Mamici de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
dana_ene spune:
Stiti ce vreau eu NEAPARAT sa cumpar ?
Un album al bebelusului. In care sa trec datele de la nastere, ecografiile, poze din diferite etape, sa trec datele aparitiei dintisorilor, cand a facut bolile copilariei...
Daniela
(10+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
utocatalina spune:
Daniela am auzit si eu de astfel de albumuri...si eu vreau
..exista unele speciale pentru asa ceva?
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
13+
Simburica
utocatalina spune:
V-am pupat..pe maine..ma duc acasa la supa de rosii cu taietei..sunt moarta de foame!
Cafeluta draguta
13+
Simburica mititica
Sa nu depunem armele si vom reusi!
maraki spune:
Daniela eu am vazut la emisiunea Mein baby de la RTL ca parintii au facut o felicitare in care au pus amprentele manutei si piciorusului bebeului
I-au colorat palmuta si talpa cu tempera ![]()
Irina pai eu cum am vazut putzulina am si spus e baiat
iar doctora a spus : e devreme![]()
Tatiana unde esti? Florinini?
Bee imi pare rau ca te chinuiesti, mie dr. mi-a spus ca ar trebui sa se amelioreze starile de rau de acum incolo insa eu te vad pe tine care ai cu 3 saptamani mai mult decat mine
Eu ma simt mai bine acum dupa ce am luat vomex.
13+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
alina80 spune:
Fetelor, si eu am mai gustat bere din cand in cand cam un sfert de pahar pentru ca mi-a fost foarte pofta. De cateva ori am luat si cate o gura de vin alb, dar e ok, ca doar nu bem, doar gustam! Soacra-mea mi-a zis ca a baut in fiecare zi cate un pahar de vin rosu cand a fost gravida cu sotul meu( nu stiu cine i-a zis ca asa trebuie...ce tampenie!). Ideea e ca sotul meu a iesit super ok, mai mult nici nu pune gura pe alcool, asa ca n-o sa patim noi nimic doar pentru ca gustam!
CATA, sa fie pasarica, vorba ta!!! Abia astept sa se faca ora 8 sa vad ce-mi zice! Asa sa faci, sa nu iei nimic pentru spate, ca am inteles ca e normal sa ne doara.Album al bebelusului am vazut in Cora si la Diverta. E roz pentru fetite si bleu pentru baietei.
IULIIULI, ma bucur ca ai petrecut frumos de ziua ta!
Abia astept sa cumpar si eu hainute, nu stiu cum m-am abtinut pana acum! Daca nu-mi zice azi ce este bebele, cred ca o sa cumpar totusi, dar culori care sa mearga si la fetite si la baietei...
14+
Giova spune:
IRINA ai observat ca ai carucior albastru?
Oare sa-l trec si eu? nu. mai bine astept eco de la sf. lunii, sa vedem ce va zice dr.
DENISA ce noroc ai, ca ai prieteni cu copii si poti lua de la ei o gramada.Noi nu prea avem.Suntem primii.
Si cine are, am vazut cum le arata si nu as lua de la ei.
Tin pumnii pt. triplu test.
Si eu stiam ca pliul nucal se masoara pana in sapt. 13.
Cat privesc albumele pt. bebei, am vazut pe un site italienesc de la Chicco.Nici nu costa mult:12-13 euro.I-am si comandat surorii mele, ca aici la mag. Chicco nu au.
poze
gio
si bb 14+
Denisam spune:
Irina mersi de intrebare, nu dorm , sunt aici, la job, astept sa treaca vremea sa merg la eco sa vad ce face simburica, si deja m-am enervat ca cica o baba a comentat la sefu ca vezi doamne lucrez de acasa de 2 ori pe luna cand vreau eu sau ca plec sa rezolv nu stiu ce la medic.
Sefu mi-a zis ca nu-l intereseaza dar sa fiu atenta cu tembela, asa ca saptamina asta sau cea viitoare dc mai comenteaza ceva, o sa ii zic direct ca astept un copil si sa vedem ce mai zice.
Sper ca esti bine si tu si stai calma cu numele, ganditi-va ca stiu cum e, si la noi cu numele de bait e mai greu, de, desi sotul meu simte ca e baiat, eu nu mai stiu ce.. si important e sa fie sanatos.
Albume cu bebei exista,la centre speciale de papetarie si birotica, is toate nebuniile acuma, bani sa ai.II puteti crea chiar si voi un album special adaugand pe primele 2 pagini in loc de poze, ecografiile si scriind datele.
Succes!
Denisa
12+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Giova deci eu stau linistita ca pliul nucal a masurat 2.5 la 13 sapt si 3 zile nu? Dr. a spus ca este bine
13+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
J G spune:
Multumesc de incurajari, fetelor... deocamdata ma mananca rau gleznele, maine ma duc la doctor, sper sa fie ce ziceti voi, de la caldura.
Cata, ai zis ceva de supa de rosii... abia astept sa ma duc acasa sa fac! deja
...
Ma duc spre casa, mai vorbim maine!
Va 
Giova spune:
MARAKI stai linistita ca, dupa parerea mea, e ok.Asa ti-a zis si doctorita.
Fetelor va pupic, plec si eu acasa, am murit destul de cald la birou.
Pe maine!!!
poze
gio
si bb 14+