Mamici de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alina zi-mi cum a reactionat tati cind l-a vazut pe bebe!

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata burtici,
Honey -Dana - Bine ai venit printre noi .
Alina felicitari pt baietel .
Fetele cum va simtiti azi ca eu sunt intr-o forma cum nu am mai fost demult sper sa ma tina .

Va pup

Anca

http://community.webshots.com/user/ancaspiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Si eu sunt pe-aici, n-am disparut!

Mai nou sunt ocupata cu gasirea unui apartament mai mare, de doua saptamani cutreier orasul in lung si-n lat sa vad ofertele, dar inca n-am gasit ce sa ne placa 100%. Sunt cateva apartamente care ne-au placut, dar mai stam pe ganduri.

Data trecuta m-am laudat c-au disparut greturile si , si uitati, dupa doua saptamani de pauza, au revenit, de data asta dimineata. In fiecare dimineata dau la rate si pe urma ma simt tare rau, fara vlaga, exact atunci cand fi-mea e in forma maxima. Draga de ea, ma intelege si ma mai lasa sa stau alungita in pat si ne jucam asa pana imi revin. Sper sa scap de starile astea cat mai repede.
Chiar ziceam ca poate un bebe e fetita si celalalt baiat. Fetita imi provoca stari de rau seara (ca si Clara), iar baiatul, dimineata. Sper ca la urmatorul eco - 9 aug - sa ne poata spune si sexul bbilor.

Eu imi simt bebeii de sambata trecuta, cred ca si din cauza ca sunt doi si stau mai stramtorati. E o senzatie minunata!

Felicitari mamicilor care au aflat sexul bebeilor, sa speram ca nu se "schimba" pe parcurs.

Cand am aflat ca Clara e fetita, eram foarte entuziasmati, desi atunci aveam presimtirea ca va fi baiat. Si chiar spuneam ca in acele momente nu conta ce ne doream, important era c-am aflat ce este.

Alina M, felicitari pentru gemeni!!! Deocamdata suntem doua care avem gemeni.

Giova, pentru completarea listutei: voi naste cu dr. Fulga Florescu, la maternitatea Stanca Cluj-Napoca, iar data nasterii este 18 dec 1972.

Am reusit sa pun poze cu burtica si bebei in albumul Prichindeii din burtica. Se vad mai bine separati, doarece fiind in planuri diferite nu-i putea prinde bine pe amandoi.

Tatiana 15+ si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Prichindeii din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Denisa nu o baga in seama pe baba carcotasha.
Alina felicitari pentru baietel.
Irina17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Ca si nume ne-am gandit la Rita, Sara, Erica, iar pentru baiat, la Daniel. Suntem in pana la nume de baieti.

Am pus pe mine cam 2 kg, mananc ca si pana acum - cantitativ - poate mai multe fructe. Medicul de familie mi-a zis sa evit fructele care fac acid (majoritatea fac, mai butin bananele), ca sa nu . Mi se pare o aberatie sa nu consum chiar acum fructe, asa ca nu tin cont de sfatul ei.

De saptamana trecuta iau Materna (1/zi) si Sorbifer (2/zi). Iar la nevoie, pot sa iau No-spa.

Tatiana 15+ si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Prichindeii din burtica

Mergi la inceput

Tatiana ti-am vazut prichindeii...sunt superbi ca si burtica ta!Eu maninc numai banane, iar din lamai si portocale imi fac suc..mai beau o cana de lapte/zi..Eu la baietel m-am gindit la Remus Andrei si la fetita la Andreea Cristina..numele alese de tine sunt foarte misto!

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

TATIANA super pozele.E prima data cand vad o sarcina gemelara.M-a impresionat foarte mult.Sa creasca mari si sa fie cuminti, acolo in burtica, sa nu o deranjeze pe mami.

poze
gio si bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Fetelor, multumesc mult de urari!!!
CATA, tati a reactionat la fel ca mine, desi vroia si el fetita. A stat in spatele doctoritei si a zis ca i-a vazut si el puta lui bebe!
Suntem super fericiti amandoi, numai despre asta vorbim. In curand aflam ce bebe ai si tu! Mai e putin pana luni!!!A, si mi-a zis sa nu mai iau Acid folic, nu se ia decat in primul trimestru.
Bebe statea turceste si era mai putin agitat ca data trecuta. L-a mai intors dr. sa-l vada mai bine. Bineinteles ca am uitat s-o intreb cateva chestii, eram foarte emotionata, trebuia sa-i zic sa-mi ia secretie vaginala, s-o intreb cu durerea aia in dreapta...
Voi aveti secretia mai abundenta si galbuie?
GIOVA, mie mi-a zis ca suta la suta e baiat, acum nu stiu ce sa zic...Eu ma pun pe cumparat hainute, nu mai stau!!! Stiu ca mai mult invers se intampla - sa-ti zica fetita si sa fie baiat...Tu cand te mai duci la echo?
Mi-a zis si mie sa fac echo morfologica la sfarsitul lui August, ca sa am 5 luni de sarcina. M-a trimis la Sanador la dr.Meclea.
Bebe e un pic mai mare decat trebuie, dar la cat mananca mami cred si eu!!!
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Alina, secretia abundenta e normala, stai linistita. Durerea in dreapta poate fi datorata ligamentelor.
Bine ca e bebe bine.
------------------
Tatiana, si pe mine m-au impresionat ecografiile tale.
Minunat trebuie sa fie sa astepti 2 prichindei!
------------------

Daniela (10+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Alina ma bucur inca o data si daca si tati i-a vazut putica nu mai cred ca era cordonul ombilical!O sa iau si eu acid folic tot pina la 14 sapt..adica pina simbata...eu nu am secretia mai abundenta si galbuie, dar cica este nromal..multe fete au..este ok! Eu poate nu-mi dau seama..utrogestanul asta oricum curge asa ca nu stiu daca este secretia sau numai ovulele....Aha, deci in jur de 20 de sapt. mergi la Sanador...foarte bine..asta de pe Alba Iulia de linga mine? Eu stau pe aproape!Nici nu ma mir ca bebe este mai mare..la cit papa mamica lui!
Fetelor o punem de o intilneala sapt. viitoare vineri sau simbata??Eu vreau!

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Mergi la inceput