Mamici de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 4
iuliiuli spune:
Buna sa va fie ziua burtici!!!
Multumesc pentru urari si va doresc si voua bebelusi frumosi si sanatosi tun
.
Am fost cateva zile in concediu in Poiana Brasov, a fost cadoul sotului pentru ziua mea...mai frumos a fost ca nu m-am prins decat acolo ca nu suntem decat noi doi (pana atunci ma aburise cu o sedinta)
.
Scrieti nu va incurcati, toata dimineata am petrecut-o citindu-va...
Candidoza am facut si eu...eram in 5 saptamani...medicul ginecolog mi-a recomnadat Lomexin ovule , unul la 3 zile daca ma jeneaza prea tare...daca nu sa o las in pace ca oricum nu am ce-i face pana dupa nastere!
Berica am mai gustat si eu
.Sper sa nu fi facut vreun pocinog!
Trebuie sa plec
pupici
iulia 10+
utocatalina spune:
Janina Maraki face eco in Germania
...dar si Canda avea o rezolutie buna la eco de 11 sapt. jumate
...mie eco de 11 sapt. jumate nu mi-a iesit asa reusita...poate aia de la 14 jumate va iesi
..sa ne ti la curent cu ce-ti zice doctorul maine..sper sa-ti treaca iritatia pina maine si sa nu mai fie nevoie sa te duci!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
13+
Simburica
maraki spune:
Va multumesc fetelor, totul depinde de cum scoate dr. poza.
JC eu stau in Munchen,aici le fac nu in Bucuresti.Iritatia si eu cred ca e de la soare, starile de irascibilitate sant de la hormoni nu din lipsa tigarilor.
Fetelor vad ca nu mai am asa greturi dupa ce am luat vomex
Ce bine ar fi sa ma tina asaaaaaaaaa
p.s. Catalina cati cm trebuie sa aiba bebe acum?
13+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Maraki cam in jur de 8 cm!![]()
Cafeluta draguta
13+
Simburica
maraki spune:
Denisa cred ca si eu tot morfologica fac in august.Dr. a spus ca imi face masuratori mai ample si pt. ca nu stiu cum se spune eco morfo in germana nu mi-am dat seama.De sex nu vreau ceva in mod special, important e sa fie sanatos,la inceput eu am simtit ca e fetita, azi am vazut altceva
Sambata am mai cumparat niste hainute pt. bebik
Aici o salopetica simpla plusata costa de la 12 euro in sus, din cauza asta le i-au incet, incet
O bluzita simpla plusata este 5 euro, o caciulita de casa simpla e 4 euro iar costumasele matlasate grosute( frumoase foc ce-i drept) sant de la 25 in sus...
Denisa astept sa ne dai vesti de la eco astazi![]()
Bafta sa vezi cat mai bine bebikul![]()
13+
Monica
maraki spune:
Cata pai mai vad ca scrie jos sub poza asa: x 78.0 mm
Asta o fi?
13+
Monica
utocatalina spune:
Denisa succes azi la prima parte din triplu test!
Iuli Iuli nu strica nitica berica
..eu am gustat in weekend o gura de Campari Orange si 2 de Sampanie de la o nunta ca am poftit si mi-au dat!![]()
Cafeluta draguta
13+
Simburica
utocatalina spune:
Da Maraki..deci 7,8 cm..PERFECT!![]()
Cafeluta draguta
13+
Simburica
Denisam spune:
Maraki multumesc, sper sa fie totul bine, atata imi doresc, o sa iau un CD cu mien poate am noroc, dc nu e ok, la cea morfologica ne va da o caseta.
Sunt scumpe hainele la voi vad, aici ai avantajul ca acuma incepind cu sf. lui iulie poti cumpara in sale, f. reduse, 4-5 dolari canadieni, adica 2-3 euro , lucuri de vara pt la anul de exemplu, dar eu nu ii voi lua ca nu stim inca ce e si nu pot luat numai neutre, nus tiu cat d e repede va creste si pt ca stiu ca va primi destule, 95 %din prietenii nostri au copiii
LA cele d eiarna voi lua doar strictul necesar( 2-3 salopete, 2-3 bodiuri si un costum gros de scos afara, d cnu cumva il aduc nasii cand il scoatem din spital) ca si in casa in camera lui simburica, patutz, comoda, dualp in perete avem deja si niste decoratzii de bebe, scaun de alaptat avem si bouncer, masuta de schimbat si tarc si alte nebunii cred ca le voi primi de la nasa si inca o prietena care a terminat cu bebii.
Numai bine!
Denisa
12+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Maraki am patit aproape ca tine si eu am vazut ceva pe la 13-14 sapt insa am tacut cu toate ca eram convinsa ca am vazut ca e baiat dar am zis ca de.... sa nu zica lumea ca sunt nebuna . Ma bucur ca esti multumita de doctorul nou.
Fetele multumesc de urari iar in ceea ce priveste numele nici nu ne-am gandit .Stiam pentru fata dar pentru baiat nu deci mai ne consultam .
Giova de carucior am intrebat in ideea de a iti raspunde la intrebarea ta daca sa pui sau nu carucior dar oricum cred ca atata timp cat cineva anunta ca are fata sau baiat sa ii treci daca pe parcurs se schimba schimbi si tu (doar s-au mai vazut cazuri). Si eu cred ca vor fi mai multi baieti decat fete nu degeaba spune lumea ca asta e anul baietilor.
Va pup pe toate si aveti grija de voi.
Denisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dormi?
Irina
17+