Mamici de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ALINA FELICITARI PT BABY-BOY!!!!CE NUME II PUI?SPER SA NU SE SCHIMBE MAI TARZIU IN FETITZA.CRED CA SI EU TOT ASA AS REACTIONA DESI VREAU FETITZA MAI MULT.
DENISA fructele le-am cam limitat la cate o banana dimineata ca de restul mi-e teama ca-mi fac rau.dar incet-incet.in seara asta am mancat doi morcovi fierti,un ou fiert si o aripioara de pui fripta(mancare de om bolnav)si incerc sa ma abtin cat pot sa nu.
PISOI SI MONICA,nu intrati voi prea des,dar si cand scrieti...reusiti sa raspundeti la tot,asa ca e bine si asa.ma bucur ca sunteti bine,si lacrimogena sunt si eu.sa ma vedeti ce ma smiorcai la emisiuni gen surprize-surprize.
MONICA ai grija si nu te mai stresa cu munca aia,mai lasa si la altii.ca nu-ti ridica nimeni statuie!
HONEY,BUN VENIT,SARCINA USOARA SI BEBEL SANATOS!
MIRELUTZA13+

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Alina felicitari pt baietzel si iti doresc sa fie intr-adevar 100% baietzel.Cum am spus sanatosi sa fie.

Am spus in Nord America si in toate materialele de informare spun ca pina la 18 saptamini nu este sigur 100% sexul(pt ca organele abia la 13 sapt is formate in exterior).
Bafta!

Denisa
12+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor..m-am cintarit ieri...am luat 6 kg...am 62 de kg...eu cel mai mult am avut 68 acum 8 ani, dar nu eram graviduta...burtica este cit China..
Alina pupa mama graviduta de baiatel...ma bucur mult pentru tine si stiu ca ai dreptate, ma voi bucura oricum indiferent de sex..sanatos sa fie! Doamne ajuta! Mai dar ce de baietei...Pisoi ai dreptate..trebuie sa apara si fetitele! Hai sa vedem cine sparge gheata...Parca tot nu-mi vine sa cred ca pina acum nu stim inca de vreo fetita..dar o sa aflam curind.....Mirela ai grija cu strandul si apa..si eu plec la mare peste 2 sapt. dar sa stii ca nu intru in apa decit pina la burtic si pasaric...nu ma risc deloc..prietena mea gravida dupa o baie in cada, foarte rau s-a simtit, so nu am de gind sa fac vreo greseala..Monica nu am sarit peste..am citit pina la sfirsit!Bine ca a iesit ok rezultatul la alfafetoproteina..Bravo! Sa stii ca si eu am fost ieri la baie de peste 20 de ori..si eu tot pp des fac si doar am luat antibiotic 5 zile, deci nu cred sa mai fie vroba de vreo infectie urinara! Cit priveste pliul nucal eu iti mai zic inca o data ce a zis T..ca se poate masura pina la 18 sapt.Mie o sa mi-l masoare la 14+2 zile cind ajung la Iosup! Apropo 4 kg sunt nimic in comparatie cu 6 ale mele!Noroc cu inaltimea ca ma mai salveaza: am 1.74 cm..asta daca nu am inceput sa dau inapoi! Si eu o sa renunt la utrogestan simbata..acidul folic il mai iau citeva zile pina ajung la T..m-am decis sa nu iau materna, poate Biomarin pentru creierul lui bebe dupa ce vrobesc cu T! Ha..ma bucur ca o data tot ai ..poate sapt. viitoare capat si eu bilet de voie!

Cafeluta draguta13+
Simburica mititica

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Fetelor vedeti ca la pagina 10 din mamicile de noi-dec. 2006(26)..[red]Joy04[/red] a pus o lista beton cu necearul pentru bebe!

