Naturiste si homeopate(8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna Dimineata!
Nu v-am scris de citeva zile desi am tot asteptat sa i-mi vina CM. dar inca nimica pina la in prezent....sunt cu intirziere de 13zile.thea_m nu am nici o veste ,am fost asa cum a spus si in cap.trecut la med.de familie am vrut sa i-mi faca un HCG dar a zis sa mai astept,iar la gineocolog pus si simplu nu i-mi vine sa merg deoare am mai avut o intirziere de 21 zile in decembrie si mi-sa parut aiurea cind eu crede-am ca sunt si de fapt mi spus ca nu sunt...asa ca mai astept.Eu totusi cred ca am o dereglare din nou deoarece nu simt nici un fel de sintome de sarcina.Tratamentul natural il am pregatit dar nu l-am inceput deoarece parca mie frica daca e sa fiu cu ochisorii si totusi ma insel,si sa nu i-mi provoc ceva.Am sa fac dinnou un test de sarcina saptamana viitoare dupa ce trec de 15 zile deoarece mie i-mi mia iesit asa de tirziu in urina pozitiv.Eu totusi va urmaresc la 2 zile ce face-ti si ce scrieti asta nu inseama ca nu sunt la zii cu tot ce postati dar pur si simlu nu am ce noutati sa va scriu.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna la toata lumea!

costi, si eu BU, intarziere si mucus ciudat de bogat (eu cam sahara de obicei). test negativ!

or fi legate? eu nu am stiut ca trebuie sa iau doar inainte de ovulatie si am continuat, unde ati vazut voi ca se ia asa?

apropo de branca! am vazut ca nu se recomanda expunerea la soare, voi cum faceti?

am mai luat si laptisor de matca

succes naturalelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uoana spune:

Buna la toate fetele,
ma inscriu si eu in categoria homeopatelor..si sper sa fie de bun augur. Maine sunt programata la dr. Vladutu si sper sa imi dea un tratament care sa imi provoace CM, astfel incat sa pot avea si un bb. Ce ziceti ma primiti in randul vostru?
Cu drag Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Costi,stiu ca prolactina e influentata de stres,ca de aia m-a si trimis dr.la homeopat.Sa stiti,fetelor,ca bilutele astea pe care le iau m-au mai linistit de nervii capului,nu mai ma perpelesc noaptea pentru te-miri-ce prostioara.
uoana,bafta maine la dr.!Nu te astepta sa-ti dea de la inceput tratament pentru a avea CM;eu sunt in a treia luna de homeopat si abia acum mi-a spus ca ne ocupam si de reglarea CM.
pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Deci sa ma astept la o perioada mare de tratament nu? Sa inteleg ca inainte de toate trebuie reglat organismul si apoi se lucreaza la CM. Sunt dispusa sa astept, numai sa imi spuna daca voi putea spera vreodata la un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Uoana, dr. Vladutu nu o sa-ti garanteze ca vei avea copii. Cere-i asta, si vei vedea ce iti raspunde. Nimeni nu-ti poate garanta, decat bunul Dumnezeu. Oricum, efectele unui tratament homeopatic se simt, abia dupa 3 luni. Asta, in caz fericit! Oricum succes! Si, fii pregatita cu banet klumea( mai ales, daka megeti amandoi!)
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Thea, ti-am trimis PM-ul.
Sper sa il primesti de data asta!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna fetelor,
Vreau sa ma inscriu si eu in lista voastra. Eu am avut un ciclu regulat; in feb. 2004 am pierdut o sarcina in 7 saptamani si de atunci m-am dereglat total. Doua luni am ciclu de 30 zile, urmeaza 55 zile. Anul acesta, dupa ce am citit tot ce s-a scris pe aici, am inceput sa iau tictura de marar atunci cand imi intarzie prea mult, care imi provoaca dupa 2 zile CM...
Am inceput sa iau si MACA la recomandarea Liviei.

Mergi la inceput

Pai din cate am inteles consultatia este 1200000. Mai trebuie sa mai platesc ceva?

Mergi la inceput

Uoana, ideal este sa mergeti amandoi. Noi asa am decis, deci am platit dublu. Mie nu mi se pare deloc ieftin sa dai asa dintr-o data, 2.400.000 lei.
Si, ref. la Pm, bineinteles ca tinem legatura. Abia astept sa-mi spui ce ai facut la Luminita, bine?
Pupci, Musete

Mergi la inceput