Naturiste si homeopate(8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

mishu, te pupic si...sunt socata, sincer aproape 90% eram sigura ca testul tau azi iese pozitiv si subconstientul meu lucra("mina in mina" logic era si al meu sa fie pozitiv).
Normal ca am facut test dar crezi ca la mine a iesit...una linie rosie..clar, clar negativ. Dar ciclu n-a venit si nici nu da semne,
Azi sunt 3l zile, miine trebuie sa dau telefon homeopatei pt. ajustarea tratamentului.
Nu sunt nici trista , nici fericita, sunt nervoasa.
Nici nu stiu ce-mi doresc mai mult: sa vina ciclul sau sa fie sarcina.
E menopauza sau ...
Poate ca miine ar trebui sa-mi iau temperatura sa vad cum este...
Tu incepi o noua luna, o alta lupta de 28 zile, eu nici nu stiu in ce punct ma aflu.
Nici lacrimi nu mai am , oricum nu stiu pt ce as plinge mai repede.
Va pupic pe toate,

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Elena,nu fi disperata sau trista,o luam de la capat...Nici eu nu o duc prea bine dar nu ne lasam,da? Sun-o pe homeopata si vezi ce zice!
Imi pare rau de testul tau negativ asa cum imi pare si de am meu,nici eu nu ma asteptam...Asta e...
Hai,si vedem noi ce facem...mergem inainte ca n-avem incotro!
si noapte buna !

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pacienta spune:

Fetele

Hop si eu! Nu am mai scris de o vreme. Am fost la laparo joia care a trecut si ma simt OK. Chiar mai bine decit ma asteptam. Am avut doar ceva crampe dar nu f mari si o durere de cap care ma enerveaza mai mult decit o durere de crampe. Oricum eu zic ca am scapat ieftin. Dr-ul zice ca am avut ceva endometrioza pe fundul uterului si ceva fibroids dar f mici. Nu stiu daca trebuie sa ma ingrijorez de asta. Il voi intreba cind ma reintorc la el. In schimb sint incintata ca endometrioza a fost inlaturata.
Acum am o intrebare. Recent am facut rost si eu de tinctura de brinca ursului? Cum se ia tinctura asta imi poate spune si mie cineva?

Va pup
pacienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Am o intrebare , merge careva dintre voi la d-na dr. Vladutu?
As avea mai multe intrebari legate de tratamentul aplicat de ea.
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Servus fetele,
Eu sunt bine astept cu nerabdare concediul pentru ca joi am plecat.
Voi cum sunteti?
Mishule imi pare tare rau ca nu este asa cum ai fi vrut tu.
Costi astept cu nerabdare sa ne dai vestea cea mare.
Fabya tu ce vesti ne dai?

cite unu pentru fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata,fetelor! Eu imi revin incet-incet ca nu am incotro....
Trebuie sa mergem mai departe!
Pacienta bine ai revenit,ma bucur ca te simti bine dupa laparo! Multa sanatate!
Jubica si eu sunt foarte dezamagita dar,cine stie,poate luna viitoare....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata
Pacienta ma bucur ca esti bine. Eu iau tinctura de BU (de-abia am inceput, azi fiind a 5-a zi). Iau o lingurita dimineata diluata cu o gura de apa plata (nu o pot bea diluata in 100 ml apa pt ca e prea mult-cantitativ vorbind- si mi se face rau). Si o lingurita seara. Am de gand sa iau pana in ziua 7 sau cel mult 8 a CM (nu stiu cand ovulez si nu se administreaza dupa ovulatie).
Nu pot sa spun daca lucreaza sau nu. Voi vedea la eco.
Elena, suna homeopata si vezi ce zice. Da doamne sa fie sarcina.
Jubica, concediu placut.
Mihaela si eu am avut (si inca mai am putintel) sangerari curate (spre deosebire de lunile trecute). Si dureroase. Foarte dureroase. Dar parca cantitativ mai putin. Si toate astea nu sunt nici de la BU, nici de la MACA, pt ca nu le-am luat inainte de aceasta menstruatie. De-abia m-am apucat de ele. Deci daca e de la ceva naturist nu are de la ec sa fie decat de la ceaiul de napraznic, ca e singurul care l-am luat.
Mishulica, pt tine multi pupici si o manuta intinsa.
Adi, ma bucur ca esti un picut mai bine. Sper sa-ti treaca de tot cat mai repede. Uite un pupic.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

musete,eu merg la d-na dr.Vladutu.Daca te pot ajuta cumva,cu mare placere!
Am inceput tratamentul homeopat pentru a treia luna.De la luna la luna am observat ca dr.a crescut concentratiile remediilor.Azi este ziua a 11-a a ciclului,deocamdata nu dau semne ca ma pregatesc de ovulatie.
Va doresc o saptamana cu soare in suflete!Pupici!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Lumit,stii in ce consta nedumerirea mea? - ca luna asta mi-a dat doar 5 Bilute mici albe si dulci , pe care mi-a zis sa le dizolv in 250 ml. apa. Atat. Mi s-a parut atat de putin pentru o luna intreaga! Spune-mi te rog, tu ai vreun simptom anume, ciudat? Eu, sunt cam... nesimtita....
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am si eu o intrebare..Tutunaru stiti ce doctor homeopat recomanda? Care sunt preturile si cit de greu se obtine programarea? Dupa un tratament homeopat analizele v-au iesit mai bune? Daca da, dupa cit timp? Va intreb pentru prietena mea care trebuie sa imbine dorinta de bebe cu o displazie mamara si TPC negativ..pupici!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta

13+
Simburica

Mergi la inceput