Mamici din nou aspirante
Raspunsuri - Pagina 8
cornelia_laura spune:
Fetelor nu stiu cum va descurcati voi cu caldura dar eu nu mai pot.
Mai ales ca azi am facut si pomana de 2 ani pentru tata si a fost o zi tare grea. Si asta mic e foarte agitat si nu prea doarme........
Andreea, noi stam langa BCR Titan si intram in IOR pe la statia de metrou Titan. Voi in ce zona a IOR stati?
asi, iti tin pumnii sa iasa cu ochisori!!
Irinel, lasa sa nu ne mai simtim prost... fiecare are dreptul sa spere la ceea ce-si doreste.....si daca noi ne dorim
+
asta este..
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
Kitty spune:
Ma inscriu si eu. Raul are 6 ani si 2 luni, eu implinesc 35 in decembrie, sotul 38 in septembrie. Sunt cam stresata de varsta, am tot amanat din tot felu de motive si acum mi se pare ca ar fi ultimul tren pentru ca am si avut probleme(ovare polichistice) si dr. a spus ca nu prea am ovulatie. Cu Raul tot asa mi-a spus dr. ca o sa raman greu insarcinata, dar am ramas din prima incercare.
Eu totusi sper si am inceput sa incercam. In plus as si "planifica" putin, pentru ca sunt studenta si pe cat se poate n-as vrea sa nasc in sesiune. Am spus pe cat se poate, pt. ca daca vad ca nu se intampla repede, nu-mi mai pasa de nici o sesiune!
Din pacate sunt cam panicoasa de felul meu si tot pun riscurile in fata. Asa ca ma simt confortabil printre voi, ca va vad optimiste si curajoase!
Va pup pe toate si sa ne intalnim pe subiecte de genul "mamici de aprilie-mai"!
cornelia_laura spune:
Kitty, bine ai venit si sa-ti traiasca baietelul.
Speram sa ne dai vestea cea buna cat mai curand!!!!
Chiar sunt curioasa care dintre noi va sparge ghetata....
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
mav spune:
Salutare, mamici din nou aspirante!!! Ne primiti si pe noi?
Noi avem il avem pe Sebi (1 an si jumatate) si bine-nteles ca ne dorim si o fetita
!!! Ne gandim sa ne "punem pe treaba" de la anu', ca ar fi f bine daca am scapa de pampersii lui Sebi mai intai, pt ca, sincer, nu mi-ar placea sa schimb doua randuri de scutece odata! Plus ca eu urmez un tratament la Proctoline, sa scap de hemoroizii dobanditi de prin luna a7a de sarcina, cand am facut o tromboflebita hemoroidala
, apoi am nascut normal si va imaginati... Oricum, dr chirurg care ma trateaza acum zice ca nu voi avea probleme sa nasc din nou normal daca am rabdare sa terminam tratamentul si daca mananc sanatos, desigur, pt un tranzit normal.
Primul nostru copil ne-a adus atatea bucurii!!! Si da, si mie mi-e dor de Sebi cum era bebe mic-mic si papa tzitzica si mirosea asa frumos, a laptic (l-am intarcat acum 4 luni si inca mai am ceva laptic in sani
)!!!!!
Vic &
Sebi (04.02.2004)
cornelia_laura spune:
Mav, bine ai venit si tu si sa-ti traiasca Sebi!!!!!!

_
geliza spune:
Bun venit mamicilor noi...
Hai ca sunt curioasa cine sparge gheata..
Irinel, ce vitamine iei?
Asi, ce tratament naturist faci?
Mie imi trecuse prin cap sa iau niste Maca, si o sa incep de luna asta daca imi apar "nepoftitii"...ce ziceti?
Si vitamine...o sa-mi iau niste Centrum, dar asta pe la sfarsitul lunii august ca o sa-l iau direct de la sursa(din SUA)
Eliza si Mara (24.01.2002)
cornelia_laura spune:
geliza, cel mai bine incepi sa iei acid folic. Asta e recomandat cam cu 3 luni inainte de sarcina si in primele 3 luni de sarcina.
_
ANDREEABANICA spune:
Neata!
E,cum merge,cineva ne da vreo veste buna?Hai cine e prima...
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
Kitty spune:
Imi spuneti va rog si mie sub ce forma luati acidul folic! Eu nu am luat in prima sarcina (pur si simplu nu mi s-a spus!) si acum as vrea sa fac totul cat mai bine!