Mamici de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 2
utocatalina spune:
Irinel Salut..eu nu stiu magazine speciale de gravide, dar eu mi-am luat de la Unirea niste pantaloni care se incheie in talie cu cordon si desi sunt mari, bluza de la ei este lunga, asa ca nu se vede ca inca stau sa cada de pe mine...tot de acolo mi-am luat o rochie lalaie din 3 volane, care va mai merge luni bune...incearca si tu, daca alea de gravidute nu-ti plac..cit priveste eco cu sotul si al meu tot abia sapt. viitoare la eco morfologica ajunge prima data cu mine..ia zi-mi unde si cu ce doctor faci eco mrofologica?
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
13+
Simburica
dana_ene spune:
Fiindca ati vorbit de carucioare, va sfatuiesc din experienta sa aveti grija ca el sa fie cat mai solid, sa aiba fie geanta fie cos dedesubt (de preferat !) si neaparat sa aiba dimensiuni acceptabile ca sa incapa in lift.
Eu am fost patita !
Tati a cumparat caruciorul cand eram in maternitate si a ales unul solid, dar care foarte-foarte greu intra in lift.
Stiti ce ma sperie pe mine cel mai tare ? Ce incaltaminte voi purta in ultimele luni.
Sarcina trecuta mi s-au umflat picioarele ingrozitor si am incaltat niste papuci cumparati de pe la tarabe. Ma incaltam dimineata si cand ajungeam acasa de la birou abia le mai puteam da jos, de umflate ce erau picioarele.
Acum insa ma ingrozeste gandul asta, fiindca ultimele luni vor fi iarna.
Ce o sa pot lua ????
Daniela
(10+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
irinel2005 spune:
Cata, n-am nimic împotriva hainelor pentru gravidutze, doamne ferește, o să le port cu drag, numai că ce am văzut eu depășește orice închipuire. Am mai văzut (din mașină) un magazin special pentru gravide, pe Calea Victoriei, însă n-am ajuns încă la el. Poate azi sau mâine.
Eco o fac la Centrul Medical Unirea Arcul de Triumf, la d-na dr. Adela Dinu.
utocatalina spune:
Daniela tu daca ai mai trecut printr-o sarcina stii cel mai bine.
.am auzit de problema cu picioarele umflate, dar eu am de gind sa-mi iau prenatalul din noiembrie..pina atunci nu stiu sincer in ca sa-mi bag picioarele..ar cam fi citeva lucruri in care vreau sa mi le bag dar stau cuminte!![]()
Cafeluta draguta
13+
Simburica
dana_ene spune:
Asa e Catalina. La mine totul se raporteaza la sarcina trecuta. Mai ales ca nu e prea mult timp de atunci si n-am uitat de tot.
Sper sa va ajute si pe voi.
Apropo de haine, exista niste pantaloni de gravida, din aceia cu nasturi in laterale, si se mareste talia in functie de dimensiunile burticii prin incheierea la alte randuri de nasturi.
Mie mi se par nemaipomeniti pantalonii astia. Se pot purta cu camasi pe deasupra, cu tricouri, cu pulovere. Super !
Daniela
ALBUMUL OANEI MARIA
utocatalina spune:
Unde se gasesc pantalonii aia..ca pe mine pantalonii ma dispera sa nu-i cumpar pentru 1 luna..de aia am mai mult fuste si rochii! Si cit costa?
Cafeluta draguta
13+
Simburica
maraki spune:
Buna ziua mamici cu burtici![]()
Irina felicitari, sa iti traiasca baietelul si sa va aduca numai bucurii
Ce bine ca ai aflat deja ce aveti
Te-ai gandit la nume de baietel?
A doua mamica cu gemeni,felicitari si voua![]()
Sa iasa doi bebei sanatosi, cuminti si mancaciosi
Fetelor eu am fost astazi la dr. si mi-a facut eco abdominala
Doctora este super

iar bebeul nostru tot 

L-a masurat, este totul foarte bine, i-a masurat si pliul nucal( cu toate ca dr. a spus la inceput ca este cam tarziu in sapt 14) si a iesit foarte bine pt perioada asta, adica 2,5.Ma gandesc ca daca este un pic tarziu pt masuratoarea asta oricum nu mi-a iesit la limita, dr. a spus ca este foarte bine
Bebelusul nostru dormea, intre timp l-a trezit doctora si-a dus imediat manuta la gurita sa suga degetelul
A inceput sa miste din picioare,sa ridice din fund
Acum eu am mai vazut ceva, sotul spune ca nu a observat insa eu am deja ochiul format pt ca am vazut pe forum multe poze de la bebei
Fetelor eu cred ca am vazut putzulica![]()
Chiar cand vroiam sa intreb daca e baiat. dr. mi-a spus ca se vad doar picioarele in monitor, deci i-am vazut si sexul
Nu mi s-a confirmat dar eu cred ca 90% avem baietel
Santem programati pe 16 august pt masuratori mai ample dupa care ne mai ducem pe 20 septembrie.
Sant fericita ca bebe s.a incadrat in masuratori, i-am vazut si inimioara cum bate, avem o doctora super !!!
Pt. greturi mi-a dat sa i-au Vomex ( contine dimenhydrinat ) iar pt burtik am cumparat crema contra vergeturilor de la Vichy. Am luat acum o pastiluta, sper sa isi faca efectul ca sant terminata![]()
Fetelor am pus poza de la eco in album
Va pup si va doresc tuturor o zi 
13+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Maraki ma bucur mult pentru tine..zici ca simit ca este baietel? Sunt curioasa daca asa se va dovedi la urmatoarea eco...apropo poza ti-a dat..citi cm are bebe ca eu nu am mai fost de 2 sapt. la eco si eram curioasa cam cit are acum mai ales ca suntem de-o seama! Mie Iosup mi-a zis ca la 14 sapt. si 2 zile nu e tirziu sa se masoare pliul nucal, iar T zicea ca pina la 18 sapt. se poate masura..oi vedea si eu sapt. viitoare! Pina atunci sa vedem daca vine Alina cu prima veste de fetita!![]()
Cafeluta draguta
13+
Simburica
dana_ene spune:
Haine de gravida:
buburuza
bebelusul tau
www.2copii.com
Daniela
ALBUMUL OANEI MARIA
maraki spune:
Catalina eu vad ca scrie pe poza 12 cm....asta o fi? nu am intrebat in cm...doar daca se incadreaza la saptamanile astea ....
13+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36