Mamici de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dragelor,
Am fost la eco si l-am vazut pe bebe , era totul bine. M-a trimis medicul analize pt sindromul Down si alte boli genetice. Ma duc saptamana viitoare.
Monica draga , esti o dulce , lasa bine ca ai pofta decat sa iti fie rau. Eu nu stiu cum am slabit cica 1 kg de luna trecuta. Nu prea imi explic cum, dar mai bine.
Mor de cald , va las , pe maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Salut fetele

Sunt aici, dar nu am mai apucat sa va citesc demult deoarece am fost foarte bolnava. Am fost in spital ca m-am pricopsit cu o infectie la rinichi ptr. care am stat 3 zile cu perfuzii de antibiotice si cu pastile de durere. Nici nu vreau sa ma mai gandesc prin ce am trecut. bine ca am scapat si ca bebele e bine. Cat am fost in spital am avut ocazia sa-l vedem in fiecare zi si sa-l auzim in fiecare zi. Acum sunt inca sub tratament cu Augmentin ptr. inca 3 zile, dupa care o sa i-au un alt antibiotic pentru tot restul sarcinii ca sa previn aparitia unei alte infectii. Oricum inca mai am dureri, iar seara iau pastile de durere bineanteles prescrise de medic si safe ptr. bebelin.
Rezultatele ptr. SD si ptr. trisomia18 au iesit foarte bune, nu ma mai ingrijorez acum de asta.
Mi-a revenit si mie pofta de mancare si acum mananc si eu putin mai bine, ba chiar am pofte uneori. Inainte de a merge in spital am slabit deja cam 4 kg, doar intr-o saptamana ceea ce a fost din cauza infectiei care m-a secat.

Ma bucur sa vad ca voi sunteti bine, nu reusesc sa citesc tot ce ati scris voi din urma, dar sper ca toate fetele sunt bine. Nu prea pot sa stau nici prea mult la computer din cauza burtii ca e asa de mare ca ma deranjreaza si sattul pe scaun. La spital moasele ziceau ca am burta de aproape 6 luni si eu biata de mine abia am trecut de 3 luni jumate, asta din cauza fibromului bineanteles.

Sper sa fiu si eu mai activa dupa toate cele intamplate.
Va pup si sper sa va mai amintiti de mine

Florinini

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu mai am greturi, uneori senzatii de voma dar imi trec. Ma bucur ca v-au placut pozele.

Paula 15+
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor..felicitari Denisa pentru eco si pozicile cu bebicaMonica oare tot baietel? Om vedea? Pupici si ma bucur ca bebe este bine..Florinini imi pare rau ca ai avut probleme..si eu am luat Augmentin pentru o infectie urinara..trateaza-te si va fi bine...Ana_m bravo ca si bebicul tau e bine..asteptam sapt. viitoare sa facem noi analize si eu eco morfologica! Si acum hai sa va zic ce mi s-a intimplat: aseara am mincat multe chestii: icre, vinete, rulada de pui cu legume, parizer, salata de cruditati cu ciuperci, in fine toate bune si frumoase..treaba este ca spre seara au inceput gazele, m-am culcat si la 12 noaptea m-am trezit cu o durere pe partea stinga, la intestine si o umflatura cit casa...desigur ca aproape instantaneu m-a si trecut si am facut 3 drumuri la baie, cu o cufureala de toata frumusetea..la ora aia nu aveam ceai de menta, dar mi-am facut de tei si treburile s-au linistit...desi am adormit greu, gindindu-ma cu ce l-a afectat umflatura aia pe bebe, care se dusese dupa ce am iesit afara...Dimineata nu am mai avut stare si m-am dus la T sa vad cum e bebe...era bine mercic, dormea, dupa care cind a simitit ca il stiudiaza nenea doctorul a inceput sa se intinda...am poza, dar o pun diseara...CRL nu l-a masurat, dar mi-a masurat AC= circumferinta abdominala=8,3 mm si BPD=diametru bipariental=2,54 cm...toate bune si frumoase..mi-a zis ca bebe are 100 de grame..e ok..am vorbit de medicatie, de simbata renunt la utrogestan si acid folic si continui cu Magne B6 cite 4/zi si Bio-Marin Plus 1/zi pentru creierul lui bebe...am mai vorbit de Iosup si de importanta eco de luni si am plecat spunindu-mi ca daca ma mai ia cufureala sa beau ceai de menta..mi-am facut..am ajuns acasa si m-am uitat la greutatea de bebe si am ramas paf...cica la 13 sapt. si jumate cit am eu acum ar trebui conform graficelor sa aiba cam vreo 35 de grame...fetelor bebe are 100 de grame, cit trebuie sa aiba un bebe de 16 sapt....ma asteptam eu sa fie baban la cit maninc, dar chiar asa? Apropo fetelor care a-ti facut eco v-a zis greutatea bebeilor ca sa mai compar si eu! In fine m-am linistit ca bebe este bine..T l-a prins in poza cit isi intindea mainile si picioarele de parca vroia sa-l indeparteze de burtica mea! Poza nu e clara, dar tot o sa-i vedeti picioarele de balerina/balerin!
Eu sunt acasa..gatesc conopida si dovlecei...mincarica si sper sa nu ma mai apuce cufureala!

