eu sunt palida (din oficiu) si plina de energie, se vede ca ma inceput un alt trimestru!
GIOVA lasa ca mai rezist eu o saptamana -doua, apoi plec in concediu (in cel mai rau caz la tara, la eamuri in Bihor), apoi vine septembrie,lejer, in octombrie voi avea mai mult de lucru iar in noiembrie voi astepta decembrie cand vreau sa raman acasa.Sper ca va fi totul ok pana atunci!
PAULA iti tin pumnii, vei vedea ca fa fi totul in regula!
DENISA eu zic sa intri orice ai de spus si daca pentru 10 e plictisitor, penru alte 10 e interesant! Nu suntem toate la fel!
Acum va las merg,s-a racit lubenita!!!
va pup !!!

molisa

Mergi la inceput

Monica, o sa vad, cand consider intru, vroiam sa iti spun ca ma bucur ca esti ok si tu si bebe si referitor la strand sau mare, dc stii ca la strandul cu pricina nu sunt ciuperci si e curat, go ahead, innotul se recomanda acuma, ne ajuta la nastere, eu de sapt viitoare ma duc iar in sept voi incepe cursurile prenatale.
Numai bine

Denisa
13
BEBIK

Mergi la inceput