Cafeluta draguta13+
Simburica mititica

Mergi la inceput

Pardon mamicile de noi-dec. 2005

Cafeluta draguta13+
Simburica mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Honey, . Raspunsuri la intrebarile tale eu nu-ti pot da. N-am facut nici triplul test, nici eco morfolgica, asa ca...
-----------------
Alina, felicitari pentru aflarea sexului.
Si... saru-mana pentru pontul cu albumul de la Cora .
Eu am primit un asemenea album inainte sa se nasca Oana de la o prietena din Canada.
Daca nu-mi mai trimite unul acum, stiu de unde sa cumpar.
-----------------
Si apropo de sexul bebelului, sincer-sincer va spun ca mi-as dori tot o fetitza. Nu stiu de ce !
Dar sunt la fel de sigura ca daca va fi baietel voi fi tot la fel de fericita ca si Alina.
------------------
Pai cum sa va asteptati sa vedeti sexul fetitzelor asa micutze? Ca doar nu are ce sa le creasca .
Sa stiti ca eu am aflat sexul 100% in luna a 8-a.

Daniela (10+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata burticute,
V-am citit aseara dar eram prea obosita sa mai si scriu.
Alina felicitari pt baietel !!!!
Si eu mi-as dori un baietel sa vedem ce va fii. Sotul meu zice ca nu vrea sa stie ce va fii pana nu se naste. Pai eu nu am atata rabdare !!!! Si daca aflu singur o sa ma manance limba sa-i spun.
Mirela cum e la lucru ? Te-ai mai obisnuit ? Merge mai usor? Ma bucur ca esti mai bine , si tu la fel Maraki ma bucur sincer ca nu mai aveti greturi ca e groaznica starea.
Eu m-am trezit de la 7 ca nu mai pot sa dorm, de emotii, ma duc la eco.
Mirela eu am intrebat medic, moasa, asistente tot ce mi-au iesit in cale daca pot sa merg la mare si toata lumea a zis ca da fara nici o problema. Eu de vreo 2 luni de cand a inceput sezonul aici ma duc in fiecare duminica si nu am avut nici o problema. Gandeste-te ca aici in Spania cu caldurile astea apa marii a atat de calda ca nici nu se pune problema de ceva. Fereste-te de orele panzului si stai o ora la soare , pe urma intri in apa si tot asa. Te protejezi bine cu crema, eu am crem acu factor 15 care e cam mare , nu ma bronzez aproape deloc dar macar stiu ca sunt protejata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Cata eu voi stii sexul lui bebe abia in 29 august cand se intoarce medicul din concediu..pana atunci..sper sa fie fetitza..dar indiferent ce este Doamne ajuta ca se dezvolta normal pana acum..chiar cu o saptamana mai mare.

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Cora ma bucur de bebicul tau mare si voinic..eu sper sa aflu luni sapt. viitoare...cine stie?

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ALINA80 felicitari pt. baietel!!!
Dar vedeti ca exista probabilitatea ca putzulica aceea pe care am vazut-o toate, sa fie confundata cu cordonul ombilical.
De cele mai multe ori s-a intamplat asa.
Asa ca, pana mai incolo, nu va puneti sa luati haine albastre, ca s-ar putea sa avem surprize.
E drept ca la baieti se vede mai repede, la fetitze nu are ce sa se vada.

HONEY bine ai venit pe !!!!
Trimite-mi un PM cu datele complete:data nasterii tale, DPN-ul bebelui, spitalul unde vei naste, dr.ginecolog.
Asa trec numai o data pe lista si nu mai fac atatea modificari.

MIRELA nu am mai fost la strand, ca nu a tinut vremea cu noi.Oricum, cand voi merge, daca e apa murdara sau rece-rece nu voi intra.Cum este la job?

MONICA ma bucur ca esti bine.Mai lasa deoparte actele alea.Da-le la altcineva sa tina conta. si mai odihneste-te, ca dupa ce vine bebe, nu mai prea putem sa dormim.

poze
gio si bb 14+

Mergi la inceput