Mamici din nou aspirante

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eliza vreau sa iau branca ursului si vitamina E.Pentru sotul meu am luat Coenzima Q10.

Familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Fetele,eu am o veste sa va dau...au venit "rusii"...nu e vestea cea mare,dar pentru mine era importanta si aceasta...deci dupa 10-august,ne punem pe treaba puternica,macar 8 zile.
.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Andreea, spor la treaba.... dupa 10 august!!!
Pe voi nu va streseaza sa tot "calculati"?! Si sa "faceti treba" la comanda??? La noi, Sebi a venit dupa 2 ani de "exercitii" fara protectie.... Daca as fi calculat in fiecare luna, cred ca n-as fi rezistat dpdv psihic..... Si asa dezamagirea exista atunci cand vezi ca a mai trecut inca o luna..... Si atunci cand am ramas insarcinata, tocmai imi dadusem demisia, de 2 luni, mergeam la sala de cel putin 3 ori pe saptamana, mancam sanatos, doar ce ne hotaraseram sa fim mai... relaxati! Si a functionat!!!! Cred ca n-as fi ramas gravi, daca nu renuntam la serviciul ala super stresant!!! Bine-nteles ca atunci cand am avut de ales: noul serviciu sau copilul, am ales copilul si nu regretam deloc!

Sanatate maxima si spor la...!!!!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

eu iau acid folic romanesc ACIFOL, de 5 mg, una pe zi...asta la recomandarea medicului ginecolog

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna! Eu am doi baieti si ma gandesc la inca un copil. Ne dorim amandoi trei copii, ar fi frumos sa iasa fata, dar cel mai mult conteaza sa fie sanatos, dar psihic inca nu ma simt pregatita. Sotul meu vrea mai un copil, vorba lui "daca nu facem mai unul s-ar putea sa ne para rau, daca il facem nu ne va parea rau niciodata". Nu am avut probleme sa raman insarcinata si nici macar cu sarcinile, cred ca nu realizez cat sunt de norocoasa din acest punct de vedere si sper daca ma hotarasc cu mai un bb sa nu am probleme nici atunci.
Va doresc la toate multa, multa sanatate ca-i mai buna decat toate si multa bafta!
Stie cineva cum se face ???

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
Miha&Sorin&Bogdan&Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Miha, bine ai venit si sa-ti traiasca baietii. Cati ani au?
Andreea, spor maxim dupa 10 August!!!
Mie nu mi-au venit inca rusii dar a inceput sa ma doara burtica ceea ce ma face sa cred ca sunt pe drum...
Totusi cum rezistati cu caldura asta? Eduard e iritat pe gat si spate si e marait rau de tot....

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Fetelor,multumim de urari...si noi speram sa iasa cu oki-sori,ceea ce doresc tuturor.

Cu caldura la noi e destul de bine,cand doarme pitica dau drumul la ac-in sufragerie,cand se trezeste dau drumul la cel de pe hol si e cat de cat acceptabil.Ma bucur ca ea nu e rea de caldura,mananca,e vesela,nu transpira,doarme toata noaptea-nu se trezeste nici pt apa...e adevarat ca am ferit-o de caldura asta,saptamana trecuta nu am iesit decat marti pe seara si ieri,in rest am stat in casa,i-am mai facut baita pe balcon,cand era prea cald(un fel de piscina improvizata)si am rezistat.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata mamici!Astazi parca e oarecum mai bine afara. Noi acum plecam in parc....
Eu cred ca patesc iar ca luna trecuta.Deja mi-a intarziat 2 zile dar burtica ma doare. Cred m-am dereglat rau desi dupa nastere imi venea ceas, la 28 zile. Mie mi-a revenit ciclul la 2 luni dupa nastere si nu mai aveam nici dureri de burta nici alte probleme. Stiti vreun remediu pt reglarea CM, in afara de medicamente?

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Cornelia,hihihi,poate nu mai vine luna asta...durerea de burtica asemanatoare cu CM,o da si sarcina.

poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Bun venit Kitty, Miha, Mav!

Corneliaaaaaa, fa un testulet mic, ca si cand esti graviduta ai dureri. Eu cand am ramas graviduta, mi-a intarziat doar o zi, si tot ma durea de parca stateau sa imi vina, da n-am avut rabdare si am facut un test desi sotul radea de mine...si a fost cu doua liniute... Oau, ce bine ar fi!

Eliza, aici se recomanda Materna, care e de la Centrum, presupun ca sunt aceleasi despre care vorbesti si tu, eu din astea am luat si la prima sarcina, ce e drept ca am avut senzatia ca imi cam faceau si pofta de mancare,deci si kg in plus...da bebe a fost sanatos si a venit (mai ales!), asa ca tot la ele apelez...

Pupici la toate, eu tot pe fuga...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput