Naturiste si homeopate(8)
Raspunsuri - Pagina 5
pacienta spune:
Iepurila,Mishulina
va multumesc de raspunsuri si ospitalitate. Voi incepe si eu cu branca ursului imediat ce imi vin rusii. Dar am observat ca sint fete pe aici care dau branca ursului si barbatilor lor. Ce imbunatateste la barbati in afara de performanta? Stie cineva ce contine aceasta branca ursului?
Va multumesc anticipat
Pacienta
Mishulina spune:
Pacienta,Branca Ursului e un foarte bun remediu pentru barbati impotriva oligospermiei,imbunataterste atat mobilitatea si morfologia
cat mai ales numarul lor.Trebuie tinut tratamentul cam 3-6 luni pentru a da rezultate si continuu,ei nu sunt conditionati de intrerupere la ovulatie ca la noi...
Mai multe citeste ce zice Livia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50602" target="_blank">aici! Si in special,de pe toata pagina f.interesant e fragmentul de mai jos:
Despre efectele tincturii de branca-ursului la barbati/ Postat de Livia:
Tinctura de branca-ursului cel mai cautat remediu pentru redobandirea tineretii biologice, a vigorii si a fertilitatii pentru barbati.Extractul hidroalcoolic obtinut din semintele si inflorescentele de branca-ursului are efecte cu totul deosebite. In primul rand, este un puternic stimulent al activitatii glandelor sexuale, care produc cea mai mare cantitate (peste 90%) de testosteron.La barbatii la care cantitatea de sperma este insuficienta sau la care concentratia de spermatozoizi este foarte mica, branca-ursului determina in 3-6 luni o remediere a situatiei. Apoi, are un efect vasodilatator genital intens (fiind excelenta contra impotentei vasculare), este un puternic tonic si stimulent nervos (fiind utila in impotenta psihica si in depresie), regleaza tensiunea arteriala, mareste vitalitatea si reda tineretea biologica. Este recomandata pentru barbatii de toate varstele, atat ca stimulent si tonic de moment, cat si ca remediu pe termen lung. Contra impotentei si a infertilitatii se fac tratamente de 3-6 luni, timp in care se administreaza cate o lingurita de tinctura, de 4 ori pe zi, diluata in apa.
Succes si sanatate!
Ina
Serj spune:
salut toate fetele!!!!
eu v-am citit mereu chiar daca nu am mai scris... sper ca nu m-ati uitata!!!!![]()
costi nici nu stiu ce sa-ti spun, dar daca ai mucus si te simti mai umeda eu cred ca este sarcina, nu vreau sa-ti dau iluzii, dar daca ai fi aproape de CM, ar trebui sa fie mai uscat.
jubica eu nu cred ca are ce sa fie rau
,eu nu mai stiam cand ovulez, si am sperat pana la sfarsit o zi da una nu
. si nu a fost rau.... eu cred ca daca se prinde bine, rau nu are ce sa faca.
adi ma bucur ca stai mai bine, sa te refaci complet cat mai repede.
la toate si numai bine
cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
Costi spune:
Fetelor nici nu mai stiu ce sa mai cred.
M-am trezit in urma cu 10 minute la baie,nu umeda, uda, albus de ou cit cuprinde, vizibil si cantitativ pe servetel.
Eu sunt anormala rau de tot, adica luna asta se repeta ovulatia ca in ciclul precedent?
Ovulatie in ziua 32?
Pai acestea sunt simptome de menopauza?
Anormala mai sunt...
Ultima speranta!
Costi spune:
quote:
Originally posted by lumit
Costi,eu am probleme cu prolactina.Valoarea ei era dublul maximului considerat normal;dupa 3 luni de Brocriptin a scazut putin.Ceilalti hormoni se pare ca sunt in regula.
Iti tin pumnii,sa ai maine un test pozitiv!
Lumit, si eu am avut probleme cu prolactina,
am luat bromcriptina,a scazut.
Dar sa stii stresul influenteaza rau de tot prolactina.
Ultima speranta!
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
As vrea sa va intreb ceva. Mastodynon se gaseste la plafar sau unde?
Crinuta ![]()
mihaipopescu spune:

Pupici la toate naturistele si homeopatele.
Tocmai m-am intors de la eco , ziua 10-a : endo 9,7mm, un folicul pe ov.dret de 18mm si unul de 14mm si toate astea dupa doua luni de BU(primele 10 zile) si Maca , se pare ca maine sau poimane voi ovula asa ca va doresc tuturor sa veniti cu aceleasi vesti de la eco, si sa auzim cat mai repede de
...
Mishulica
...
Costi,poate e bb, cu temperatura cum stai?...
Pacienta ma bucur ca esti OK...
Iepurica si eu ma chinui sa iau BU (ma tin de nas)dar merita efortul pt.asa dimensiuni, crede-ma...
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
pacienta spune:
Ina ca de obicei esti saritoare! Multam fain!
Acum sa vad daca l-oi putea convinge pe al meu dragut sa ia el asa ceva. (BU) Nu are probleme dar la ultima spermograma i-au iesit cam slabi la mobilitate. Eu cred ca i-ar face bine....
Pup mihaipopescu ,ina, costi, serj....si si pe cele care momentan imi scapa dar imi sint tot atit de drage ca si maisusmentionatele!
pacienta