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Poza o pun cind reusesc ca e setat aiurea aparatul si nu ma pricep!

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Fetelor ma bucur ca bebeii vostri sunt bine si cresc.
CATA mi-e dr. nu mi-a zis greutatea lui bebe.Sapt. viitoare cand merg la eco ii spun sa mi-o dea.
Maine terminam a 15 sapt.!!!!!
Azi sunt bine, am baut un laptic cu ciocolata Dorna, o gogoasa si un corn cu rahat.Deocamdata atat.
Aseara am papat ghiveci de legume si pepene galben.
Mi-am cumparat rochita care era 2 mil. jumate, si fiindca daca cumparai de 3 mil. plateai 2, asa ca mi-am mai luat una de 1 mil. lunga, material elastic si imi scoate super burtica in evidenta.
La Clau nu-i prea place ca prea e mare burta.Va vedea el mai incolo cum va fii!!!
Nici eu nu mai am rabdare pana vine bebe. Chiar ieri vorbeam cu mami si mi-a zis ca si moare pana in ian. nu mai poate, abia asteapta sa se nasca.
dar ea nu stie ca o voi chema la mine in primele saptamanii, ii fac o surpriza.Se va bucura enorm de mult.

poze
gio si bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Buna sa va fie ziua burtici!

Mirela , ai grija de tine , mai e putin pana termini cu statul in picioare...parca aveai job -ul pana la sfarsitul lui iulie, nu?

Bee, esti viteaza! si noi ne gandeam sa iesim un weekend cu cortul, pe la Cheia sau Muntele Rosu impreuna cu baietelul nostru sa vedem cum se comporta la cort, adica sa-l initiem !

Denisa , m-ar interesa si pe mine cursuri prenatale, dar nu stiu daca aici se tin pe undeva...auzisem ca se organizeaza ceva la Giulesti! Oricum poate ne impartasesti si noua cam se inveti tu pe acolo!

Florini, multa sanatate si pser sa treci cu bine peste perioada aceasta mai dificila!

Catalina...mananci nu te incurci...si bebe nu avea cum sa fie altfel decat tot...mancacios! Tine-o tot asa!

Acina, eu tot cu Ranga Mirela am nascut acum 5 ani la Giulesti!

Si ca incheiere, azi am intrat in 11 saptamani si imi este bine , nu pot sa ma plang ( nu pot sa mananc eu chiar de toate...dar e bine!!!)

Pupici la toata lumea

iulia 11+

http://community.webshots.com/user/iuliiuli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Salutare fetele cucuietele!

Ma bucur pentru cele care sunteți bine și sunt alături de cele care nu sunteți OK, dar sunt convinsă că lucrurile se vor rezolva și problemele sau temerile voastre vor dispărea.

Eu sunt un pic cam deprimată , dar or veni ele și zile mai bune.

Giova, mi-ai făcut o poftă cu ghiveciul! Trebuie musai să-mi fac și eu.

Denisa, ce fel de cursuri prenatale spuneai că începi?

A propos, fetelor. Face careva dintre voi sport? Sau măcar ceva exerciții? Eu una n-am fost genul sportiv niciodată, iar acum vă dați seama cu atât mai puțin. Mă rezum la puțină plimbare zilnic. Și.... . Oare ar trebui să ne apucăm de un pic de mișcare?

Florinini, bine că ai scăpat de infecție. Infecțiile urinare sunt extrem de frecvente în timpul sarcinii și pentru a le preveni și, dacă nu sunt extrem de serioase, chiar pentru a scăpa de ele, trebuie să consumăm multe, multe lichide. Eu după un prim tratament pentru o astfel de infecție, totul rezolvat, OK, la două săptămâni din nou. De data asta cu simptome. Din nou urocultură, din nou prescriere de antibiotice. Am preferat să consum foarte multe lichide, iar la urocultura de peste câteva zile era totul foarte bine. Cică germenii infecției se pot elimina prin consumul de lichide. Așa că ..... Glumeam cu berica.

Am o propunere. Fetele care v-ați pus pozele, ce-ar fi dacă, atunci când vă achizionați câte o țoală nouă, drăguță, să vă pozați și să o puneți pe site? . Să ne bucurăm și noi de mica voastră bucurie pe care v-o faceți.

13+

Mergi la inceput

Fetelor am reusit sa pun poza la cafeluta la eco..nu e foarte clara, dar sa stiti ca betele alea intinse sunt picioarele si mainile
Iuli Iuli ai dreptate...gras bebe ca mine....felicitari pentru sapt. 11...multe inainte si usoare!
Giova si eu ma asteptam sa ii masoare CRL, dar se pare ca T a preferat sa-mi zica sit este de gras..sa-i ceri sapt. viitoare doctorului sa-ti spuna greutatea, daca vrei sa o stii...bravo pentru rochii, si mie mi se vede burta in toate, asa ca sotul imi zice ca burtoi ai...dar il iubesc pe burtoi si rochiile il pun asa de bine in evidenta...cu rabdarea stau foarte prost..daca da domnul si iese bine eco de luni, cred ca macar o pereche de botosei si tot cumpar!

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Mergi la inceput