Mamici de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
alina80 spune:
NEATA!
Bee, merci pentru urari!
MIRELA, inca nu ne-am hotarat la nume. Eu am ceva idei, dar sotul a zis sa mai caut. Va anunt eu cand ne-am decis.
MONICA, vad ca si tu ai reactionat bine. La urma urmei, cand e primul copil e binevenit si fetita si baietel. Poate daca aveam deja un baietel, as fi vrut mult mai mult sa fie fetita acum.
CATA, bebele meu a avut acum, la 15 saptamani, 112 g. si dr. a zis ca e un pic mai mare decat trebuia. La cat mancam noi e normal sa fie mai mari bebelusii. Sa vedem cat de greu nastem daca sunt asa babani!!! Spor la treaba, sa iasa buna conopida!!! Sper sa te simti bine cu burtica! Si eu m-as duce mai des la echo, am asa cate un impuls,as vrea sa-l mai vad pe bebe, dar pana acum m-am stapanit, m-am dus la o lunar.
ANA, ma bucur ca bebe e bine!!!
FLORININI, multa sanatate, sa te faci bine!!!
GIOVA, stiu ca si tu vrei sa pleci. Mi-a zis dr. ca e ok sa plec din tara si cu avionul si tot. Asa ca la inceputul lunii Septembrie plecam. Si sotul meu e speriat de burtica, dar sa stii ca vad ca s-a mai schimbat un pic de cand l-a vazut pe bebe la echo! Parca a constientizat mai bine situatia.
15+
utocatalina spune:
Alina, deci si RECLAMA ILEGALA al tau este mai mare decit trebuie, al meu parca este grasanul sef
..ai dreptate, de la mincare multa..si sper totusi sa nu aiba cam 4 kg ca si eu si sotul cam pe acolo am avut la nastere...mai ales ca oscilam intre cezariana si epidurala
..dovleceii au iesit deliciosi..mai am conopida!
Cafeluta draguta
Simburica mititica
13+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Giova spune:
CATA oi fi mai
, dar nu prea inteleg mare lucru din poza.
Fetelor al meu a fost cu mine la fiecare eco, e dispe dupa bebe, il pupa seara, dim., la munca, nu conteaza.
dar nu-i place burta, ca e mare.Nu-i place nici o gravi.Eu cica-s frumoasa ca-s a lui si ma iubeste, atat.
Asta e, n-am ce-i face.
poze
gio
si bb 14+
irinel2005 spune:
No, că acuma mi-e poftă de conopidă! 
Cata, cum faci conopida? Salată, cu usturoi și pătrunjel (pe asta o știu)? sau sufleu (pe ăsta nu știu să-l fac)? Zi-ne și nouă o rețetă bună.
Giova, vreau să-ți spun că și al meu e la fel apropo de burtică și gravide. Pe pui îl adoră, și pe mine dealtfel, dar în fiecare zi se minunează de burtica mea (mă enervează), cu toate că aproape că nu se vede. Lumea care nu știe zice doar că m-am îngrășat puțin. Vorba ta, pe mine mă place (chiar așa cu burtică) fiindcă sunt a lui. Și încă ce-o să mai creștem!!! ![]()
13+
Giova spune:
Unde ati disparut toate?
De 2 ore jumate nici un raspuns!!!
am terminat pauza de masa, am mancat o ciorbitza si putina tocana de porc cu mamaligutza de la Clau si cu salata de ardei copti.
poze
gio
si bb 14+
mara03 spune:
scuze ca-mi bag nasul din nou dar am simtit miros de ardei copt pe la subiectul asta si nu m-am putut abtine.
...
nu va suparati pe mine daca mai intru pe-aici, da?
Andreea & Tudor (9 dec 2003)
utocatalina spune:
Irinel scuze pentru intirziere..am papat la dovlecei si conopida si m-a luat somnul..deci conopida mare se spala bine, separat se fierbe apa, dupa ce s-a fiert se varsa peste conopida care se va desface buchetele, buchetele foarte usor...intr-o oala punem la fiert cu apa buchetele de conopida...in alta oala calim in ulei(eu fac in cel de masline) o legatura jumate de ceapa verde, adaugam apa, condimente si o lasam sa fiarba...cind ceapa este fiarta adaugam 2 linguri de bulion si marar tocat verde..mai fierbe nitel...cind s-a fiert conopida luam buchetel cu buchetel si il punem in oala cu ceapa calita si condimente...mai fierbe 5 minutele si gata! A iesit dementiala!
Giova buna salata de ardei copti
, am papat si eu acum citeva zile, dar tot mi-e pofta! Nici nu ma mir ca a intrat si Mara!![]()
Cafeluta draguta
Simburica mititica
13+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Denisam spune:
Giova buna, am venit si eu la munca. Is de acord cu tine, din poza catalinei nu se vede mai nimic, era proasta hartia de film, se vee dupa culoare, pe ale mele le-ai vazut, zic ca seamana cu al tau
Daca vreti ceva hranitor si usor va recomand o suap de rosii cu taietzei, un pic de cartof si ou facut zdrente, e f. buan si consistenta.
Vroiam sa va intreb dc aveti vreun remediu impotriva gazelor?
Numai bine si simptome usoare!
Denisa
13
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
neatza Denisa!!!
Imi pare rau dar nu pot sa-ti dau nici un raspuns.Nu stiu nici un remediu.Poate stiu fetele ceva.
poze
gio
si bb 14+
Denisam spune:
Florinini-multa sanatate si sa iti revii complet repede, ai grija de tine si de bebelica.
IuliIuli-cursuriel prenatale le incep in spetembrie, dureaza 5 sapt, cate o sedinta pe saptamnina si te invata cam tot ceea ce trebuei sa stii la nastere, respiratii, cum sa stai, cumsa schimbi pampersi, alaptezi, etc. O sa va spun, pt ca sunt f. ff. ieftine, o suma simbolica si voi merge acolo, sper si cu sotul, fiind de la 7 seara cate 2h.
Legat de greutatea bebeilor, mi-e doctorii si pritenele care au anscut deja mi-a spus si scrie cam peste tot: www.americanpregnancy.org si www. babycentre.com, ca poate sa fie maxim 50-60 d egrame pina in 14 saptamini, deci mi se pare ca e eroare ca la nici 14 sapt sa fie de 100, dar ma rog, aparatura de acolo se pare ca e cum ee..
Irinel stai calma, nici la mien nu se vede burtica, decat seara ca stiu eu
O sa vezi ca e mai bine, asa mai incolo o sa creasca si nu trebuie sa mincam pt 2.
Denisa
13
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!