Mamici de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 3
dana_ene spune:
Maraki, super pozele de la echo !
Irina, ce nume ati ales pentru nazdravan ?
Daniela
(10+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
maraki spune:
Am uitat sa precizez: nu simt ca e baiat asa mult, am vazut pe monitor putza![]()
13+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
sheba spune:
Buna fetelor,
Nu v-am mai prea scris pentru ca mi-a fost rau de nu m-am putut tine nici pe picioare si nici capul pe umeri.Tot week-end-ul am stat in pat si sotul meu saracul era la cheremul meu; am comandat room-service toata ziua. Vineri am fost si eu la eco si i-am vazut cum ii bate inimioara...tare emotionata am fost.Sotul meu nu vrea sa piarda nici o eco si intra cu mine peste tot.
Am poftit
la supa de pui cu galuse...sarcacul s-a dus la un restaurant cu specific romanesc si mi-a adus supa in borcan.Deh, daca n-are si mie cine sa-mi gateasca...
Abia astept sa imi treaca greturile astea si sa ma reapuc de gatit si sa il mai rasfat si eu pe el.
Apropos de haine pentru
am vazut lucrusoare frumoase la Mothercare, cam piperate dar de f buna calitate..ma gindesc ca acum vara te mai descurci cu imbracamintea, dar in lunile cele mai grele, de iarna, va fi mai complicat cu garderoba.
alina80 spune:
ALINAM, gemeni? Acum am realizat!!!Felicitari, sa fiti sanatosi!
CATA, iti dai seama ce emotii am eu! Dr. mea mi-a zis ca-mi spune sexul lui bebe dupa 16 saptamani, dar sper si eu, ce sa fac? Cred ca depinde mult si de pozitia in care sta, poate se vede mai devreme...
Iosup iti spune sigur, el spune de pe la 12 saptamani in unele cazuri. Asa ca mai ai putin, putin si afli!!! Abia astept, eu ma incapatanez sa cred ca avem bebelusi de acelasi sex noi! Poate vin totusi cu vestea astazi!
GIOVA, cum mai esti cu spatele? Ca stiu ca aveai dureri mari intr-un timp..Si eu zic ca o sa fie mai mult baietei pe aici. De fapt, peste tot vezi mai mult baietei...
Nici eu n-am gasit un magazin misto cu haine de gravide. Daca stiti vreuna, va rog sa ne spuneti si noua!!!
14+
Giova spune:
Felicitari Maraki!!!
Tocmai ce va ziceam, incet, incet se adevereste, faptul ca vor fii mai multi baietei in ian-feb. 2006. Sa ne traiasca la toate sambureii. ce or fi ei.
ALINA80 spatele m-a durut 2 zile, dupa care a incetat durerea.Tind sa cred, ca era de la geamul deschis.poate m-am descoperit noaptea.
Cu hainele, pana acum stau bine.Mi-a trimis ceva sora mea, dar nu sunt de gravide.
La iarna ma gandesc si eu ce voi face.ma gandeam sa-mi iau un trening, pt. perioada cand voi sta acasa.
Cu incaltamintea e mare problema, am auzit ca se umfla picioarele pana la 2 nr.Si parca nu mi-as lua papuci numai pt. o luna.
Si inca ceva: trebuie sa fie fara sireturi, ca nu ne vom putea lega la ele.De preferinta cu scai, elastic, etc.
poze
gio
si bb 14+
utocatalina spune:
Maraki atunci daca esti atit de sigura ca i-ai vazut puta..pai puta este!
12 cm este mult, deci nu este valoarea de sapt. 13 spre 14! Dar principalul este ca e in grafic...pupa mama!Sheba buna supa cu galusti? Sper ca te simiti mai bine. Alina si eu am probleme cu spatele cam de 2 sapt. dar rezist si fara pastile, sper sa treaca..si eu cred ca avem bebei de acelasi sex si sper ca bebelul tau sa stea cumintel in pozitia cea mai buna sa-i vedem pasarica!
Si eu sper ca Iosup sa nu ma lase sa fierb inca nu stiu cite sapt...dar sigur ca si bebe trebe sa stea bine sa-l vada! Giova pina acum baietei..trebuie sa vina si fetitele!
Daniela mercic de linkuri!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
13+
Simburica
acina spune:
Buna burtici
Cata multumesc pt lamuriri , ma gandeam ca e in neregula sa slabesti la inceput, dar m-am linistit.
Marakiam vazut pozele cu bb-ul tau , suuper .
Anca
http://community.webshots.com/user/ancaspiri
utocatalina spune:
Maraki superbe poze
...superbe
...eu putica nu i-o vad, dar sunt sigura ca tu i-ai vazut-o cind a stat in alta pozitie
...ce-mi place cum l-a prins in poza!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
13+
Simburica
J G spune:
Maraki, se vede super! Dar unde faci tu ecografiile? ca au o rezolutie super!
Mie la 8 saptamani mi s-a vazut doar un "disc placentar" si cu multa imaginatie spuneai ca undeva e capul. Si de mare era mare, in grafic!Doar ca nu se vedea!
M-am programat maine la medic sa vad ce e cu iritatia asta. of... LA sfarsitul saptamanii mai fac o ecografie si sper sa imi mai revin psihic.
Denisam spune:
Buna fetele, Maraki ma bucur ca ai vazut pe bebe si ca e tptil bine, asta conteaza cel mai mult, nu sexul, atata timp cat e santaos nu avem voie sa facem discrapantze ca d cnu e fata sau baiat cum ne dorim, vai ce durere..
Irina sunt convinsa ca o sa ne spui si numele cand t evei hotari.
Abaia stept sa treaca cele 4 ore sa merg si eu asa il vedem pe simburel, azi facem si prim aparte din triplu test, si ca sa iti raspund la intrebare Maraki, pliul nucal se masoara pina la 13 sapt, de obicei, dar la tien nu e problema cu 3 zile intarziere si nu era bine dc depasea 3, deci este ok, si mi-e mi-l va masura dar nu stiu dc ne va spune, ca rezultatele la acest IPS vin cam peste 3-4 saptamini, ca sunt 2 parti. EU oricum stiu ca la sf. lui august vom avea morfologica si vom stii atunci de toate.
Numai bine si o zi usoara!
Denisa
12+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!