Naturiste si homeopate(8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uoana spune:

Joi cand vin la serviciu, am sa iti povestesc tot ce am facut la doctor, bine?
Sa imi tii pumnii sa iasa bine.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Buan fetelor!
N-am intrat pt ca netul la servici nu s-a rezolvat.
Testul a iesit negativ, dar nici nu ma mir.Cred ca ovulatia a fost deabia ieri pt. ca azi ma dor sinii.
Ei asta e, mai am de asteptat!

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Nu-i nimik, Costi, luna viitoare , va fi cu siguranta!
Pupic, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Pup si eu fetele..

uoana bine ai venit printre noi, sedere cat mai scurta si succes la dr.
costi nu-i nimic.. si pt noi va fi candva.. sunt sigura..

Eu incerc, ma straduiesc cat pot sa nu ma mai gandesc la asta.. si cred ca toate trebui sa facem asta, sunt convinsa ca influenteaza foarte mult si asta..

tuturor
Acum ies ca-s la scarbici

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Jubica, Doamne ajuta sa graiesti adevar...
Adita, ma bucur ca esti mai bine cu spatele, acum ca ai si apa filtrata de doua ori sper sa nu mai fi stresata,cum vrei sa iasa bb daca te stresezi ca ati baut apa cu chimicale?...
Mishule nu te doare sa te tot dai ....zau ca ma doare pe mine cand te tot vad ...sa treaca si fie-ti mila de tine...gandeste-te ca sa vina bb mai repede tb. sa nu fi suparata...gata a trecut...fi pregatita pentru o noua luna...
Iepurila zici ca-i buuuuun ...cred ca glumesti...eu abia astept sa treaca cele 10 zile sa nu mai iau...
Uoana bine-ai venit si fuguta cat mai repede la gravi, pt.o valceanca de-a mea si cum zice si Musete nu dr.trebuie da-ti dea speranta ,ci mai degraba incredere, speranta vine de la tine, sa nu ti-o pierzi niciodata si sa crezi ca Cel de sus te va ajuta...
Mioara, stiu ce inseamna sa pierzi o sarcina mult dorita, iti urez sa se prinda cat mai repede si sa nu se mai treci prin asa ceva...
Lumit ma bucur ca te-ai mai linistit de "nervii capului", atunci esti tocmai pregatita sa-l primesti pe ...
Dandana , BU se ia doar pana la ovulatie, este toxica si daca ramai...face rau la ...
Fabya de ce sa mai astepti pt HCG, cel putin sti cum stai si te poti apuca asa si de naturale, sau poate e bb si trebuie sa iei ceva pt.sustinere ,tin pumnii sa fie cu ochisori intarzierea...
parfumate pt.toate fetele.

Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Pacienta, nu esti singura "anormala", nici mie nu-mi scapa nici macar o luna fara sa calculez zodiace .
Mihaela, daca sa prins odata, se va prinde si a 2 a oara.
Mioara, Uoana, bine ati venit!

Mai fetele, mai stiti ceva de Irina ? Sper ca si ea si bb sunt bine.
Olteancooo, n-au mai plecat neamurile ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Mihaela, n-am zis ca-i bun, doar ca ciocnesc cu sotul. Si ne strambam amandoi. Eu m-am gandit sa iau numai primele 7 zile pana ce descopar si eu daca ovulez si mai ales cand.

Pupicei la toate fetitele dulci

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Iepurila, ma gandeam eu,...sigur , sigur o sa ovulezi, eu acum astept sa se sparga foliculul cel mare , m-a injectat si sotul de dimineata( cu pregnyl)...sper sa aiba mana cu noroc...aseara mi-a facut alta "injectie"... si vad ca de la BU am cate doi foliculi , eu care inainte aveam doar unul...astept sa vii cu vesti bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

De maine incep sa iau Shecure, capsule+sirop.
Farmacista care mi-a adus aceste produse este adepta tratamentelor naturiste.
A laudat acest produs, si mi-a spus ca mai eficient decat Shecure pentru insuficenta ovariana ar fi daca gasesc unul din produsele Young Fem, Himfertin, Evecare, produse care contin o planta Sarca indica (Ashoka).
Cel mai eficient zice ia ar fi primul -Young Fem, dar problema e de unde se poate cumpara.
Mi-a promis ca incearca sa faca rost de nr. de telefon al unei Dr. din Tg Mures, care stie ea ca aducea de undeva asemenea produse.

Eu am cautat pe net si am gasit ceva
http://www.buyherbalhealth.com/product_info.php?cPath=9_21&products_id=20
http://www.himalayahealthcare.com/products/himfertin.htm
http://www.himalayahealthcare.com/products/evecare.htm

Sa fie oare atat de bune aceste produse, sau or fi cum e cretisoara si napraznicul la noi.
A mai auzit cineva de aceste produse?
O sa vad ce se intampla cu Shecure, ca mi-am luat tratament pentru 1luna, poate poate nu se stie.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Bun venit noilor fete :Uoana,Mioara si Annaa sa va fie de folos sederea la noi si tratamentul pe care il urmati! Va trec imediat pe listuta!
Mihaela m-am saturat sa dar e tot ce pot face deocamdata si nu sunt asa pregatita pentru luna ce urmeaza....
Thea sper sa fie cum zici tu...
Iepurasule ce fac luna asta nu e asa groaznic,mai rau a fost luna trecuta si mai rau ma doare sufletul decat orice tratament.....Iti tin pumnii vineri si sunt cu tine!

Ina

Mergi la inceput