Naturiste si homeopate(8)
Raspunsuri - Pagina 4
lumit spune:
musete,mie in prima luna mi-a dat tot bilute mici,pe care le-am dizolvat in apa.E drept ca mi-a dat mai multe,dar asta depinde de problemele fiecareia.In primele zile eu ma simteam cam adormita.Mi-a spus dr.ca e normal,organismul se obisnuieste cu actiunea remediilor.Am inceput sa dorm mai bine si sa nu ma mai trezesc cu dureri de cap.Nu simteam ceva deosebit,la fel ca si tine,doar ca in cateva saptamani am scapat de nauceala care ma omora pana la mijlocul zilei.Scuze ca nu am retinut,tu pentru ce iei tratament homeopat?
utocatalina,Tutunaru o recomanda pe d-na doctor Vladutu (Ivanuta)Luminita.Daca esti trimisa de dr.T te primeste destul de repede,cam intr-o saptamana.Prima consultatie este 1200000lei,celelalte sunt 7-8 sute mii lei.In acesti bani intra si remediile(ti le da din cabinet).Eu nu mi-am refacut analizele,am inceput a treia luna de homeopat.In septembrie o sa vad cum stau cu hormonii.
Va pup!
poze cu noi
utocatalina spune:
Mercic mult Lumit si succes!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
13+
Simburica
Stepha spune:
Apropo de analize in timpul/dupa terminarea tratamentul naturist/homeopat pentru a vedea efectele: fetelor, voi nu va refaceti analizele care v-au iesit rau si pentru care ati si ales un astfel de tratament?
Eu aveam estrogenul si progesteronul prost si mi-am refacut in fiecare din cele 3 luni de tratament doar progesteronul. In prima luna s-a imbunatatit, in a 2-a a iesit dezastruos iar pentru a 3-a astept rezultatul. Dar in prima si a treia luna am simtit activitate la ovare si ceea ce a fost comun celor 2 luni a fost Branca ursului.
Va pup,
Stefi
musete spune:
Lumit,eu probleme mari nu prea am, decat ca,... N-AM RAMAS NICIODATA INSARCINATA!!!!

Mi s-a recomandat tratamentul homeopatic pentru regalrea aciditatii glerei cervicale, intrucat TPC-ul meu a iesit de doua ori negativ, iar ei, gigeii, 
, nu pot ajunge la marea intalnire, pe care eu, cu mare abnegatie,tenacitate, perseverenta, etc...,le-o programez, luna de luna.![]()
Pupici, Musete
lumit spune:
musete,la tine nu prea e de reparat,de aceea ai primit asa putin tratament.Sunt convinsa ca vei trece repede la gravidute.
Pupici!
jubica spune:
Iepurica iubita multumesc pentru urari mai am doua zile si am plecat.Am sa incerc sa uit de tot si sa ma simpt bine alaturi de jubicul meu,iar pentru cind ma intorc sa ma asteptati
-oase,da?
Sincer,o sa-mi fie tare dor de toate ,dar trec repede 10 zile.
Va pupa Jubica.
Costi spune:
Va pupic pe toate!
Azi la servici , dupa furtuna de ieri n-am avut net.
Deabia asteptam sa ajung acasa sa citesc ce a-ti mai scris.
Eu sunt intr-o stare de "blegeala".
Nu mi-a venit ciclul, nu da semne de nici un fel.
Ziua 32- miine repet testul.
Azi am cam avut stari de voma, toata ziua, dar mie mi se intimpla acest lucru si inainte de ciclu, sinii sau mai intarit, dar nu sunt durerosi, poate putin sfircurile.
Asera am facut prostioare si...acum secretia e naspa, ieri era multa si cremoasa, azi parca e brinzita.
De ce, ca doar nu puteam capata vreo micoza de aseara pina dimineata?
Elena
Ultima speranta!
Costi spune:
quote:
Originally posted by lumit
musete,mie in prima luna mi-a dat tot bilute mici,pe care le-am dizolvat in apa.E drept ca mi-a dat mai multe,dar asta depinde de problemele fiecareia.In primele zile eu ma simteam cam adormita.Mi-a spus dr.ca e normal,organismul se obisnuieste cu actiunea remediilor.Am inceput sa dorm mai bine si sa nu ma mai trezesc cu dureri de cap.Nu simteam ceva deosebit,la fel ca si tine,doar ca in cateva saptamani am scapat de nauceala care ma omora pana la mijlocul zilei.Scuze ca nu am retinut,tu pentru ce iei tratament homeopat?
utocatalina,Tutunaru o recomanda pe d-na doctor Vladutu (Ivanuta)Luminita.Daca esti trimisa de dr.T te primeste destul de repede,cam intr-o saptamana.Prima consultatie este 1200000lei,celelalte sunt 7-8 sute mii lei.In acesti bani intra si remediile(ti le da din cabinet).Eu nu mi-am refacut analizele,am inceput a treia luna de homeopat.In septembrie o sa vad cum stau cu hormonii.
Va pup!
poze cu noi
Lumit, ce hormoni aveai tu naspa?
La mine FSH-ul a luat-o razna dupa stimulare cu clomifen.
Ultima speranta!
jubica spune:
Costi stai linistita,nu te stesa si iti recomand sa nu mai faci prostioare citeva zile sa vezi e alba sau e neagra.Eu din cite am citit pe aici am inteles ca nu ai voie sa
pina nu se fixeaza sarcina(asta recomanda stimatul dr.T).
Astept cu nerabdare ziua de maine.
Pup fata dulce,dulce.
lumit spune:
Costi,eu am probleme cu prolactina.Valoarea ei era dublul maximului considerat normal;dupa 3 luni de Brocriptin a scazut putin.Ceilalti hormoni se pare ca sunt in regula.
Iti tin pumnii,sa ai maine un test pozitiv!