Naturiste si homeopate(8)
Raspunsuri - Pagina 6
motzunica spune:
Mihaela, stai super bine
.
Pacienta, endometrioza se poate reface, asa ca dai bataie la
pana nu se reface. Tratament nu ti-a recomandat ? Si da, sunt fete care au ramas
dupa operatie, dar nu imediat.
Mishulina spune:
Pacienta si sotul meu are o spermograma aproape normala,i-au gasit o "astenospermie moderata" adica mobilitatea scazuta de la minim 50% cat ar trebui la 30%. De aceea dr. i-a dat sa ia timp de doua luni Potent power (cu celebra planta Tribulus Terestris),Zinc si Acid Folic la care am adaugat eu Maca s Vitamina E...Ai putea ,pentru mai multa eficienta sa combini Branca Ursului cu oricare din ele...Sunt pastile si deci mai usor de inghitit ca tinctura ...Gasesti amanunte despre ele tot in pagina aceea de la care ti-am dat link...
Succes si sa auzim de bine! 
Ina
mihaipopescu spune:
Motzulica eu stau asa aproape luna de luna dar bb-le nu vrea sa vina
,si imi pun atatea sperante...si apoi iar o iau de la capat...pana cand ?...ca simt ca nu mai pot...

adimercedes spune:
Fetelor, sunt mai bine cu spatele, multumesc de intrebari
... Sunt in ziua 13, asa ca diseara incercam sa vedem ce/daca iese luna asta
. Faza e ca sunt un pic ingrijorata: sotul a mers aseara sa ia apa la pet, de care bem de cateva luni bune si era un anunt cum ca a fost retrasa de pe piata ca a fost contaminata cu alge (algal contamination). Anuntul era de vreo 2 saptamani acolo, noi ne-am luat apa cam tot de pe atunci sau inainte cu cateva zile, iar eu ma chinuiam sa beau 2L de apa pe zi. Nu stiu ce implicatii are, o sa citesc azi pe net. Eu incercam sa stau departe de apa de robinet, ca cica e tratata cu chimicale!!! Stiti cum e, fugi de... si dai de tat-su
. Insa aici la noi apa e tratata cu fluor mult mai mult decat cu clor si chiar e recomandata pentru baut. Dar na, eu stiam din tara ca apa de robinet e cu chimicale si la cate chimicale bagam in noi fara sa stim si fara sa vrem... Va dati seama ca aseara am scos filtrul din dulap si beau apa de robinet filtrata de 2 ori (o data, ca am filtru la chiuveta, a doua oara ca o pun eu in recipient cu filtru). Dar tot sunt cu stres...
Va pup si haideti cu vesti bune, Adi 
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
pacienta spune:
Da Motzunica, o sa-i dau bataie cu
dar operatia a fost chiar la ovulatie asa ca luna viitoare am planuri mari pt el saracutul. Oricum acum e putin
ursuz si decit sa iasa bebele ca el de ursuz mai bine mai astept nitel
.
Oricum eu parca nu sint normala: tot timpul calculez cam ce zodie ar iesi micutul daca l-as face in luna respectiva. In primul an eram hotarita sa-l fac leu. Acum calculez doar asa de fantezie sa stiu la ce sa ma astept.Oare mai e cineva asa de
anormal ca mine?
Ina multumesc de sfat dar aici nu gasesc eu potent power. Voi incerca in schimb cu maca dar sincer cred ca nu am nici o sansa sa-l conving. E f rigid sotul meu mincal-ar mama. Dar cred ca un lucru ar merge: ceaiuri. E vre-un ceai care e bun pt motilitatea
?
Va pup
pacienta
PS unde a plecat Miro in concediu stie cineva?
jubica spune:
Mishule hai ca abea astept sa vad ce scrii?
Miha sa dea D-zeu ca luna asta sa se lase cu bb.,cu asa foliculoi.
Costi nu stiu ce sa zic,eu nu prea stiu cum arata secretia cu consistenta albusului,mie nu mi se intimpla,din pacate.
Serjulica ce faci iubita,cum te simpti?BB cum este?
Adita ma bucur ca mai dai cite un semn de viata.
pup toate fetele.
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by jubica
Mishule hai ca abea astept sa vad ce scrii?
Ce sa scriu Jubica? Sunt necajita,cu rushii pe cap(ziua 4),ma duc azi la spital sa vad cand imi fac noul set de perfuzii...
Ce sa mai zic? In rest...ii dau inainte cu Maca si celelalte,sunt in a doua luna de naturist,timpul trece greu....asta e!Tu cum stai?
Costi,ce vesti mai ai?
Ina

thea_m spune:
Buna dimineata!
Costi ai facut testul? Ce veste ne dai?
A mai facut cineva acupunctura? Cum v-ati simtit dupa? Ieri am inceput a doua tura de 10 sedinte, iar cand am ajuns acasa nu ma puteam tine pe picioare de somn. M-a relaxat complet, incat la ora 20 eram in pat.
Mishule imi pare rau ca n-a fost sa fie luna aceasta. Sper sa se intample minunea cat mai curand.
Fabya tu ce mai faci? Ai repetat testul?
Ilenya ai fost la homeopat?
Musete nu mi-ai mai trimis PM.
Va pup pe toate si naturiste si homeopate
Teodora
Poze
iepurila spune:
Neata,
Va pup pe toate.
Eu ii dau inainte cu tratamentul. Dimineata si seara ciocnesc un pahar de BU cu sotiorum meu. Fooooaaarte bun.
Mishu, cand faci uratele alea de perfuzii. De cate ori ma ia frica de histeroscopie, ma gandesc la tine si prind curaj. daca tu te duci sa faci urateniile alea, fara anestezie, fara nimic, si nu o data, eu de ce ma plang?
Hai va pupicesc.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
ilenya spune:
Thea, nu, nu am fost inca la homeopat, pt ca inca sunt cu rusii (Z4) si m-am simtit cam naspa zilele astea. Dar saptamina asta tot ajung!
Pupici.